Toppen, pålitliga. Smidigt. Rekommenderar
Cardrop
Välkommen till Cardrop! Vår idé är enkel - vi vill erbjuda ett modernt sätt för bilaffärer. Med unika metoder och ett stort servicefokus hjälper vi dig att få en lite bättre affär när det är dags att byta bil. Våra säljuppdrag är alltid enkla, trygga och snabba. Genom ständiga förbättringar närmar vi oss marknadsledande kvalitet...
456 omdömen om Cardrop
Sedan starten hos Reco 2015
Upplevde en smidig process av försäljningen av vår bil via Cardrop. Trevligt bemötande och bra och tydlig kommunikation längs hela vägen.
Snabb och effektiv försälljning av min bil.Bra kommunikation hela vägen från ord till handling,Mycket nöjd med slutpriset och personalens hantering av mitt ärende.Rekommenderar Cardrop. W.Maartensson.
Kan tyvärr inte rekommendera detta bolag då de tappade bort 'slarv vid ägarbyte' tog veckor av mail och samtal för att lösa detta. Ljög under samtalen vart bilen befann sic och pratade bort sig när ja hade gps på bilen som användes flitigt under tiden jag fortfarande stod som ägare. Dåligt.
Vi fick mycket bra hjälp av Amro på Cardrop som sålde vår fina xc60 smidigt och snabbt. Tack för bra och smidig service samt proffsigt bemötande.
Jag fick genom hela processen med att sälja min bil ett professionellt och trevligt bemötande. Engagemanget fanns där och affären gick snabbt och smidigt. Jag är jättenöjd med tjänsten!
Vi sålde vår Kia snabbt och säkert trots att vi själva var lite osäkra i början då vi inte hade någon ny bil på gång. Men det löste sig supersmidigt, alla på Cardrop har varit trevliga och hjälpsamma.
Armo var toppen! Guldstjärna 🌟
Enkelt och smidigt sätt att sälja bilen på. Fick ett helt ok pris som gjorde att jag inte tyckte det var värt att försöka sälja privat.
Bra service, Jag sålde en ID4 och cardrop kunde ge det bästa budet. De gjorde en granskning av fordonet för att säkerställa att jag givit rätt info, inget konstigt där. Min kontakt var Armo och han eller någon av hans kollegor svarade alltid samma dag på både sms och telefon vilket uppskattas. Det blev en bra affär helt enkelt.
Smärtfritt. Håller det de lovar. Bra kommunikation. Kommer använda igen.
Allt var så smidigt från första kontakt tills bilen slutligen rullade iväg. Bra bemötande från alla inblandade och är nöjda med värderingen. Toppbetyg.
Ingen höjdare skulle jag säga. Gav de uppgifter om min bil och bara efter några timmar hörde de av sig och sa att det inte gick att hitta någon köpare. De avslutade med att önska mig lycka till med bilförsäljningen. Verkligen toppklass :P
Superenkelt och smidigt. Väldigt tydlig och rak handläggare. Rekommenderar starkt om man vill ha en enkel affär.
Bästa får att köpa bill och allt smidigt
De här var tredje gången jag anlitade Cardrop, och de är snabba, korrekta och mycket lyhörda. Har alltid fått känslan av att de står på min sida, och har fått betydligt bättre betalt än hos firman jag köpt bilen på. (Mazda 2-21, Toyota Hilux -17, BMW X3 -23) Tack för ännu en smidig affär🙏
Väldigt enkelt att sälja bilen på det här sättet! Sakligt och trevligt bemötande hela tiden och kontaktpersonen var tillgänglig varje gång jag tog kontakt. Bilen hämtades hos mig av en annan trevlig person och även det gick smidigt. Hela processen gick på ett par dagar.
mkt smidigt allt du behöver göra är att skicka bilder på bilen och förklara ifall något är fel sen kmr dom o hämtar den efter att ha utfört lite tester och vips så har du pengarna på kontot via swish! rekommenderar verkligen
Trevligt bemötande, smidig affär och bra pris för bilen! Liten miss från cardrops sida som fördröjde upphämtningen men egentligen inget att klaga på. Skulle rekommendera!
Jättetrevliga och proffsiga under hela affären. Rekommenderas!
Snabb och smidig affär med pålitliga personer genom hela resan!
Väldigt bra skött av Yalle. Snabbt, smidigt inget krångel. På ett par dagar var bilen såld och omregistrerad. Rekommenderas!
Yalle skötte hela affären klockrent. Tack för en smidig affär. (XC60). //Peter
Philip var enkel att ha och göra med, smidig affär och hämtning av bilen.
Rickard gjorde affären snabb och smidig. Allt fungerade toppen. Finns inget att klaga på. Rekommenderas.
Bra handläggning. Trevligt bemötande. Ok betalt.
Jag kan varmt rekommendera Cardrop för deras trevliga bemötande samt professionella arbetssätt genom hela processen. Det gick super smidigt att sälja bilen och inga plötsliga händelser eller avsteg från vad som tidigare hade förmedlats skedde. Att slippa annonsering, kontakt med köpare osv är något som var viktigt för mig då min tid är begränsad, att jag hittade Cardrop var super då det hjälpte mig att kunna genomföra affären utan att behöva lägga tid och samtidigt få ut i korta drag vad jag förväntade mig att få vid en...
Kalle var toppen, hjälpte med allt från start till slutet!
Kan verkligen rekommendera denna tjänst! Service i toppklass Otroligt smidigt och tydligt Extra stor stjärna till Kalle som hjälpt mig hela vägen från start till mål. Ett föredöme inom service!
Jättenöjd med hela upplevelsen. Från första samtal till att affären avslutades med överlämning av registreringsbevis och nycklar till en superbra transportör. Kan verkligen rekommendera denna tjänst. //Mats
Jag är mycket nöjd med Cardrop och Elias som hjälpte mig. Bilen var såld på ett dygn och jag fick behålla den i två veckor och fick även köra extra mil för att kunna hitta en ny bil. Detta upplägg passade oss perfekt. Tryggt att lämna bilen på Opus, pengarna direkt och allt funkade hela vägen. Dessutom bättre pris än övriga bilhandlare.
Fem plus på allt. Cardrop är stället där du ska sälja din bil. Extremt proffsigt skött!
Mycket bra service och kanonbra upphämtning
Är Mycket nöjd med denna försäljning! Afrim som kontrollerade bilen var väldigt trevlig och rolig, han är även väldigt kunnig inom bilar! Rekommenderar cardrop starkt
Proffsigt och trevligt bemötande av Alex! Ett bra alternativ när man vill sälja bilen
Mycket nöjd med både Yalle och Afrim som kontrollerade bilen. Ett bra jobb rakt igenom!
Supernöjd med försäljningen av min bil! Toppenservice! Professionella, trevliga och godhjärtade som verkligen hjälper mig, som är lite lost i bildjungeln. Kalle har varit kanon under hela resan, hjälpt mig till det yttersta! Kände stor tillit till Kalle och Cardrop. Harald som hämtade bilen var också kanon, trevlig, professionell och tålmodig! Kan starkt rekommendera!
Jag fick hjälp av en som hette Kalle, och vi gick igenom bilen över telefon och med tålamod så lärde han mig hur saker kommer att gå till väga. Affären gick smidigt och otrolig fin och personlig service. Hade lätt gjort det igen. Servicen var ärlig och trevligt uppskattade verkligen dem extra milen som Kalle gick.
Enkelt och smidigt från första kontakt tills pengarna fanns på kontot. Armo och Harald skötte allt proffisionellt. Fick även mer betalt från Cardrop än de andra företagen som värderade bilen.
Enkelt, smidigt och snabbt att få bilen såld till rimligt pris. Lätt att nå cardrops personal. Trevligt bemötande på telefon och vid upphämtningen tack Philip L och Gustav.
Filip på cardrop var trevlig och hade ett bra bemötande. Men kändes som han inte kriga för att få upp priset på bilen direkt, jag behövde pengarna till annat så jag fick sälja bilen till ett undervärderat pris på 50k.
Världens bästa Kalle och Harald hjälpte mig med försäljning av min bil, så hjälpsamma och jobbade hårt för att få till den bästa affären.
Mycket bra! Jag är supernöjd med Filip Schönberg mfl på Cardrop. Allt hanterades helt korrekt, bra kundkontakt och ordning och reda. Jag kände mig nöjd under hela processen.
Hela processen fungerade jättebra med information inför varje steg. Relevant prisnivå och ett smidigt avslut. Trevlig personal och eloge till Rickard.
Smidig affär. Hade fått högre värdering av en annan bilhandlare men Cardrop matchade det budet.
Jag är så nöjd med försäljningen jag gjort genom Cardrop. Jag var lite orolig i början, då jag är mer van vid att göra köp och försäljningar genom en mer fysisk bilhandel. Dock fick jag tips om Cardrop av en familjemedlem som tidigare använt sig av tjänsten och varit nöjd. Jag känner att jag fick bra hjälp och stöd från Kalle genom hela affären från presentation av min bil till att nycklarna lämnades över. Tack för bra hjälp och en smidig affär.
Behövde hjälp att få sålt min bil och tog hjälp av denna tjänst. Började lovade och fick en bra känsla. Efter 2dagar så kom han med ett bud 60K mindre än vad jag gav för bilen för 6 månader sen. Jag har följt utvecklingen nog på nätet under detta halvåret och bilar har sålt för betydligt mer än var jag gav för min bil. Detta var ett stort skämt till att man lägger ett sånt låg pris till kunden mot vad dom går får på nätet. Jag skulle nog aldrig anlita denna tjänst, Ha inte så bråttom när ni ska sälja bilen och lägg ut den på blocket och skriv. Sista pris undanbedes.
SE UPP! Skulle sälja min x3a och fick tala med en självsäker person på cardrop. Efter de hade överlagt i sitt "värderingsteam" erbjöd de ca 515 000 för bilen. Jag sålde bilen via annan aktör för 650 000. Fruktansvärt dåligt med 135 000 kr differens?. Rekommenderas ej.
Smidig och trevlig upplevelse från början till slut!
Jag läste en hel del recensioner innan jag kontaktade Cardrop och tänkte att det här är ett företag som höjer sina betyg genom att själv skriva in omdömen under fejkade namn, men tänkte att jag ändå ger dem en chans. Och jag blev enormt positivt överraskad! Otroligt bra bemötande, tydligt förklarat vad som händer och väldigt transparant kommunikation. Jag lämnade lika transparant information om min bil och fick en värdering som sedan också blev slutpriset. Såklart hade jag velat ha lite mer för min bil, men efter att försökt...