Mäklare i Östergötland

Åtvidaberg  (1 st)

Topp 25 mäklare i Östergötland

• Fastighetsbyrån Norrköping

3,063 omdömen
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Birgit E
    Birgit E: Sålt villa. Bemött av Marie på ett jättebra sätt, vänlig, informativ och kunnig. Väldigt nöjd med Marie som är en trevlig mäklare. Har infriat alla mina förväntningar hur en mäklare ska vara. Rekommenderas med glädje! Superbra!! 🤗
  • Fastighetsbyrån Linköping

3,560 omdömen
    Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet i Linköpingsområdet? Vi på Fastighetsbyrån är specialister på att förmedla alla sorters fastigheter, inklusive skog, och hjälper dig gärna! Välkommen!
    Jill Yildiz A
    Jill Yildiz A: Fabian Landstedt gav ett fantastiskt bemötande och var verkligen medveten om värdet på mitt hus. Han gjorde sitt yttersta för att lyckas med försäljningen och underlättade för mig som kund, vilket gjorde att jag kände mig trygg och kunde slappna av i processen. Tack vare hans insats kände jag mig verkligen omhändertagen!
  • Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Norrköping! Vi har koll på var köpare och säljare finns och brinner för bostäder.
    Linda E
    Linda E: Bra service genom hela processen. Hela tiden tillgänglig för att svara på våra frågor och uppdaterade oss löpande!
  • Fastighetsbyrån Mjölby

836 omdömen
    Fastighetsmäklare i Mjölby och Boxholm med god lokalkännedom och mycket personligt engagemang!
    Johan A
    Johan A: Trevlig,snabb att svara på mail
  • Välkommen till oss på Svensk fastighetsförmedling i Linköping! Villor eller studentlägenheter - vi på mäklarkontoret har koll och hjälper dig hitta drömboendet.
    Mariette A
    Mariette A: Sakligt och snabbt bemötande i hela processen
  • HusmanHagberg Norrköping

459 omdömen
    Är du på gång med en bostadsaffär i Norrköping eller Söderköping? Kontakta oss på HusmanHagberg, bostäder är vår stora passion.
    Peter B
    Peter B: Proffsig och tillmötesgående mäklare trots sin ringa ålder. Vi är klart nöjda med hur mäklaren har skött sitt åtagande och har inget att klaga på. Skulle utan tvekan kunna välja samma mäklare på nytt i en liknande situation.
  • HusmanHagberg Linköping

414 omdömen
    Välkomme till HusmanHagberg i Linköping! Är det dags för en bostadsaffär här är det oss du ska kontakta.
    Robert L
    Robert L: Väldigt bra bemötande, väldigt hög tillgänglighet och smidigt.
  • Vi på Fastighetsbyrån engagerar oss i din bostadsaffär, oavsett om du vill köpa eller sälja en fastighet i Söderköping. Vi hjälper dig genom hela processen, med allt du kan tänkas behöva. Välkommen!
    Lars H
    Lars H: Har redan skickat vårt omdöme direkt till Andreas. Han har verkligen ett proffesionellt förhållningssätt, långt ifrån den schablonbilden av mäklarkåren. Professionell, strikt och tydligt men med glimten i ögat är väl den korta versionen hur vi uppfattat honom i sin mäklarroll.
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Motala! Här i Östergötlands sjöstad hittar du vackra boenden i toppklass. Vi på mäklarkontoret hjälper dig genom hela processen.
    Ulf G
    Ulf G: Allt gick väldigt smidigt vid försäljningen av vårt radhus och vi fick mycket mer betalt än vi förväntade oss. Edvin är en jätteduktig mäklare.
  • Fastighetsbyrån Motala

586 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Motala! Vi har jobbat här i snart 40 år och har koll på både trakten och bostäderna.
    Percival G
    Percival G: Kunnig, korrekt, jag fick ett bra intryck, skulle anlita honom vid ev försäljning.
  • Fastighetsbyrån Vadstena

434 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån Vadstena! Med oss mäklare här på kontoret hittar du garanterat den bästa bostaden vid Vätterns vackra kust.
    Percival G
  • Fastighetsbyrån Finspång

244 omdömen
    Vi utgår ifrån dina förutsättningar och behov oavsett om du vill köpa eller sälja en fastighet i Finspång. Välkommen till Fastighetsbyrån!
    Eva N
    Eva N: Bra bemötande. Hela tiden informerad om vad som är på gång och hur det går. Tar sig tid med sina kunder så man känner att man kan fråga. Man känner att det finns mycket erfarenhet hos dem.
  • Croisette Norrköping

129 omdömen
    Maj-Lis Birgitta H
    Maj-Lis Birgitta H: Hej Har sålt / köpt flera hus. Emma Ivinger är en av de bästa mäklare vi anlitat . Blev lite misstänksam för att hon var så positiv och trevlig ( tyvärr dåliga erfarenheter av sådana mäklare) i Valdemarsvik/ Norrköping ) Men Emma har verkligen uppfyllt alla våra förväntningar . ÄRLIG , trevlig , positiv , effektiv , fint bemötande , snabb med försäljningen . Rekomenderar henne verkligen Hon är bäst . Mvh Maj-Lis o Björn Hernefeldt Kalix
  • Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Mjölby! Vi kan hjälpa dig med hela bostadsaffären, från start till mål. Boka gärna ett förutsättningslöst möte eller en fri värdering!
    Ulrika S
    Ulrika S: Jag har köpt ett radhus! Jag har fått ett fantastiskt bemötande från dag ett! Och stöd av mina frågor processen igenom, och det avslutades med ett mycket bra möte med mäklaren och säljaren när kontrakt skrevs!
  • Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg! Vi brinner för mäklarbranschen och hjälper dig till en smidig bostadsaffär.
    Charlotta D
    Charlotta D: Engagerad mäklare, med lång erfarenhet och stor lokalkännedom gör mig som köpare trygg och nöjd med hela processen. Vänlig och lätt att nå.
  • Vi har full koll på Valdemarsvik med omnejd! Ställ dina frågor om bostad och boende till oss, eller varför inte boka en fri värdering av din bostad?
    Thomas K
    Thomas K: Niklas Fränding gav oss utmärkta råd och tog hand om oss mycket väl när vi köpte huset. Han var alltid anträffbar och svarade direkt, det var utmärkt. Han förklarade allt mycket bra och var alltid mycket tålmodig. Vi är absolut tillfreds
  • Mats Ingvar O
    Mats Ingvar O: Ett otroligt proffsigt jobb. Lyssnade till våra behov vad gäller försäljningen och levde upp till dem med råge. Fixade en snabb och smidig affär med ett resultat som överträffade våra förhoppningar. Kommer givetvis anlita Elin Tuvklint igen om det blir aktuellt.
  • Arpad P
    Arpad P: Snäll, hjälpsam, seriös i det hon lovar, professionell. Säljuppdraget fullföljdes utan problem, allt gick som förväntat. Rekommenderar gärna Petra i hennes framtida karriär.
  • Wilma J
    Wilma J: Bra mäklare Bra förhandling sätt Bra företag
  • Sten Åke S
    Sten Åke S: Angående fastigheten Oxelösund Stenen 3 med adress Isaklundsvägen 81. Vid visning den 16/6 2021 var ansvarig mäklare på Mäklarhuset på plats. Vi fick då inte se krypgrunden och vindsutrymmen, det var besiktigat, så det behövdes inte tyckte mäklaren. Kontraktskrivning gjordes den 30/6 och i samband med denna fick vi komma in i krypgrunden och vindarna. I huset förevisades då även 2 pärmar med alla ritningar, fakturor, tomtkartor, instruktionshäften osv. som sparades i dödsboet. Vi fick löfte om att vi skulle få dessa pärmar vid tillträdet, detta även i enlighet med klausul i köpekontraktet. När vi skrivit och betalat vid tillträdet den 3/8 och kommer ut till fastigheten fanns inga pärmar kvar . Dom hade någon städat bort . Alla berörda parter vet att dom fanns men ingen vet vart dom tagit vägen . Dom behövs inte heller säger mäklarhuset allt går att hitta på nätet . Hälsningar Ewa / Sten-Åke Det finns en del annat också men det känns inte som det är någon vits att skriva mer . Vi bad bla annat om överblivna broschyrer på fastigheten och blev lovade det för att dela ut till vänner o bekanta men inte ens det blev det något av .
  • Madelene O
    Madelene O: Jag vill varmt rekommendera mäklaren Anna Kylesten Johansson, Mäklarhuset Norrköping/Söderköping. Hon har varit tillmötesgående, professionell och mycket kunnig från början till slut. Med sin breda kunskap inom väldigt många områden har hon besvarat alla frågor och fått både säljare och köpare att känna sig trygga och nöjda. Hon är ett självklart val även i framtiden!
  • Sunna A
    Sunna A: Thomas räddade oss från ett katastofalt köp. Hade vi litat på säljaren och mäklarens uppgifter (och Anticimex tidigare väldigt knapphändiga besiktningsprotokoll) hade vi köpt ett hus med multipla läckor, mögel och upp till 60% fukt i bjälklaget, ruttna syllar och många fler fel. Nu kröp besiktningsmannen tappert runt i det minimala kryputrymmet, mätte fukt, klättrade på både tak och väggar och gav ett detaljerat protokoll med förklaringar på både riskkonstruktioner och skador på huset. Kommer absolut att använda dem igen om vi hittar ett nytt hus vi vill ha, och tack vare alla goda råd vet vi nu mer om vad vi kan titta o kolla redan på visningen.
  • Robert T
    Robert T: Bra service. !!!! :) Trevlig personal !!! :)
  • Thomas H
    Thomas H: imponerade av den goda serivcen och produkterna.
  • David Werner J
    David Werner J: Vi köpte en fastighet som nyligen var avstyckad av Areal. När lantmäteriet inte godkända vissa dokument bad vi om hjälp. De lovade, men sen hände inget och de slutade svara på mail.