Asså hon här är underbar!! Extremt bra bemötande trevlig och lyser verkligen! Trodde först att de skulle bli alldeles för kort men vart såååå bra lyssnade på kunden mitt hår vart underbart efter denna klippning!! Kommer definitivt komma tillbaka!! Ändå som sved lite var priset men lätt värt!
259 omdömen om Tarika J
Supernöjd med klippningen. Glad och trevlig och mycket noggrann. Rekommenderas mycket varmt.
Tarina J hade ett professionellt bemötande med lyhördhet som främsta kännetecken. Detta säkerställde frisering utförd till full belåtenhet. Jag visade önskad frisyr från egna foton. Schamponering och herr klippning utfördes med mjukhet, teknisk skicklighet och precision. Tarika's personlighet är också angenäm.
Trevligt bemötande, bra kommunikation. Jag har självfall i håret. Talrika frågade i alla fall om jag ville kamma bena. Jag sa ja och fick bena och snedklippt lugg. Men det fixade Tarika till omedelbart. Jag behöver rak lugg på grund av självfallet.
Jätte duktig o jag e jätte nöjd Super fint👍🏻😍💯
Suveränt bemötande och skicklig i sitt yrke
Hon hade ett väldigt trevligt och respektfullt bemötande. Jag har dåliga erfarenheter av frisörer som inte har förstått mitt hår då jag har tjockt och långt hår, så jag hade inga höga förväntningar på mitt första besök hos cityfrisörerna. Jag beställde en tyst klippning då jag vill att frisören ska kunna fokusera på klippningen och jag vill få en behandling som får mig att slappna av utan en massa kallprat. Jag blev glatt överraskad av hur duktig Tarika var och jag blev mycket nöjd med klippningen.
Hon var jättebra med min dotter och dottern blev jättenöjd med resultatet
Trevlig och proffsig. Kunnig på färg
Helt fantastisk frisör på alla sätt.