Very please both with the exercise machines and the personal
Club Active Åkersberga
Club Active är en träningsanläggning med en etablerad närvaro sedan 2013. Här fokuserar Club Active på att erbjuda medlemmarna konkreta resultat. För Club Active handlar det inte bara om träning; det handlar om att tillhandahålla rätt verktyg för att förbättra människors välbefinnande. Club Active erbjuder ett komplett paket...
165 omdömen om Club Active Åkersberga
Sedan starten hos Reco 2024
Jag har fått ett personligt och vänligt bemötande. Club Active har visat närvaro och intresse för mitt personliga behov. Jag har fått god vägledning och stöd i samverkan och samförstånd med mig.
Mysigt gym med skön atmosfär! Lagom stort och bra maskiner, gillar att träna med Milon!
Bra och trevligt bemötande. Bra upplägg som passar de flesta. Det är en positiv upplevelse att träna där.
Enkelhet att träna när det passar mig. Kan få hjälp o tips. Trevligt o personligt bemötande.
I augusti har jag tränat 4 år på Club Active. Det är lätt och enkelt att komma igång tack vare Milon och förstås väldigt kunnig, proffsig och ödmjuk hjälp. Detta har skapat en rutin i min vardagliga träning, men också extrahjälp när jag behövt specifik träning kring skador. Kan varmt rekommendera!
Trevligt bemötande, lyssnar på vad men behöver hjälp med. Mycket bra maskiner både styrka och kondition.
En vanlig dag i gymmet. Bra grundträning och trevlig social samvaro.
Ett trivsamt gym med många valmöjligheter .Får hjälp när jag behöver och blir vänligt bemött. Bra öppettider och lagom stort. Så kul att även yoga finns på menyn! Jag trivs väldigt bra på Club Active!!
Bara bra ,trevliga tränings kompisar och suveränt bra personal
Mycket personligt och trevligt bemötande, bra med Milon för oss som inte kan gymmaskiner👍😊
Trivsamt ställe ned bra personal och maskiner Alltså ett toppen ställe
Trevliga människor och gör man rätt i alla maskiner så blir man trött. Sedan kan man sätta sig ner och ta en kopp kaffe tillsammans med andra som har tränat
Bra mottagande och en träningsform som passar mig bra 2 månader
Blir bemött bra. Mina förväntningar är att bygga upp och stärka min kropp, stoppa kotglidningar, artros och öka styrka och rörlighet, minska smärta ”Rom byggdes inte på en dag” 8v på prov
Lugnt i lokalen, bra maskiner och trevlig personal!
Ett trevligt och bra gym. Alltid en fint och glatt bemötande. Glada och trevliga " träningskompisar" skapar bra stämning.
Fantastisk personal och trevlig miljö.
Trevlig och hjälpsam personal. Här finns allt man behöver. Härlig familjär atmosfär.
Oerhört bra personal, snälla, trevliga, tillmötesgående och hjälpsamma!
Stort tack för de fina orden Stefan! Vi är så glada att träningen hos oss passar dig och att du är igång så bra //William
Ett rätt bra gym för alla som verkligen vill satsa på hälsan. Trevliga personal som är proffsiga att kunna hjälpa dig komma igång med träningen.
Jag trivs utmärkt och personalen är toppen. Ställer alltid upp om man vill ha hjälp med något.
Familjärt, alltid ett fint bemötande, alltid ett peppande hjälpande ord från specifikt Eva O Wille som vi träffar mest. Rent o trevligt.
Trevlig personal. Alltid hjälpsamma om man undrar något.trevlig lokal.
Trevliga och lyhörda. Ska inte vara krävande att gymma. Bli starkare i kroppen och känna sig smidigare kanske lite smalare.
Väldigt bra och trevlig personal
Ett trivsamt och familjärt gym. Inget som bör underskattas. Jag bytt och provade ett annat gym med mera maskiner men ångrade mig iChat bytte tillbaka ♥️
Familjärt gym med otroligt kunnig och trevlig personal . Power platen är helt klart min favorit.
Mycket bra bemötande. Bra mix på kunder. Trevligt!
Bara positivt o trevligt bemötande. Alltid fina folk som tränar, bra stämning o ingen trängsel. Bra Milon för lättsam men effektiv genomkörare för hela kroppen. Ett gym för oss som inte gillar gym
Litet trevligt gym med snabb och smidig träning.
Jätte mysigt ställe trevlig personal. Men skulle önska att man blev uppförld lite mer.
När man stiger in genom dörren känns det som att komma hem till sin ”andra” familj!
Bra träningsredskap, super bra personal och man känner sig så välkommen.
Personligt bemötande och en bra atmosfär på gymmet.
Bästa gymmet med fantastisk personal och ett familjärt bemötande. Lugn och fin stämning med mycket bra utrustning och fräscha lokaler.
Det är en hemtrevlig atmosfär och bemötandet är alltid positivt. Över förväntningarna på hur ett gym ska vara. Jag tränar några gånger per vecka på Club Active och kan inte tänka mig att byta till något annat gym. Jag är jättenöjd!
Jag känner mig alltid personligt välkommen, stämningen är lugn och trevlig. Smartupplägg på fördelningen av maskiner, fräscht.
Trevliga, hjälpsamma, kunniga.
Mycket bra och trivsam anläggning. . Dom som driver Club Active är toppen vänliga glada hjälpsamma. Alla åldrar hittar sin ” egen” träning eftersom utbudet är så pass stort.
Supereffektiv träning hela veckan året runt med potential till max utveckling
Ett gym med bra maskiner och en genuin familjär känsla. Ett gym som fungerar perfekt för alla typer av motionärer.
Super bra ställe som man kan träna lugn och ro. Trevlig personal man känner sig som hemma.
Levererar det som passar mig. Tillgängligt i lugn trevlig miljö.
Det är alltid lika trevligt att träna på club aktive, det är lagom med folk och bra ytor att vara på. Det är väl bara att försöka komma iväg till gymmet lite oftare. Tack
Jag blir alltid positivt bemött och får alltid hjälp och tips om jag behöver det. Mysigt gym med olika möjligheter.
Här känns alla välkomna och det är en sådan härlig och peppande atmosfär.
Det absolut bästa gymmet! Familjärt och bra träningsmaskiner.
Mycket bra och omtänksamt. Villiga att hjälpa mig
Ett gym för alla. Proffsigt och mysigt på samma gång.