Fantastisk! Hon förstod precis hur jag ville ha mitt hår, var noggrann och väldigt duktig! Kan varmt rekommendera Bojana.
291 omdömen om Bojana
Fint mottagande och trevligt med kaffe mm Mycket kompetent frisör som kunde ge bra förslag på färgval och klippning. Kände mig fin i håret när jag gick därifrån.
Bojana är en erfaren frisör som snabbt förstår hur jag vill ha min klippning!
She was service-minded, friendly and inspiring! I got some suggestions from her and I am very happy with the final result:)
Jättebra. Kommunikativ, skicklig. Supernöjd.
Otroligt nöjd! Fantastisk person som förstod mig precis. Lyhörd, kunnig och engagerad.
Vi var hos vår vanliga frisör Bojana, med min dotter, och som alltid blev det en underbar upplevelse. Bojana är helt fantastisk med barn – trygg, lyhörd och omhändertagande. Min dotter kände sig så vacker efter besöket, vilket verkligen gjorde dagen extra speciell. Det är precis den där personliga touchen som gör att man alltid vill återvända. Rekommenderas varmt!
Bäst på klipp och geni på färg!
Gick in för att tvätta och föna håret 18/3 2025. Bojana är en superbra frisörska som välkomnar kunder med glädje . Jag uppskattade hennes glatt humör och positiva andan. Hon är mycket duktig, erfaren, kan skapa underbara frisyrer.. Jag blev mycket nöjd med min frisyr, kan varmt rekommendera ett besök hos Bojana.
Håret, frisyren blir alltid perfekt och hållbar. Hon är snabb, skicklig men lite hårdhänt Alltid så social och trevlig på ett lagom sätt. Tack
Hej Gunnar! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Bojana. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓