Blev vansinnigt dåligt bemött av en tjej i självscanningskassan när priset inte stämde. Jag vägde min frukt, scannade streckkoden och betalade. Insåg först då att jag betalat ett dyrare pris än vad streckkoden angav. Fick kontakt med tjejen som med detsamma hade NOLL förståelse att jag frågade om det och NOLL intention att göra rätt. Det handlade om en skitsumma (pengarna var inte problemet) men det fanns uppenbarligen felaktig information i vågen kontra kassan och man kunde ju förväntat sig att problemet skulle ha uppmärksammats...
Coop Konsum Sveavägen
5 omdömen om Coop Konsum Sveavägen
Chefen för Coop på Sveavägen, Stockholm tar verkligen sitt jobb på fullaste allvar och vill verkligen att kunden ska stå i focus och att kunden ska bli bra bemött. Denna butik/chef lyckas verkligen, BRA JOBBAT!
Här kan man köpa bakelser till bra Stockholmspriser ( 2 hallonbakelser för 35:- idag ). Köttet är dock fruktansvärt dyrt. Butiken känns ganska trevlig och utbudet är OK men prisläget gör att det bara blir bakelser och några kollegieblock här för min del.
Att de säljer ekologiska varor befogar inte att allt i butiken kostar dubbelt så mycket som på andra ställen (förutom mjölk). Hoppas dom går i konkurs, så någon butik med humanare priser kan öppna där istället!
coop i allmänhet är bra för att de har så mycket ekologiskt, den här coop har dessutom stans godaste färdiga sallad.