Trevlig personal. Dessvärre upplever jag inte att jag är nöjd med mina besök som jag gjort där. Tagit bort födelsemärken med laser och har fått ärr och synliga märken efteråt.
Citylaser
Citylaser är en personlig och diskret skönhetsklinik mitt i Göteborg. Vi är en av de äldsta (och vassaste) klinikerna i Sverige och har funnits med sedan början av 80-talet, då med enda fokus på laserbehandlingar. Det har hänt mycket sedan dess och vi är nu en komplett skönhetsklinik med fem huvudområden: Laserbehandlingar,...
986 omdömen om Citylaser
Sedan starten hos Reco 2014
Jätte snälla personalen. Jag är jättenöjd med behandlingen jag fick göra. Professionell hjälp. Skulle rekommendera till alla att gå till city laser.
Proffsiga. Bra resultat. Mycket nöjda
Superbra ställe tycker jag!! Gå dit!!
Bra bemötande och tydlig information.
Att besöka Jelena och Anna är att sätta guldkant på livet! Fantastiskt bemötande och jag känner mig som en prinsessa efter deras fina ompysslande. Kommer aldrig gå till en annan klinik så länge Jelena och Anna finns kvar.
Fick god hjälp långt utöver förväntan och ett trevligt, lugnt bemötande av Jenny Steverin. Utifrån denna upplevelse med borttagning av födelsemärken, så rekommenderar jag ett besök.
Alltid fint bemötande på Citylaser. Jag har varit en trogen kund i många år. Den här gången gjorde jag ett större ingrepp, vilket innebar att jag för första gången träffade en kirurg. Dr Gia var engagerad och lyhörd, och operationen gick smärtfritt. Nu väntar jag på läkningen och det slutgiltiga resultatet. Jag har bara positiv feedback om Citylaser.
Trevligt bemötande! Jag kan tycka att man kunde bjuda på en lugnande gel eller liknande efter en resufx laserbehandling då det hettade väldigt mycket i ansiket.
Jag fick ett fantastiskt bemötande av den kunniga och trevliga personalen. De var mycket hjälpsamma, och jag är oerhört nöjd med resultatet redan efter första behandlingen. Jag rekommenderar dem varmt!
Tack så mycket Rada för ditt omdöme och för att du rekommenderar oss 🌹 Varmt välkommen tillbaka ♥️
Först när jag kom in genom dörren fick jag inte något välkomnande. Det tog ett tag, tror nog jag fick säga hej själv för att få ett tillbaka. Men den tjejen som tog hand om mig ändrade energin. Så otroligt välkomnande och serviceinriktad. Synd bara att inte alla kan bjuda på ett leende som är så enkelt. :) Bokade laser på vårtor. Min sammanfattning är att jag är nöjd. Det enda som drog ner det var tjejen i receptionen som hade en väldigt dålig energi som drar ner alla tyvärr.
Tack Malin för ditt omdöme 🙏🏼 Det va tråkigt att du kände att du inte fick så bra välkomnande. Ibland kan det komma in många kunder samtidigt och vara mycket i receptionen. Vi tar till oss ditt omdöme såklart. Du är varmt välkommen tillbaka ♥️🌹
Bara positivt att säga om Citylaser. Trevlig personal, fina lokaler och Dr Pham är otrolig!
Hej Pauling, tack för ditt omdöme ♥️🌹 Du är varmt välkommen tillbaka :)
Fick gratis konsultation, tid dagen därpå hos Nancy för att ta bort två märken. Allt gick snabbt och sköttes proffsigt. Det enda jag skulle efterfråga är råd om hur man tar hand om ärren efter behandlingen på bästa sätt.
Hej Mikael. Tack för ditt omdöme, det uppskattar vi 🙏🏼. För att det ska läka så fint som möjligt så ska du bara låta skorpan så länge du kan och låta den trilla av sig själv. Undvik sol på området närmsta 3månader 🌺
I did not like the cold behavior of the person handling me. She did not answer well all my questions and didn’t provide enough information. I wouldn’t reccomend this place.
Hi Frida. How sad that you experienced the visit that way. You are welcome to contact us and we will help you🌺
Väldigt trevlig och kunnig personal. Man känner sig välkommen och vet att man är i trygga händer.
Tack Mimmi för ditt fina omdöme♥️🌹
Professionell personl, noggrann och trevlig.
Tack Noor för ditt omdöme och betyg♥️🌹
Personalen var jättetrevlig och professionell. Tvekade inte en sekund på att jag inte skulle få några komplikationer eller bli missnöjd med resultatet av min behandling.
Hej Martyna. Tack för ditt omdöme och förtroende till oss, det uppskattar vi♥️🌹
Har varit flera gånger på Citylaser hos Jelena för behandling av kärlknuta på läppen. Underbart bemötande med fin o lugn miljö i fräscha lokaler😊! Kan varmt rekommendera Citylaser!
Tack Elisabeth för ditt omdöme och för att du rekommenderar oss♥️ Du är varmt välkommen tillbaka🌹
Jag har varit hos er en gång för att ta bort ytliga blodkärl på näsvingarna. Träffade Jelena. Fick ett fantastiskt bemötande och kände mig trygg. Resultatet blev bra men lite ytliga blodkärl kvar, vilket jag fick tydlig information om att behandlingen kan behöva göras om några gånger. Har således en ny tid inbokad som jag ser fram emot. Miljön var underbar, spa känsla. Kan varmt rekommendera Citylaser. / Jenny
Tack Jenny för ditt fina omdöme och vad kul att du är så nöjd! Du är varmt välkommen till oss igen 💗
Trevligt bemötande och utmärkt resultat efter behandling
Tack Monica för ditt omdöme och betyg♥️🌹
Väldigt trevligt och effektivt dock dyrt för en behandling på 10 min.
Hej Sanja🌹Tack för ditt omdöme. Vissa behandlingar går fortare än andra, hoppas du är nöjd med resultatet♥️
Nöjd med resultat! Tog bort ett födelsemärke. Allt gick jättebra.
Tack Hana för ditt omdöme och betyg♥️🌹
Bästa kliniken i Göteborg. Duktiga och professionella personal. Jag har gjort co2 laser och flera andra behandlingar där och är alltid lika nöjd med resultatet. En extra guldstjärna till Nancy ⭐️
Tack Nadin för ditt fina omdöme och vad kul att du är så nöjd♥️🌹
De känns professionella, kanske att de kunde lägga lite mer tid på att bemöta frågor med vänlighet. Kan kännas lite stressat. Men de är den mest prisvärda klinik jag har funnit.
Tack Invgar för ditt omdöme och din feedback♥️🌹
Härlig bemötande och duktig personal
Vad glada vi blir Fiona att du är gillar oss 💗💗
Citylaser utför ett bra jobb. Dock upplevde jag under behandlingen resursfix att ja inte fick tid att återhämta mig med is på huden så längde ja behövde. Fick ingen kylande kräm efteråt heller
Tack Sara för ditt omdöme 💗💗 Vi brukar alltid låta patienten sitta med kyl påse en stund efter behandlingen och vi beklagar att du inte fick sitta och kyla längre än du hade önskat. Nån kylande kräm har vi inte att erbjuda men man kan köpa med sig en kyl påse att ha efteråt om man önskar så det rekommenderar vi dig att köpa med efter nästa behandling 😊
Bemötandet är jag helt nöjd med. Läste om Citylaser. De verkade vara rätt för det jag behövde. Det blev bra. Uppfattade personen jag behandlades av som kunnig. Bra uppföljning från dem. Vid behov kontaktar jag dem igen.
Tack Yvonne för ditt fina omdöme 💗 Du är varmt välkommen att kontakta oss igen vid behov.
Mycket trevligt bemötande och det känns säkert och proffsigt. Permanent hår borttagning och laser behandling av ärr.
Tack Fredrik för ditt fina svar 🌺
Jag har varit här ett antal gånger och alltid fått ett trevligt bemötande och man tas omhand punktligt. Rekommenderar!
Tack Annmarie för ditt omdöme och betyg♥️🌹
Är mkt nöjd med mitt besök på Citylaser. Trevlig och proffsig personal (Jelena är fantastisk) och fina lokaler. Gjorde en Resurfx - behandling och är nöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera Citylaser!
Tack Paulina för ditt omdöme och betyg♥️🌹
Trevligt och proffsigt bemötande och jag blev så nöjd av resultatet tack.
Tack Lennart för ditt fina omdöme och vad kul att du är så nöjd♥️🌹
City laser är alltid professionella och har testat olika behandlingar. Dock så upplever jag både fördelar och nackdelar med pico laser. Var där för att ta bort solskador vilket har gett bra resultat. Nackdelen att jag har fått rodnader på kinderna som jag upplever som hudskador på kinderna. Detta har inte gått bort trots att det är 4 veckor sedan jag gjorde behandlingen
Hej Magdalena 🌹Tack för ditt omdöme. Pico behandlingen jobbar på att få bort solskador, rodnaden kan komma av värmen av lasern. Ser att du har bokat ny tid, vi hjälper dig när du kommer på behandling♥️
Super trevligt bemötande och bra genomgång av det vi skulle göra, både risker och vad jag kunde förvänta mig av proceduren. Jag är supernöjd!
Tack Virpi för ditt fina omdöme🌹
Väldigt trevlig personal och jag är jättenöjd med resultatet 🙂
Tack Anna för ditt fina omdöme 💓
Mycket nöjd med både bemötande och behandling.
Tack Carina för ditt fina omdöme 🧡
Jag blev bemött med vänlighet och värme. Förväntningarna blev bättre än väntar då jag aldrig varit hos er tidigare. Trevlig miljö, snabb behandling. Bra information innan behandling. Jag kommer att anlita er igen! Jag tog bort seborroiska keratoser vid tinningen.
Tack Charlotte för ditt fina omdöme och vad kul att du är så nöjd! Du är varmt välkommen till oss igen 💗
Bra och trygg upplevelse. Väldigt nöjd med resultatet jag fått för behandlingarna
Tack Vanessa för ditt omdöme, det uppskattar vi♥️🌹
Fick ett bra bemötande och tycker att företaget lever upp till de förväntningar jag hade. Kunnig personal som kunde svara på mina frågor på ett bra sätt. Tycker att den behandling jag fick / köpte levde upp till det som jag förväntade mig. Kan rekommendera Citylaser (dock är utfallet helt unik per person)
Tack Anna för ditt omdöme, vad kul att du är nöjd med behandlingen🌹🙏🏼
Denna gång upplevelsen var inte så bra .. det gjorde så ont och hon som gjorde detta ingrep var inte sa trevlig!
Hej Mikaela. Tack för ditt omdöme. Ibland känns vissa behandlingar mer beroende på olika faktorer. Vi ber om ursäkt om du uppfattade hudterapeuten som otrevlig, och vi kommer att höra av oss till dig snarast för att reda ut eventuella missförstånd ♥️🌹
Tog bort två födelsemärken. Vilket resulterade i 2st stora ärr. Rekommenderar ej!
Hej Martin. Tack för ditt omdöme. Vad tråkigt att du fått sämre läkning och ärr. Vi kan aldrig lova att det inte blir ärr beroende på vart de sitter och hur djupt. Läkningstiden kan ta upp till 6 månader och det har bara gått 4 veckor sen du blev behandlad. Du får gärna höra av dig när det har läkt så kan vi kolla på det♥️🌹
Jag fick ett snabbt och bra bemötande. Fick hjälp direkt med att behandla mina vårtor och återkommer gärna till dom vid behov
Tack Karin för ditt betyg 🙏🏼 Vad roligt att höra att du blev så nöjd med vårtbehandling hos oss. Du är varmt välkommen tillbaka ♥️🌹
Trevligt och proffsigt bemötande och bra hjälp
Tack Cecilia för ditt omdöme, varmt välkommen tillbaka 💗
Mycket nöjd professionell personal.
Tack Marie-Louise🙏🏼 Vad kul att du är så nöjd 💗
Anna är helt otrolig, noggrann och så duktig!
Tack så jätte mycket för ditt omdöme, varmt välkommen tillbaka 💗
Jättenöjd efter varje besök, väldigt duktig och kompetent personal som tar väl hand om en. Känns jättetryggt.
Tack Sara för ditt fina omdöme till oss 💗
Vänligt och professionellt bemötande, man känner sig direkt omhändertagen och trygg med behandlingen. Älskar miljön och att allt känns lyxigt från väntrummet till behandlingsutrymmena. Otroligt nöjd med mitt besök.
Vad glada vi blir att du är nöjd och att du gillar CityLaser💗
Jag är väldigt nöjd med resultatet
Hej Despoina. Tack för ditt omdöme, va roligt att du är så nöjd med resultatet 💓
Super duktiga och noggranna! Genuint snälla och omhändertagande. Kan inte annat än att rekommendera!
Tack Alicia för ditt fina omdöme 💓
Underbara, snälla kvinnor som jobbar där gör du att känna sig trygg och välkomna.
Tack snälla Katarzyna för dina fina ord 💗
Trevligt bemötande från alla.
Tack Katarina för ditt omdöme och betyg 🙏🏼💗