Citylaser

Citylaser

www.citylaser.se
  • BadgeNineYears
4.7

Citylaser är en personlig och diskret skönhetsklinik mitt i Göteborg. Vi är en av de äldsta (och vassaste) klinikerna i Sverige och har funnits med sedan början av 80-talet, då med enda fokus på laserbehandlingar. Det har hänt mycket sedan dess och vi är nu en komplett skönhetsklinik med fem huvudområden: Laserbehandlingar,...

917 omdömen om Citylaser

Sedan starten hos Reco 2014

Thomas H
Skrev om Citylaser

Permanent hårborttagning med laser - bröst, mage och underliv. Fantastiskt resultat! Skönt att slippa raka och vaxa. Alltid lika trevligt och proffsigt bemötande! Nu senast av Nancy. Rekommenderas!

Tack Thomas för ditt omdöme & att du rekommenderar oss 🌹🙏🏼

Ulrica C

Proffsiga & alltid trevligt bemötande

Hej Ulrika, Tack för ditt omdöme och betyg 🙏🏼🌹

Marina G
Skrev om Citylaser

Jag bemöttes med respekt och fick bort det jag ville.

Hej Marina 🌹 Tack för ditt omdöme och betyg 🙏🏼

Henrik H
Skrev om Citylaser

Behandling: Penila papler + Trivsam miljö + Avslappnande väntrum + Professionell personal + Bra resultat av behandling + Lugn bakgrundsmusik inne i behandlingsrum + Bra svar på frågor - Lite svårt att hitta rätt ingång

Svar från Citylaser

Tack Henrik för ditt fina omdöme, vad kul att du är så nöjd. Varmt välkommen tillbaka ❤️

Anna A

Proffsig personal . Svarade snällt på m8na frågor … Tacksam för Nancy ❤️

Tack för ditt omdöme🙏🏼 Självklart Anna, Välkommen tillbaka ❤️

Jacob F
Skrev om Citylaser

Professionellt bemötande, hela vägen från reception till behandlingsrum. Supertrevliga människor som jobbar där och trivsam miljö. Rekommenderar starkt. Jelena hjälpte mig och jag är väldigt nöjd med henne. Själva ingreppen gick snabbt och smärtfritt. Resultatet blev bra. Jag fick väsentlig information innan, under och efteråt!

Tack Jacob för dina fina ord, varmt välkommen tillbaka 🌹 🙏🏼

Katarina L
Skrev om Citylaser

Supertrevlig och proffsig personal!

Hej Katarina 🌹 Tack för ditt omdöme och betyg 🙏🏼

Ritva H
Skrev om Citylaser

Snabb och professionell hjälp.

Svar från Citylaser

Tack Ritva för ditt fina omdöme, varmt välkommen tillbaka♥️🌹

Nariman H
Skrev om Citylaser

Jag kund på citylaserför nästan 8år demtrevilgto snäll personer jag få bra hjälb o bra information inna att görde behandlig jag jätte nöjd

Svar från Citylaser

Hej Nariman🌹Tack för dina fina ord, vad kul att du är så nöjd ♥️

Sara A
Skrev om Citylaser

Väldigt trevligt bemötande av hudterapeuten

Svar från Citylaser

Tack Sara för ditt fina omdöme♥️🌹

Rasmus W
Skrev om Citylaser

Professionella och empatiska. De var väldigt duktiga med att hantera barn

Svar från Citylaser

Hej Rasmus, tack för ditt fina omdöme och betyg🙏🏼 Ni är varmt välkomna tillbaka♥️🌹

Johan Uno E
Skrev om Citylaser

Ordning och reda, har koll på tiden Trevlig personal

Hej Johan, tack för ditt omdöme🙏🏼 Välkommen tillbaka ❤️

Katarina A
Skrev om Citylaser

Professionell personal och vänligt bemötande.

Hej Katarina, tack så mycket för ditt omdöme ❤️🙏🏼

Christian K
Skrev om Citylaser

Citylacer var bättre förr. Nya ledningen är mer intresserade av € när man tidigare såg mer till kunderna.

Svar från Citylaser

Hej Christian, tack för ditt omdöme. Priserna är beroende på både tidsåtgång och hur stort område man behandlar, så har det varit i många år, vi ber om ursäkt om vi inte varit extra tydliga🌹

Elin H
Skrev om Citylaser

På sin höjd offrades tre minuter på min hudfläck på kinden. Den har inte gått bort och vet ej vad jag betalade 1000 kr. för?

Svar från Citylaser

Hej Elin. Tack för ditt omdöme. Det ingår kostnadsfri korrigering vid borttagning av märke. Du är välkommen att boka ny tid 🌹

Maria P
Skrev om Citylaser

Jag fick konsultation inför behandling där råd och information gavs om vilken behandling som passar samt när och hur behandling kan utföras vid mitt behov och önskemål. Bemötandet var professionellt, vänligt och sakligt.

Svar från Citylaser

Tack Maria. Självklart gör vi vårt bästa för att hjälpa dig och alla andras behov och önskemål. Varmt välkommen tillbaka ♥️🌹

Simon Eiler E
Skrev om Citylaser

Gott bemötande och proffsigt utfört arbete av samtliga i personalenstyrkan. Rekommenderas varmt!

Tack Simon för dig ditt omdöme & att du rekommenderar oss ♥️🌹

Shirin R
Skrev om Citylaser

Bra bemötande! Jag träffade Nancy på en konsultations tid och hon tykte att resurfx blir bra för det ärret som jag har med 4 gånger behandling Nu har jag gjort min andra laserbehandling och jag känner skillnaden. Och nyfiken hur det kommer att bli resultaten efter de 4 gånger, tack Nancy du är bäst

Svar från Citylaser

Tack Shirin för dom fina orden 🙏🏼 vad roligt att se att du är så nöjd ☺️♥️

Carolina T
Skrev om Citylaser

Professionell och trevlig personal. Jag tog bort några hudförändringar. Fick bedövning där det behövdes. Behandlingen gick snabbt och smidigt till. Priset är dock lite högt.

Tack Carolina för ditt omdöme och betyg 🙏🏼 ♥️

Maria Erika E
Skrev om Citylaser

Hej jag har varit på Citylaser flera gånger för hårborttagning och blivit lika välkommen varje gång rent fräscht diskret som man förväntar sig jätte nöjd med resultatet Mvh Maria Eriksson

Svar från Citylaser

Tack Maria för ditt fina omdöme. Självklart 😃du är så varmt välkommen till Citylaser ♥️

Amandine R
Skrev om Citylaser

Very kind, explaining everything clearly.

Thank you Amandine for your words 🙏🏼♥️

Liam R
Skrev om Citylaser

Trevlig personal och snabb proffsig hjälp!

Tack Liam för dina fina ord, varmt välkommen tillbaka ❤️

Annelie J
Skrev om Citylaser

Trevlig, proffsig och effektiv personal.

Tack Annelie för ditt fina omdöme ❤️🙏🏼

Elma M
Skrev om Citylaser

Alltid professionellt bemötande :) värt att åka 1,5h för mina behandlingar.

Tack Elma❤️ Du är så varmt välkommen till oss🌹

Klara S
Skrev om Citylaser

Trevliga, tillmötesgående och proffesionella.

Svar från Citylaser

Tack Klara för ditt fina omdöme, det uppskattar vi❤️🙏🏼

Duska Z

Guld tack för hjälpen Rekommenderar

Svar från Citylaser

Hej Duska. Tack för ditt betyg och för att du rekommenderar oss❤️🙏🏼

Louise A
Skrev om Citylaser

Snabb och effektiv laserbehandling av min tatuering! Jag förstod inte att det fanns mer information på hemsidan jag borde ha läst än det som stod på bokningssidan, det var inte tydligt för mig. Det hade varit bra om jag hade fått informationen i bokningsmailet och om behandlaren hade tagit några extra minuter att prata med mig eftersom det var min första behandling. Annars toppen!

Svar från Citylaser

Hej Louise. Tack för ditt omdöme och feedback. Tyvärr kan vi inte få med all information i bokningsbekräftelsen. All information finns såklart på hemsidan där man oftast gör bokning av behandling. Vi går alltid igenom behandlingen innan vi börjar och självklart får man alltid höra av sig igen om det är något mer man undrar 🥰 Varmt välkommen tillbaka 🌹

Kristian O
Skrev om Citylaser

Jättetrevlig personal som tog väl hand om en. Gick snabbt att få tid och själva behandlingen gick snabbt och smärtfritt. Bra pris också. Rekommenderar!

Tack Kristian för ditt fina omdöme och betyg 🥰🙏🏼

Roghayeh H
Skrev om Citylaser

Min första laserupplevelse var på City Laser, jag kände mig bra och nöjd, och jag vill fortsätta att se resultatet.

Tack Roghayeh för ditt fina omdöme 🙏🏼🌹

Tarek D
Skrev om Citylaser

Proffsiga och kunniga personal , utmärkt kommunikation hela vägen. Rekommenderas starkt.

Svar från Citylaser

Tack Tarek för ditt omdöme 🙏🏼 Vi uppskattar det och att du rekommenderar oss. Varmt välkommen tillbaka ❤️

Viktor O
Skrev om Citylaser

Bra service och duktig och professionell personal. Blev strul med en utav mina bokningar tidsmässigt men det gick att ordna på ett bra sätt. Överlag riktigt nöjd och kan starkt rekommendera.

Svar från Citylaser

Hej Viktor. Tack för ditt omdöme och betyg. Det gläjder oss att du blev riktigt nöjd 🥰 🙏🏼

Caroline L
Skrev om Citylaser

Fantastisk service, trevlig och flexibl personal! Lätt att boka tid!

Tack Caroline för ditt fantastiska omdöme 🙏🏼🌹

Alice B
Skrev om Citylaser

Bemötande är bra, alltid trevliga! Men min dotter får inget resultat av behandlingen (borttagning vårtor) Ni säger varje gång att det alltid ger resultat tids nog, men än så länge ingen märkbar skillnad. Blir dyrt med behandling på behandling.

Svar från Citylaser

Hej Alice. Tack för ditt omdöme. Det är tråkigt med vårtor, det orsakas av virus och kan vara svårt att få bort. Som vi ser i journalen så har vissa försvunnit och det har kommit nya. Vi kan tyvärr aldrig garantera att det inte kommer nya vårtor. Man kan fortsätta med behandlingar tills de är borta. Ni är varmt välkomna tillbaka 💕

Susanne A
Skrev om Citylaser

Jag blev väldigt fint bemött! Snabb respons, fina lokaler och lätt att få tid. Tog bort ett födelsemärke i läppkanten och det blev väldigt bra!

Svar från Citylaser

Tack Susanne för ditt omdöme 🙏🏼 vad roligt att läsa att du blev så nöjd ♥️

Agneta K
Skrev om Citylaser

Vänlig och proffsigt bemötande och nöjd med resultatet

Tack Agneta för ditt omdöme 🙏🏼♥️

Elias G
Skrev om Citylaser

Trevlig personal och oerhört skickliga på sitt jobb.

Tack Elias för ditt fantastiska betyg och omdöme. Varmt välkommen tillbaka 🙏🏼♥️

Sophie K
Skrev om Citylaser

Det var första gången jag besökte kliniken och fick ett proffsigt bemötande, smidigt och tryggt.

Tack Sophie för ditt fina omdöme🙏🏼 Varmt välkommen tillbaka ♥️

Maddis A
Skrev om Citylaser

Proffsig och trevlig!! Tog bort en leverfläck.. Kan verkligen rekommendera!!!

Tack Maddis för ditt fina omdöme 💗 och att du rekommenderar oss 🥰

Elin N
Skrev om Citylaser

Det var snabbt, smidigt och de var supertrevliga!

Tack Elin för ditt fina omdöme 🌹

Maria S
Skrev om Citylaser

Bra service. Bra bemötande. Hoppas att det blir bra. Fick mig att känna lite hopp om livet igen. Hoppas att jag kan bli bra igen.

Hej Maria, tack för fina ord 💕 Du är varmt välkommen tillbaka 🙏🏼

David T
Skrev om Citylaser

Otroligt bra service och trevligt besök. Rekommenderas starkt.

Svar från Citylaser

Tack David för ditt omdöme🙏🏼 Vad kul att du rekommenderar oss❤️

Mimmi H
Skrev om Citylaser

Professionellt bemötande och utmärkt resultat!

Svar från Citylaser

Tack Mimmi för det fina betyget och omdömet😍🙏🏼🌹

Alena W
Skrev om Citylaser

Ett alltid trevligt och professionellt bemötande. Håller på att ta bort en tatuering, därför är det för tidigt att säga något om resultatet. Men jag känner mig trygg och optimistisk.

Svar från Citylaser

Hej Alena. Tack för ditt omdöme, va skönt att du känner dig trygg hos oss🙏🏼🌹

Dragana P

Ni är alla fantastiska👌👌👌❤️🌺

Tack Dragana för ditt fantastiska betyg 😍🙏🏼🌹

Goran M

Jag är så nöjd med allt på Citylaser..Från 1 till 10 en 10 👌 Tack för allt 🌺

Tack Goran för ditt toppenbetyg 😍🙏🏼🌹

Astrid R
Skrev om Citylaser

Har varit på hårborttagning med laser haka/överläpp. Jätte nöjd då de har bra service bemöter en trevligt och tar hand om en….

Svar från Citylaser

Tack Astrid för ditt fina omdöme, vad roligt att du är så nöjd. Vi ses snart igen ❤️🙏🏼

Charlotta B
Skrev om Citylaser

Blev bemött på ett trevligt sätt. Personen var inlyssnande och utförde ingreppet perfekt. ( Fibrom )

Hej Charlotta för ditt omdöme 🙏🏼 Det uppskattar vi. Varmt välkommen tillbaka ❤️

Bo Torsten H
Skrev om Citylaser

Mycket bra bemötande, samt att man verkligen vill att mina fotvårtors skall försvinna. Man gör allt för att detta skall fungera.

Tack Bo för ditt fina omdöme 🙏🏼❤️

David L

Bra bemötande. Snabb och bra service. Tog bort en hudflik

Tack David för ditt omdöme🙏🏼🌹

Anna B
Skrev om Citylaser

Bra bemötande av personal, varit där 1 gång! Ska dit i höst för en fortsatt behandling! Tar bort tatuering på ögonbryn, behövs ngr gånger till! Har funderingar på att göra en hudbehandling Mex laser, i höst! Jag hoppas att de kan leverera en bra upplevelse/ Anna

Hej Anna. Tack för ditt omdöme. Du är varmt välkommen tillbaka till oss❤️