Nathalie M

155 omdömen om Nathalie M

Sedan starten hos Reco 2024
Edita M

Nathalie är väldigt trevlig och förstod direkt min idé.

Karin T

Natalie är lyhörd, kunnig och trevlig. Alltid nöjd när jag lämnar salongen!

Isa S

Jätte trevlig och väldigt professionell!

Hakan G

Jag kom in för en enkel klippning men som ledde till en extraordinär upplevelse. Har haft problem med torrt hårbotten, inte enbart pga vintern utan något som jag kämpat med att åtgärda ganska länge. Det brukar vara skämmigt vid klippning när man har mjäll men Nathalie hade ett bra bemötande från start och gav råd och tips under klippning. Bev förslagen att testa deras hår skrubb vid tvätt vilket var en upplevelse jag inte haft tidigare. Jag kunde känna hur mitt hårbotten kunde andas för första gången vilket ledde till att...

Oscar N

Nathalie är trevlig, serviceminded, personlig och lyhörd. Klipper bra gör hon också!

Perihan A

Väldigt fint mottagande och under processen såg till att klippningen blev som önskad. Noggrann med att följa kundens nöjdhet och att resultatet överträffade mina förväntningar. Jätteduktig på klippa, föna och styla. I sin helhet lugn och supertrevlig frisör.

Amanda E

Nathalie stylade mitt hår superfint inför en gala jag skulle gå på under kvällen. Hon tog sig god tid även fast jag kom några minuter sent. Fick även tips på flera bra produkter anpassat till mitt hår. Mycket nöjd!

Sofia S

Jättebra. Trevlig, superduktig och lyssnar till ens önskningar. Ger också bra tips på skötsel och styling Jag köpte inpackning och klippning

Frode G

Tyckte det var bra o det lät som hon har koll på vad hon gjorde. Nöjd med resultatet och fick det jag vilke

Magnus W

Trevlig och duktig. Rekommenderas.

Svar från Nathalie M

Hej Magnus! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Nathalie. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓