Cheap Energy AB

Cheap Energy AB

www.cheapenergy.se
  • Badge2023
3.9

Välkommen till Cheap Energy AB! Vi sätter färg på ditt elavtal! Vi har några löften som du som kund hos oss får ta del av. Dessa är att du som aktiv kund alltid belönas med låga priser, vi ser alltid till att pressa elpriserna, du kan alltid välja 100% grön el. Vi tycker det ska vara roligt att välja elbolag och har funnits...

234 omdömen om Cheap Energy AB

Sedan starten hos Reco 2021

Ivan T
Skrev om Cheap Energy AB

Det var enkelt att handla via deras hemsida. Förväntar mig bra elpriser med Cheap Energy AB Dom första månaderna har varit positiv, hoppas det blir så framöver.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Ivan. Tusen tack för ditt fina omdöme och feedback! Vi hoppas att din tillvaro hos oss ska vara bra men skulle det uppstå några frågor eller funderingar så är du mer än välkommen att kontakta oss via vår kundservice på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie

Berit B
Skrev om Cheap Energy AB

Det har ju bara gått en månad så jag har ju inte någon koll men tycker om när ni skickar fakta om elen. Så jag kan höra an mig efter 1 månad ju. Mvh Berit

Svar från Cheap Energy AB

Hej Berit. Tack för ert fina omdöme och vad roligt att du är nöjd med avtalet som du har med oss, om du skulle få några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss via vår kundservice på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie

Annika S
Skrev om Cheap Energy AB

Jag tycker det fungerar precis som det ska med allt, billig el , o inga konstigheter.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Annika. Tack så himla mycket för ditt fina omdöme och positiva feedback. Vi uppskattar verkligen detta. Vårt mål är att alla våra kunder ska känna sig nöjda precis som du. Skulle det uppstå några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie

Anton R
Skrev om Cheap Energy AB

För oss med små marginaler är Cheap Energy guld! Ingen fast avgift och den mest tydliga el faktura jag sett, allt redovisas- jag är speciellt imponerad över att ni skriver ut det faktiska elpriset från börsen. "Mina sidor" har lite att önska för vissa, du kan se din faktura - det är ungefär allt. Men ändra inte det!! - Dyra webblösningar betyder dyrare elfaktura för oss kunder. Jag sökte själv upp Cheap Energy och valde att bli kund, rekommenderas!

Svar från Cheap Energy AB

Hej Anton. Tusen tack för ditt fina omdöme och feedback! Vårt mål är alltid att alla våra kunder ska vara nöjda. Tack så mycket för att du tog dig tiden att skriva detta fina omdöme! Ha en fin dag. Emelie

Bernhard G
Skrev om Cheap Energy AB

Allt har fungerat perfekt, med elleveransen vad mer kan man begära. Rekommenderas starkt.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Bernhard. Vad glada vi blir av att läsa att du är nöjd med Cheap Energy och vår kundtjänst. Vårt mål är alltid att alla våra kunder ska vara nöjda. Tack så mycket för att du tog dig tiden att skriva detta fina omdöme! Ha en fin dag. Emelie

Hanne Merete N
Skrev om Cheap Energy AB

Hold jer langt væk fra dette selskab - de tager røver på deres kunder - som deres kundeservice siger, havner alle i deres fælde på et eller andet tidspunkt og det bliver dyrt for dig, som kunde.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Hanne. Så som jag förstår det så har ditt avtal löpt ut och du har hamnat på ett tillsvidare avtal som är dyrare. Man mottager som kund information om att avtalet löper ut 60-90 dagar innan avtalet löper ut och i denna informationen så framgår det när avtalet löper ut och även vilket pris tillsvidare avtalet varit på tidigare månad. Ha en fin dag. Emelie

Jan Stefan A
Skrev om Cheap Energy AB

Jag har nu haft dom i snart ett år och är mycket nöjd ! Inga problem och enkla lösningar,,,, NÖJD !

Svar från Cheap Energy AB

Hej Jan. Tack så himla mycket för ditt fina omdöme och positiva feedback. Vi uppskattar verkligen detta. Vårt mål är att alla våra kunder ska känna sig nöjda precis som du. Skulle det uppstå några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie

Patrik K
Skrev om Cheap Energy AB

Elpris under augusti på 334 öre när konkurrenter under samma månad hade 15 öre Jag fick följande svar i mailform som säger emot det som ni svarar härunder. "När ditt avtal löpte ut 2022-05-31 avviserade vi endast kunder med fastpris avtal och inte kunder med rörliga avtal. Idag avviserar vi alla kunder 60-90 dagar innan avtalet löper ut oavsett avtalsform. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig. Ha en fin dag! Med vänlig hälsning

Svar från Cheap Energy AB

Hej Patrik. Tack för ditt omdöme och feedback. Det låter som ditt avtal har löpt ut och att det missats att göra ett aktivt val. Vi skickar ut information om att avtalet löper ut 60-90 dagar innan avtalet löper ut och i denna informationen så framgår det när avtalet löper ut och även vilket pris tillsvidare avtalet varit på tidigare månad. Ha en fin dag. Emelie

First-Name L
Skrev om Cheap Energy AB

Bäst el priser och service. Älskar det.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Frist-Name. Tusen tack för ditt fina omdöme och så himla roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Skulle det uppstå några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 vi finns här för dig. Ha en fin dag. Emelie

Elisabeth H
Skrev om Cheap Energy AB

Tjatiga . när jag pratade om att byta så pratade de bara över mig, lyssnade ej utan bara prata skräp om den som ska ta över. När de själva inte har så bra rykte.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Elisabeth. Väldigt tråkigt att läsa om din upplevelse, såhär ska det givetvis inte vara. Vi ber om ursäkt att du upplevt servicen såhär. Vi tar givetvis vidare din feedback. Ha en fin dag. Emelie

Carina L
Skrev om Cheap Energy AB

Prisvärda, lätt att ha koll på kostnaderna o förbrukning. Smidigt att bli kund.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Carina. Tack så mycket för ditt omdöme. Vi uppskattar verkligen detta. Vårt mål är att alla våra kunder ska känna sig nöjda precis som du. Ha en fin dag. Emelie

Khader K
Skrev om Cheap Energy AB

Nice, As of now uninterrupted service.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Khader. Vad glada vi blir av att läsa att du är nöjd med Cheap Energy och vår kundtjänst. Vårt mål är alltid att alla våra kunder ska vara nöjda. Tack så mycket för att du tog dig tiden att skriva detta fina omdöme! Ha en fin dag. Emelie

Elin A

Jätte nöjd, smidigt och bra. Kan rekommendera Cheap Energi

Svar från Cheap Energy AB

Hej Elin. Tack så jättemycket för omdömet och feedbacken gällande vår service. Du är varmt välkommen att kontakta oss via vår kundservice på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om du skulle ha några frågor eller funderingar. Ha en fin dag. Emelie

Irene K

Mycket prisvärda. Upplever bra och saklig service. Lämnar tydlig information

Svar från Cheap Energy AB

Hej Irene. Tack för ditt omdöme och feedback gällande din upplevelse som kund hos oss, extra roligt att läsa att du är nöjd med servicen och priserna detta är något vi prioriterar högt. skulle det framstå några frågor eller problem i framtiden så är du varmt välkommen att kontakta oss via vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie

Maria J

HAR INTE HAFT NÅGRA PROBLEM MED CHEAP EERGI

Svar från Cheap Energy AB

Hej Maria. Tack för ditt fina omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss, skulle det framstå några frågor eller problem i framtiden så är du varmt välkommen att kontakta oss via vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie

Michael B
Skrev om Cheap Energy AB

Väldigt billig leverantör. Jag har inga problem alls med dom

Svar från Cheap Energy AB

Hej Michael. Tack så jättemycket för omdömet och feedbacken gällande vår service. Du är varmt välkommen att kontakta oss via vår kundservice på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om du skulle ha några frågor eller funderingar. Ha en fin dag. Emelie

Goran B
Skrev om Cheap Energy AB

Allt fungerar bra: El till bra pris

Svar från Cheap Energy AB

Hej Goran. Tack så mycket för ditt fina omdöme och för feedbacken gällande priserna och servicen. Skulle du få några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Ha en fin dag. Emelie

Max P
Skrev om Cheap Energy AB

Jag har ingen särskild upplevelse av just ert elbolag alls. Elen fungerade. Vad exakt för upplevelse jag skulle ha känt för just ert bolag kan jag inte förstå. Har det blivit 30 tecken nu?

Svar från Cheap Energy AB

Hej Max. Tack för ditt omdöme och feedback, bra att elen också fungerade. Du är varmt välkommen att kontakta oss via vår kundservice på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om du skulle ha några frågor eller funderingar. Ha en fin dag. Emelie

Hans S
Skrev om Cheap Energy AB

Trevligt bemötande. Snabba svar .

Svar från Cheap Energy AB

Hej Hans. Tack så jättemycket för omdömet och feedbacken gällande vår service. Du är varmt välkommen att kontakta oss via vår kundservice på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om du skulle ha några frågor eller funderingar. Ha en fin dag. Emelie

Hans S
Skrev om Cheap Energy AB

Har bara positivt att säga. Alltid vänliga och tillmötesgående. Framför allt bra El pris.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Hans. Tusen tack för ditt fina omdöme och feedback gällande ditt avtal som du har hos oss,. Skulle du få några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Ha en fin dag. Emelie

Mohamad A
Skrev om Cheap Energy AB

Bra service, enkelt och snabbt.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Mohamad. Tusen tack för ditt fina omdöme och så härligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. Tveka inte på att kontakta oss via vår kundservice på kundservice@cheapenergy.se eller 10 – 405 41 80 om du skulle ha några frågor eller funderingar. Ha en fin dag. Emelie

Vesterby K
Skrev om Cheap Energy AB

Billigt alternativ då jag tecknade. Vet inget om framtiden?

Svar från Cheap Energy AB

Hej Vesterby. Tack för ditt fina omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss, skulle det framstå några frågor eller problem i framtiden så är du varmt välkommen att kontakta oss via vår kundservice. Ha en fin dag. Emelie

Lennart R
Skrev om Cheap Energy AB

Svårt att uttala mig om. Har bara varit kund en månad. Har nu bytt till annan elleverantör p.g.a. bättre villkor.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Lennart.. Tack för ditt omdöme och feedback. Du är varmt välkommen att återkomma som kund om du skulle hitta ett avtal som passar dig i framtiden. Ha en fin dag. Emelie

Marlene G
Skrev om Cheap Energy AB

Bra service, håller vad de lovar, lätta att kontakta och hjälpsamma med trevligt bemötande.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Marlene. Tusen tack för ditt fina omdöme och feedback gällande ditt avtal som du har hos oss,. Skulle du få några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Ha en fin dag. Emelie

Gunnar R
Skrev om Cheap Energy AB

Hei. Jeg likte prisen på strøm og signerte avtale med Cheap Energy. Så langt er jeg fornøyd med det. Men jeg syns at det er vanskelig å få faktura fra selskapet pga at vi ikke har svensk bankkonto. Vi klarer ikke å komme til mine sidor for å sjekke faktura og alle opplysninger. Det hadde vært fint å ha mulighet til å komme inn med hjelp av passord ,som for eksempel vattenfall har . Vi ba om å sende faktura til vår e-post adresse. Men det skjedd ikke enda. Jeg må be hver måned kundeservice å gjøre dette. Dette er uheldig....

Svar från Cheap Energy AB

Hej Gunnar. Tack för ditt omdöme och feedback. Kontakta gärna oss på Customersupport@cheapenergy.se så ska vi lösa så att ni får faktura på mail varje månad. Önskar dig en fin dag. Emelie

Joel E
Skrev om Cheap Energy AB

Hände samma som alla andra från 19 öre till över 300 öre/Kwh för datumet gått ut. Ingen som hört av dig som dem påstår dem gjort. Riktigt dåligt moraliskt företag som lever på nya kunder.. Ensam i en etta från 200kr till 800-900kr månaden under sommar tid..

Svar från Cheap Energy AB

Hej Joel. Tack för ditt omdöme. Jag har skickat en förfrågan om vidare kontaktuppgifter för att se vad som skett. Besvara gärna denna. Ha en fin dag. Emelie

Mariam K
Skrev om Cheap Energy AB

Bra! Men appen ni har buggar lite, kommer inte in på mina avtal där

Svar från Cheap Energy AB

Hej Mariam. Tack för ditt fina omdöme, vi tar vidare din feedback gällande appen för att utvecklas som bolag. Tveka inte på att kontakta oss om du skulle få några vidare frågor eller funderginar. Ha en fin dag. Emelie

Joshua G
Skrev om Cheap Energy AB

1000kr i elkostnad för ensamstående, e ni helt jävla efterblivna eller?

Svar från Cheap Energy AB

Hej Joshua. Tack för ditt omdöme, vi tar vidare din feedback men däremot så kan elkostnaden vara olika för olika månader samt beroende på vilket elavtal som man har. Skulle det vara några oklarheter så är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Ha en fin dag. Emelie

Ann-Louise R
Skrev om Cheap Energy AB

Bra och snabb kundservice, bra priser som inte ockrar sig på konsumenterna, seriöst bolag som jag varmt kan rekommendera.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Ann-Louise. Tack så mycket för ditt fina omdöme och för feedbacken gällande priserna och servicen. Skulle du få några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Ha en fin dag. Emelie

Vincent R
Skrev om Cheap Energy AB

Jag har el, kan inte klaga. Lite oklart om vad som gäller efter kontrakten, men det kan jag ringa och fråga om.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Vincent. Tack för ditt omdöme och feedback, information om vad som sker när avtalet löper ut får man via avsluts brev som skickas ut 60-90 dagar innan avtalet löper ut men givetvis går det bra att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Ha en fin dag. Emelie

Jan-Eric L
Skrev om Cheap Energy AB

Bra service och alltid ligger dom rätt i pris. Lätt att säga upp om man vill det efter avtalstiden. Har anlitat bolaget på flera av mina fastigheter

Svar från Cheap Energy AB

Hej Jan-Eric. Tusen tack för ditt fina omdöme och feedback gällande ditt avtal som du har hos oss, vi hoppas givetvis att ni återkommer som kund hos oss. Skulle du få några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Ha en fin dag. Emelie

Ivar L
Skrev om Cheap Energy AB

bra .leverer etter avtale. Kunne hatt et års fastpris avtale.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Ivar. Tack för ditt omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss. skulle det finnas några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Ha en fin dag. Emelie

Kurt B
Skrev om Cheap Energy AB

Oprofessionella amatörer, oklar betalning information.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Kurt. Tack för ditt omdöme och feedback, vi tar vidare denna. Ha en fin dag. Emelie

Leif O
Skrev om Cheap Energy AB

Har haft c e 2 månader. Funkat fint. Lampor lyser.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Leif. Tack för ditt fina omdöme och så roligt att elen fungerar som den ska. Skulle du få några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Ha en fin dag. Emelie

Johnny O
Skrev om Cheap Energy AB

Enkelt och lätt att förstå fakturan.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Johnny. Tack för ditt fina omdöme och så roligt att du är nöjd med fakturan och avtalet. Skulle du få några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Ha en fin dag. Emelie

Charlotta Z
Skrev om Cheap Energy AB

Helt okej men räkningen hamnar alltid i skräpkorgen. Lätt att missa

Svar från Cheap Energy AB

Hej Charlotta. Tack för ditt omdöme, tyvärr kan vi inte påverka att fakturan hamnar i skräppost men bra att du dubbelkollar denna. Vi kan dock erbjuda E-faktura eller autogiro om du hellre önskar detta. Tveka inte på att kontakta oss via vår kundservice på 010 – 405 41 80. Ha en fin dag. Emelie

Theresa G
Skrev om Cheap Energy AB

Det var enkelt att skaffa elavtalet och jag upplever det prisvärt och bra

Svar från Cheap Energy AB

Hej Theresa. Så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss och vi hoppas givetvis att det fortsätter så, det kommer vi försöka allt med för att göra. Skulle du få några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Ha en fin dag. Emelie

Jöran N
Skrev om Cheap Energy AB

Cheap Energy har levt upp till samtliga villkor sedan registrering.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Jöran. Tusen tack för ditt omdöme och feedback. Vi hoppas på fler år med dig som kund. Skulle du få några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Önskar dig en fin dag. Emelie

Elisabeth T
Skrev om Cheap Energy AB

Hittills bara positivt och priserna är helt okej

Svar från Cheap Energy AB

Hej Elisabeth. Vi tackar ödmjukast för ditt omdöme och väldigt roligt att du är nöjd med avtalet och priserna. Skulle du få några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Önskar dig en fin dag. Emelie

Mats M
Skrev om Cheap Energy AB

bra att dom inte skickar räkningen om den ringa utan samlar dom i max 3 månader bra med ingen fast avgift nar man förbrukar lite el alt bra hitintills

Svar från Cheap Energy AB

Hej Mats. Tack för ditt tydliga och fina omdöme, så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss och även servicen. Tveka inte på att kontakta oss på 010 – 405 41 80 om du skulle få några frågor eller funderingar. Önskar dig en fin dag. Emelie

Zeliha H

bedrägeri. bedrägeri. bedrägeri. bedrägeri

Svar från Cheap Energy AB

Hej Zeliha. Tack för ditt omdöme, så tråkigt att du känner dig missnöjd, du får gärna kontakta oss på customersupport@cheapenergy.se för att vi ska kunna se vad som skett. Ha en fin dag. Emelie

Christina K
Skrev om Cheap Energy AB

Allt har fungerat smärtfritt från start. Vi hade höga förväntningar och det stämde perfekt...hur bra som helst från Cheap Energys sida. Vi kan inte annat än vara nöjda , vi fortsätter att handla av dem. Elavtal för vår lägenhet. Hälsningar Kristina o Leif

Svar från Cheap Energy AB

Hej Christina. Tusen tack för ditt fina omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet och vår kundservice. Tveka inte på att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Ha en fin dag. Emelie

Oliver M
Skrev om Cheap Energy AB

Inget att klaga på, tillmötesgående kundtjänst och än länge nöjd med tjänsten.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Oliver. Tack för mycket för ditt fina omdöme och positiva feedback gällande vår kundservice. Skulle du få några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Ha en fin dag. Emelie Önskar dig en fin dag. Emelie

Dag N
Skrev om Cheap Energy AB

Cheap Energy har lågt pris. Det är den enda fördelen med det företaget. Deras hemsida är väldgt "EPA" med total avsaknad av information. Jag har timpris och får väldigt otransparanta fakturor. Jag har ett avtal utan fasta avgifter i ett år och kommer att vara noga att säga upp avtalet inom den tiden. Sedan kommer jag Cheap Energy och aldrig komma tillbaka som kund.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Dag. Tack för ditt omdöme och tydliga feedback, vi tar denna till oss. gällande hemsidan så är denna under utveckling för att passa majoriteten av kunderna, i vår app kan man enkelt följa sin förbrukning som timpriskund men vi tar givetvis till oss feedbacken gällande fakturorna med. Önskar dig en fin dag. Emelie

Stojka M
Skrev om Cheap Energy AB

Det var enkelt att få kontakt och få allt bekräftad. Än så länge är det felfritt.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Stojka. Så roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss och vi hoppas givetvis att det fortsätter så, det kommer vi försöka allt med för att göra. Skulle du få några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Ha en fin dag. Emelie

Simon E
Skrev om Cheap Energy AB

Känns inte speciellt seriöst, ointresserad kundtjänst. Hade valt ett annat bolag idag men de är inte såpass dåliga att jag byter bolag idag

Svar från Cheap Energy AB

Hej Simon. Så tråkigt att du är missnöjd med vår kundservice, vi tar givetvis vidare din feedback för att utvecklas som företag. Önskar dig en fin dag. Emelie

Emelie A
Skrev om Cheap Energy AB

Det var enkelt och smidigt att teckna avtalet behövde inte kontakta deras kundtjänst under min tid som kund så jag är väldigt nöjd

Svar från Cheap Energy AB

Hej Emelie. Tusen tack för ditt fina omdöme och så roligt att du är nöjd med avtalet och vår kundservice. Tveka inte på att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Ha en fin dag. Emelie

Anton G
Skrev om Cheap Energy AB

Dålig villkor för de anställda. Ljuger om att skickat ut info.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Anton. Tack för ditt omdöme men så tråkigt att du inte är nöjd med anställningen som du har/har haft hos oss, vi jobbar stenhårt med att alltid försöka bemöta alla anställdas tankar och idéer. Önskar dig en fin dag. Emelie

Ann-Sofie S
Skrev om Cheap Energy AB

Jättebra o bra priser. Bra kontakt.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Ann-Sofie. Tusen tack för ditt fina omdöme och så himla roligt att du är nöjd med avtalet som du har hos oss och även kundservicen. Om du skulle få några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 405 41 80, vi finns här för att svara på alla frågor. Ha en fin dag. Emelie

Allan M
Skrev om Cheap Energy AB

Jag gillar Cheap Energy AB Allt är OK med de.

Svar från Cheap Energy AB

Hej Allan. Tack för ditt fina omdöme om oss, så roligt att allt är bra! Tveka inte på att kontakta oss om du skulle få några frågor på 010 – 405 41 80. Ha en fin dag. Emelie