Tog kontakt med Anna när jag kände att jag "stod still" och stampade med mitt liv. Anna var ett bra bollplank och väldigt medkännande. Fick förtroende för henne direkt. Anna är en närvarande lyssnare och vi fick många härliga samtal om livet, och för mig var det ett extra plus att vi träffades på riktigt och inte digitalt. Jag använder fortfarande vissa verktyg som jag fick när jag gick och pratade med Anna. Rekommenderar varmt att gå till henne!
Coachkompassen
14 omdömen om Coachkompassen
Jag minns hur modigt du började hantera, och vända på situationen. Strongt! Varmt tack för din fina feedback och att du svarade på länken omdömesförfrågan. Din beskrivning bidrar till förståelse om vem jag och Coachkompassen är, inför en första kontakt.
Bästa bästaste 🤗 Lätt att få förtroende för. Det blir samtal mellan 2 personer. Lugn, glad , full energi. Inlyssnande. Ger inte bara råd utan man får tänka till lite själv 👍 Största rekommendationer.. Vänligen Mahri
Mahri, du glädjespridaren som fick allt mer förståelse om vilken inre kraft du besitter, så ljuvligt att märka att du använder dig av den i din verksamhet. Varmt tack för din fina feedback och att du svarade på länken omdömesförfrågan. Din beskrivning bidrar till förståelse om vem jag och Coachkompassen är, inför en första kontakt.
Annas Coaching är i sitt bemötande mycket proffsig, rak och enkel. Jag kände förtroende för Anna direkt vid vår första kontakt. Hennes sätt att se och lyssna in hela mig, på ett energiplan, var det som avgjorde att jag bokade coaching paket hos Anna. Annas Coaching uppfyllde mina förväntningar med råge. Hennes professionella sätt att coacha klienten genom svåra livsupplevelser vilket bidrar till att smärta och instängd energi släpper. Varje coachtillfälle avlutas med en övning /uppgift som ger hopp och styrka. Annas...
Annika, långväga klient. Ännu en som ger bevis på att det digitala mötet är välfungerande. Stort lycka till på din öppnade väg där mer av Du är med. Varmt tack för din fina feedback och att du svarade på länken omdömesförfrågan. Din beskrivning bidrar till förståelse om vem jag och Coachkompassen är, inför en första kontakt.
Anna har med sin varma, mjuka närvaro samt sitt naturliga engagemang av frågeställningar, en förmåga att få mig att komma närmare mig själv, få fatt på svar jag inte visste jag satt inne med & en större förståelse för mig själv. Anna har hjälpt mig att öppna upp för något jag inte trodde var möjligt 🙏🏼 Hon har gett mig redskap att hantera olika situationer som får mig att känna ett inre lugn & harmoni samt löst upp olika knutar som funnits inom mig. Så tacksam för all hjälp!🌸
Helena, min coachkollega. Det har varit en ära att få ge dig coaching samt att få coaching av dig. Vi fortsätter stödja varandra på vår respektive personliga utveckling, till de vi totalt är ämnade att vara. Varmt tack för din fina feedback och att du svarade på länken omdömesförfrågan. Din beskrivning bidrar till förståelse om vem jag och Coachkompassen är, inför en första kontakt.
Mina höga förväntningar uppfylldes genom Annas engagemang och förmåga att cocha. Anna är kompetent och jag kan varmt rekommendera henne. Tack vare Annas coachning är jag nu på väg åt den riktning jag vill i mitt liv.
Robert, Visste inte att du hade så höga förväntningar :-) Så intressant det var att vandra med dig och märka hur din ambitiösa nyfikenhet och inställning gav snabba resultat. Varmt tack för din fina feedback och att du svarade på länken omdömesförfrågan. Din beskrivning bidrar till förståelse om vem jag och Coachkompassen är, inför en första kontakt.
Anna är trevlig glad och vänlig. Hjälper på ett positivt sätt att reda i situationer och tankar samt lyfta andra perspektiv och vinklar. En av pusselbitarna jag fick till mig tänker jag på så gott som varje dag. Jag hade ett antal samtal i ett paket och fick hjälp och kunde "landa" med vissa saker i mitt liv.
Monika, jag minns pusselbiten och den är klockren. Det var utvecklande möten ihop med din klokskap. Varmt tack för din fina feedback och att du svarade på länken omdömesförfrågan. Din beskrivning bidrar till förståelse om vem jag och Coachkompassen är, inför en första kontakt.
Med hjälp utav Anna tog jag mig igenom en utav dom svåraste stunderna i livet. Utan henne hade jag varit kvar i mardrömmen. Är för evigt tacksam 🫶🏻 hon var otroligt inlyssnande, jordnära och varm person som man lätt skaffade förtroende för. Rekommenderar henne alla dagar i veckan
Sanna, jag minns hur tufft det var och OJ, vilken resa du gjort! Du strålar och har skapat dig ljuvliga förutsättningar till det liv du nu har. Hatten av! Varmt tack för din fina feedback och att du svarade på länken omdömesförfrågan. Din beskrivning bidrar till förståelse om vem jag och Coachkompassen är, inför en första kontakt.
Anna Coachning bemötte mig på ett lugnt och tryggt sätt. Annas Coachning hjälpte mig att inse att det inte alltid behöver vara som man tänkt sig, det går bra ändå. Vilket för mig blev ett helt nytt tankesätt som gjorde livet mycket enklare för mig. Jag blev mer trygg och säker i mig själv. Att boka samtal med Annas Coachning är det bästa jag gjort, det har hjälpt mig när livet har visat sig från sin tuffare sida. Jag har landat i mig själv och tagit motgångar på ett helt annat sätt än vad jag gjort tidigare. Känner man...
Jessica, din resa är ett tydligt exempel på hur livet lättar när man släpper på "min sanning är den rätta sanningen" Så modigt att släppa på den garden och öppna upp för det okända. Minns att i det skiftet började du ge mer omsorg till dig själv. Vackert! Varmt tack för din fina feedback och att du svarade på länken omdömesförfrågan. Din beskrivning bidrar till förståelse om vem jag och Coachkompassen är, inför en första kontakt.
Anna har hjälpt mig otroligt mycket. Hon hjälpte mig att hitta mitt egenvärde lärde mig att sätta gränser och säga nej. Men också att säga ja till mig själv och mina drömmar. Hade inte befunnit mig på den plats jag är idag utan henne❤️
Malin, så fantastiskt det blev i släppandet av skuld och skam. Du plockade verkligen fram det största av mod och med det så har du även verksamheten som du önskar. Stark vändning av dig! Varmt tack för din fina feedback och att du svarade på länken omdömesförfrågan. Din beskrivning bidrar till förståelse om vem jag och Coachkompassen är, inför en första kontakt.
Annas coachningen är ett för mig nytt sätt att komma ur svårigheter i livet. Fantastisk duktig! Kan varmt rekommendera Anna
Helen, din vilja till att förstå, att lyfta blicken och se/känna ur ett högre perspektiv gav effekt. Snyggt! Du var en av de som känner det viktigt med att ses på plats, fint att kunna erbjuda det. Varmt tack för din fina feedback och att du svarade på länken omdömesförfrågan. Din beskrivning bidrar till förståelse om vem jag och Coachkompassen är, inför en första kontakt.
Tjänsten jag köpte via Anna var samtals coaching och där fick jag enormt bra bemötande. Hon är lugn, hon lyssnar på personen. Jag hade mycket att tänka på, stressad, men hon sa en sak till mig och hon frågade mig: vad är det jag vill för mig själv, vad vill jag med mitt eget liv. Många gånger är folk uppe i högvarv, för mycket i tankar och för hårda mot oss själva. Vi stannar aldrig upp och känner av vad vi vill och behöver. Jag hade egentligen inga problem, hade en bra uppväxt. Jag har även stöd av min omgivning...
Niklas, jag minns att det var mycket tankar som tog kraft från dig. Det blev fint när det successivt släppte ihop med att du också använde dig av redskapen du fick. Varmt tack för din fina feedback och att du svarade på länken omdömesförfrågan. Din beskrivning bidrar till förståelse om vem jag och Coachkompassen är, inför en första kontakt.
Fick hjälp att släppa taget om en narcissist och börjat skapa en förändring.
Gosia, ja det var en tuff period för dig och nu vet jag att du bejakar ditt egenvärde på ett fint sätt. Strongt! Varmt tack för din fina feedback och att du svarade på länken omdömesförfrågan. Din beskrivning bidrar till förståelse om vem jag och Coachkompassen är, inför en första kontakt.
Jag valde att ha 6 samtal med Anna, för att min livssituation för tillfället behövde vägledning. En mycket lugn, trevlig och ödmjuk person. Hon har fått mig att våga stå upp för mig själv och att våga säga nej till saker jag inte håller med om/vill göra. Hon ger bra sätt att se på saker, tips på hur man kan tänka/göra istället. Det var en väldigt lugn och behaglig miljö att vara i. Hon är väldigt duktig och lyhörd. Jag är väldigt nöjd med den person Anna hjälpte mig att bli. Det är en bit kvar, men hennes hjälp har gjort väldigt mycket. VÄLJ HENNE! Tro mig, du kommer inte ångra dig!
Stephanie, du gjorde så fina förändringar och det känns fint att läsa att det fortfarande, efter denna tid håller med insikten att det är en bit kvar. Den medvetenheten har stor betydelse på din fortsatta resa till ökat lugn, harmoni och glädje. Vackert! Varmt tack för din fina feedback och att du svarade på länken omdömesförfrågan. Din beskrivning bidrar till förståelse om vem jag och Coachkompassen är, inför en första kontakt.
Fantastisk coachning som hjälpte mig att bli modig igen, och återfå min självkänsla. Få mig att inse vad som är viktigt i livet för just mig.
Susanne, du är en av de modigaste! Att öppna upp och visa sårbarhet och sätta ord på rädslor är modigt om något! Varmt tack för din fina feedback och att du svarade på länken omdömesförfrågan. Din beskrivning bidrar till förståelse om vem jag och Coachkompassen är, inför en första kontakt.