Vi blev väldigt trevligt bemötta av personalen båda vid ögon kontroll och i butiken. Alla var väldigt hjälpsamma.
City Optik Stockholm
Mitt i Stockholms city ligger vår mycket vackra butik, som ett flertal gånger blivit utsedd till Årets butik. Här finns sju legitimerade optiker, en butikschef och en optikerassistent, alla med lång erfarenhet av optikbranschen. Hit vallfärdar glasögonköpare från hela världen för det stora och unika urvalet märkesbågar. Här...
1923 omdömen om City Optik Stockholm
Sedan starten hos Reco 2019
Kunnig optiker som ger mig rätt glas utifrån mina synfel Trevlig personal som hittar rätt båge, just för mig Snabb leverans
Väl bemött an mycket trevlig personal iOS fin miljö. Om glasögonen leverop till mina förväntningar kan baba framtiden visa.
Proffsig och kunnig optiker och tydlig mot min 10åriga son.
Trevligt och proffsigt och optikern kom fram till en linslösning som min tidigare optiker inte kommit på. Mycket nöjd.
Jag är supernöjd med min upplevelse hos City Optik Stockholm! Jag blev väldigt väl bemött av personalen som var trevliga och hjälpsamma. Jag hade höga förväntningar och de levererade verkligen. Jag fick precis den hjälp jag behövde, från synundersökning till att välja ett par glasögon som känns helt rätt för mig. Glasögonen jag köpte är jag verkligen jättenöjd med, både för att de är snygga och bekväma. Rekommenderar verkligen City Optik om du letar efter nya glasögon och bra service!
Väldigt bra optiker och väldigt trevlig personal
Mycket bra och professionellt bemötande av kunnig personal
Personligt och professionellt bemötande
Jag har aldrig upplevt liknande service och så proffesionella medarbetare som gör allt för att tillmötesgå de behov jag har Mycket imponerande
Professionell och vänlig service med noggrann synundersökning. Glasögonen har perfekt passform och håller hög kvalitet. Rekommenderas varmt.
Proffsigt synhälsotest och senare mycket bra hjälp vid val av bågar.
Otroligt kompetenta med hög och fantastisk service
Otroligt duktig och engagerad optiker.
Mycket positivt mötande av Birgitta. Dick var det dyrt.
Blev rekommenderad City Optik och blev glatt överraskad av så många olika saker som jag inte tycker jag finner i Sverige längre. Ett omedelbart uppmärksammade när man klev in i butiken. Ett personligt bemötande. En god kopp kaffe i väntan på min synundersökning . En genomgående synundersökning som kändes ”lite extra”. Utprovningen av glasögonen kändes ”up-to-date”. All denna top notch service i en snyggt inredd butik. Vad kan man mer begära? Not much!
Bra bemötande och kunnig optiker
De är mycket vänliga och hjälpsamma och ger alltid valuta för pengarna
Jag blev snabbt och vänligt bemött av personalen i butiken. Fick hjälp med det jag bad om och de visade olika alternativ, lätt att som kund känna sig väl omhändertagen och ta bra beslut! Jag upplever att min optiker är en väldigt kunnig person inom sitt yrke men även lyhörd, intresserad av att hjälpa just mig. Med glädje har jag bokat nytt besök hos just henne.
Fantastiskt bemötande! Noggrann undersökning o genomgående proffsig hantering. Service utöver det vanliga. Utbudet av bågar är stort och har alltid varit jättenöjd efter att ha köpt mina glasögon där. Rekommenderas varmt!
Tack Lena, för ditt superfina omdöme. Vi är glada och tacksamma att du väljer just oss.
Väldigt kunniga och proffsiga i sitt bemötande!
Överlag en positiv upplevelse. Fantastisk miljö, trevlig och kompetent personal som tog sig tid med mig.
Trevlig personal och lätt att få hjälp! Har tidigare haft stora problem att bli lyssnad på men här gick hur bra som hällst.
Rekomenderas! Jättebra bemötande!
Väldigt trevligt och proffsigt bemötande, effektiv och kompetent genomförd synundersökning. Stort urval av fina bågar tillsammans med bra rådgivning gjorde att jag enkelt kunds välja en båge som jag är väldigt nöjd med. Extra plus för riktigt gott kaffe.
Jag fick hjälp på en gång! Hjälpsam personal
Duktig optiker, nöjd med glasögonen, men expediten som lämnade ut dem verkade ha väldigt bråttom att ta betalt, jag hann knappt sätta på mig dem och var inte särskilt intresserad av mig som kund, då jag var intresserad av att titta på ett par extra läsglasögon. Inga kunder i butiken och det var vid lunchtid. Lite tråkigt bemötande - var det en dålig dag? Jag blev förvånad.
Hej Karin! Tack för dina nyanserade synpunkter, vi tar dem till oss. Hoppas att vi ska kunna ge mer närvaro nästa gång vi ses. Mvh Maria Löfqvist
Superfin service och hjälp med att välja bågar. Uppskattar extra att ni vågar ha egna åsikter om val av bågar, inte bara ”du passar bra i alla!”
Vänliga och proffsiga optiker! Fräscha lokaler och allmänt trevlig atmosfär.
Proffesionellt bemötande och hjälp! Tålmodiga och noggranna. Jag fick hjälp och kände mig hörd och förstådd. Lite dyrare än andra optiker men värt varje krona.
Bra service och väldigt kompetent personal
Mycket gott bemötande Mycket noggrann o lugn optiker Jag köpte progressiva glasögon o läsglasögon Har inte varit där tidigare, men fick direkt ett gott intryck av engagerad personal Sammantaget: Jag återkommer
Jag har köpt två par glasögon via City Optik samt gjort två synundersökningar. Otroligt trevligt bemötande, fin lokal och bra service. Jag kommer fortsätta vända mig hit för framtida optikertjänster!
Professionella och snabba var mitt intryck vid första besöket.
Ett mycket trevligt bemötande av optikern, som på ett mycket pedagogiskt sätt lärde mig att hantera linser. Kan varmt rekommendera City Optik
Mycket proffsigt bemötande . Snygg lokal och modern utrustning
Trevligt och kompetent, hög kvalitet
Väldigt professionellt och seriöst bemötande. Otroligt trevlig och vänlig personal. Mycket nöjd 😊👍.
Fantastiskt kundfokus och verklig uppmärksamhet på detaljer. Rekommenderas varmt
Varmt tack för fina omdömet <3
Supernöjd! Trevlig personal, kunniga och serviceminded!
Jättetrevligt personal, men det var för många inblandade så förståelsen för det jag ville ha hjälp med nådde inte fram ordentligt. Jag är medveten om att det kanske var en knivig önskan jag hade men för mig jätteviktig. Slutresultatet blev inte bra, mina glasögon funkar jättedålig och nu vet jag inte hur jag ska göra. Mina förväntningar var att eftersom glasögonen blev mycket dyrare än vad jag önskat och också förklarat för personalen varför jag inte just nu vill betala så högt pris. Dessutom kunde personalen upplyst om...
Hej Marie, självklart vill vi att du ska vara riktigt nöjd med vad vi levererar och vår service. Tråkigt att det inte blev så i första vändan, men vi hoppas du ger oss möjlighet att rätta till det. Vi lämnar alltid 30 dagars bytesrätt om man inte är nöjd med bågen och 3 månaders funktionsgaranti på glasen. I slutändan ska du vara nöjd med både båge och glas. Kom in i butiken eller ring oss 08-791 75 70 så ska vi hitta en lösning.
Jag hade stora förväntningar på City Optik efter fina rekommendationer av en god vän. Mina förväntningar uppfylldes med råge och jag är väldigt nöjd med den service jag fick. Jag gjorde en grundlig synundersökning och köpte ett par glasögon.
Helt fantastiskt att äntligen få komma till en specialiserade optiker och få hjälp med sina besvär Tack tack tack för all hjälp i butiken oxå
Toppen service, kunnig och pedagogisk personal.
Väldigt trevliga och kundfokuserade. Jag fick jättebra rådgivning och kände att jag fick glasögon anpassade efter mina behov. Ingen försökte sälja till mig dyrare alternativ eller någonting som jag inte behöver och jag uppskattar det mycket.
Professionellt bemötande och sjukt snygga bågar!
Väldigt bra hjälp och service!!!
På City Optik var bemötandet professionellt och trevligt utan de krav på prenumerationer som idag präglar marknaden. Jag gick hit på rekommendation och kan varmt rekommendera City Optik vidare.
Proffesionellt bemötande! Rekommenderas starkt!
Underbara Aime är så trevlig och kunnig. Engagerad och kunnig i både bågar och brytningsfel. Tack City Optik!