Emma har skött det hela med professionalitet och värme. Kan varmt rekommendera henne.
Emma Ivinger
Emma Ivinger är mäklare på Croisette Norrköping
.Emma Ivinger har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Emma Ivinger har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 13 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Ivinger har haft 8 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
13 omdömen om Emma Ivinger
Ett bra samarbete mellan oss, ärlig, ett bra bemötande och lätt att få tag på Rekommenderar
Tycker att de sköttes så bra som man kan begära
Rak ärligt hjälpsam förstående Flexibel
Mycket positiv och kunnig, bra kommunikation lätt att nå, trygg processledare.
Jag blev väl bemött av mäklaren. Hon har varit tillmötesgående och hjälpt mig med mina ftågor. Mina förväntningar var att få huset sålt till våren och det blev så.
Lättsam att att göra med. Glad och positiv. Kunnig ställer inte för höga förväntningar. Har både ett säljare och köpare perspektiv.
- Personligt bemötande - Kompetent och insatt/påläst - Lätt att kommunicera med - Tillgänglig
Emma gavoss ett mycket vänligt, personlig och proffsigt bemötande. Hon läste av oss och våra önskemål och lotsade oss skickligt genom försäljningsprocessen. När vi hade frågor kunde vi få svar och kontakt omgående. Vi är väldigt nöjda med resultatet!
Vi har blivit bra bemötta av Emma & känt oss trygga med henne som mäklare från första mötet/intryck till köp av fastighet. Proffsig & trevlig rakt igenom!