Rekommenderar verkligen! Chantelle är verkligen super duktig och mycket trevlig. 10/10⭐️
106 omdömen om Chantelle H (Elev)
Chantelle är extremt trevlig och rolig att prata med och hon är så duktig på att fixa håret. Jag klippte mig och det blev jämnt och fint. Jag går aldrig till någon annan och rekommenderar alla att gå till Chantelle!
Tippning av håret och klippning av luggen. Fick tid direkt. Det uppskattade jag mycket. Trevligt bemötande. Noggrannhet och öppenhet för kundens behov och önskemål.
Blev bra bemött,en trevlig tjej.
Jag klippte mig hos Chantelle och är så sjukt nöjd med resultatet, jätte trevlig var hon dessutom
Mycket trevlig, duktig, kollar med handledare vid behov, Känner mig helt trygg. Mycket nöjd med resultatet. Blekte mycket slingor och en nyansering över. Har varit hos Chantelle ett par ggr tidigare.
Jag blev bra bemött Mina förväntningar var mormala Hon förstod min beskrivning hur jag ville ha det
Fantastiskt duktig!! 10/10 Kommer boka henne för alla mina besök framöver!!❤️
Chantelle gjorde mig sensuell😉😍🫶🏼 Klarade min roll på scen galant… En riktigt proggig tant ❤️👍🏼
Flexibel genom att täcka upp då min ordinarie frisör blev sjuk. Mycket gott resultat med tanke på att det var första gången hon klippte mitt hår. Lyhörd och uppfattade signalen att jag vil använda min tid till kontemplation och inte till konversation