Conny Wall Production

Conny Wall Production

Ring 070-774 02 11 www.gigstudio.com
4.7

Gig Studio erbjuder en trevlig miljö att göra musikinspelningar och repetera i. Hos oss kan du även framföra dina verk i form av tex showcase. Dessutom håller vi med service i världsklass!

12 omdömen om Conny Wall Production

Nikolaj E
Skrev om Conny Wall Production

Otroligt härliga människor och en professionell hantering! Tack vare Gig Studio har jag och mitt band en sjukt bra EP som minne för resten av livet.

Peter J

J
Skrev om Conny Wall Production

Jättebra replokal! Lättillgänglig, trevlig och hjälpsam personal, bra utrustning.

Karin L

Hanna H

Bra replokal!

Aleks B
Skrev om Conny Wall Production

Bra och trevlig service. Rekommenderas varmt.

Calle S
Skrev om Conny Wall Production

Var där och repade inför stor produktion, grymt ställe!

Ola H
Skrev om Conny Wall Production

Av egen erfarenhet vet jag att Gig Studio är en väldigt bra studio med otaliga möjligheter för inspelning, repetition, promokonserter, mm. Rekommenderas!

Linnea O
Skrev om Conny Wall Production

Mycket fin, mysig och stämningsfull studio. Grym att både spela in och repa i. Man känner sig alltid ompysslad i Gig Studio.

Jan H
Skrev om Conny Wall Production

Trevlig miljö, väl utrustad och Conny är väldigt kompetent. Studions centrala läge är en stor fördel. Vi har framförallt repat i Gig Studion och det har fungerat otroligt bra. Alla tummar upp.

Peter M
Skrev om Conny Wall Production

Grym atmosfär, skön och proffsig personal, bra ljud, perfekt central läge etc. Loving it! Särskilt bar/vinylhörnan är ett bra påfund för trivseln!

Rebekka K