Visste hur jag ville ha det bättre än jag själv 🙌
78 omdömen om Nathalie Akgun
Tack för din fina recension! Det gläder oss att du är så nöjd med besöket och resultatet.
Nathalie Akgun är bästa frisören i stan! Så nöjd!
Tack för din fina recension! Vi är glada att du är så nöjd med Nathalie.
Har nog aldrig blivit klippt av en mer proffsig frisör förut som också gav personliga och bra tips
Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar Nathalies arbete och engagemang
Trevlig, professionell och duktig.
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du uppskattade både bemötande och professionalism.
Nattis min nattis! Du är den mest kompetenta, genuina, passionerade frisören i Sthlm. Du är bäst! ❤️
Tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att du uppskattar Nattis både som frisör och person.
Trevligt bemötande och väldigt duktig
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du uppskattar både bemötandet och servicen!
Jag hade ett fantastiskt frisörbesök hos Nathalie idag! Jag hade bokat en faceframe och klippning, och resultatet blev verkligen otroligt bra. Mitt hår kan vara svårt att färga, men hon lyckades få till nyansen helt perfekt. Jag uppskattade särskilt hur lyhörd och professionell hon var och gav mig rekommendationer till vad som passar mig och just mitt hår. Det märks verkligen att hon vet vad hon gör. Rekommenderar henne varmt!
Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att Nathalie lyckades få nyansen perfekt och att du uppskattade hennes lyhördhet.
Bäst! Finns ingen som Nathalie! Skicklig, lyhörd och så varm och fin. Hon får dig att bli snyggare och gladare!
Tack för din fina recension! Härligt att du upplever Nathalie som både skicklig och lyhörd.
Så duktigt och professionell. Är jättenöjd med klippningen och alla råd jag fick. Kommer definitivt gå tillbaks!
Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med klippningen och råden du fick.
Underbart, så fin klippning! Kommer 100% komma tillbaka💞
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med klippningen.