Väldigt bra bemötande, vi hittade lite små fel på graveringen men då sa dem att vi fixar ett nytt så det var väldigt förstående av de och vi är mycket nöjda och rekommenderar dem till andra
crystalmemories.se
369 omdömen om crystalmemories.se
Sedan starten hos Reco 2019
Man blir ofta skeptisk när det kommer upp såna här reklamer hela tiden. Men, jag blev riktigt glad överraskad på hur fin den blev. Jag är verkligen förvånad på hur ni fick med dom små detaljerna som finns med på fotot.
Väldigt hjälpsam personal och snabb och bra leverans
Jag kan varmt rekommendera crystalmemories.se. Jag beställde ett glashjärta, som en 30-års present. Den kom på några dagar, jag öppnade och tittade på resultatet. Jag bröt i hop jag, alla känslor på samma gång, varför då, kan man undra? I hjärtat så fanns en bild på Dante, som inte finns hos oss något mera. Hjärtat var så lyxigt med denna bild och ljus. Bilden var så ”levande” Det kommer att bli en uppskattad 30-årspresent till Dantes matte. Jag kommer att beställa mera från dom. TACK!!
Som beskrivet, samt snabb tillverkning och frakt.
Har beställt från crystalmemories flera gånger. Alltid lika nöjd.
Snabba och personligt tillmötesgående.
Jättefint arbete och bra kvalitet. Svarar inte i telefon men snabbt svar på mail och blixtsnabb leverans.
Snabb och bra service. Beställde och hämtade då de vart bråttom med present till ett företags firande de löste de helt suveränt.
Köpte ett kristallhjärta med bild och gravyr, är supernöjd. Snabb leverans och de höll var de utlovade. Toppen 👍🤗
5/5! Bra bemötande och bra hjälp med att välja bild. Fick hem produkten idag, är så nöjd! Rekommenderas!
Resultatet blev otroligt bra och detaljrikt. Väldigt uppskattad present
Fantastiskt fint kundbemötande. Jag hade en krånglig beställning och de mötte mig med väldigt mycket respekt. Produkterna var presenter, och mottagarna började nästan gråta över hur fint det var. Helt felfritt, fantastiskt fint, leverades i fina lådor. Jag kommer bli en återkommande kund, utan tvekan, och varmt rekommendera crystalmemories.
Proffsigt företag! Fantastisk kundtjänst! Snabba leveranser! Tack!!!
Mycket bra och seriösa, snabb leverans med andra ord rekommenderas detta föratag starkt!!
Att handla på hemsidan var riktigt smidigt, men layouten kan förbättras för kundens simpelhet och säkerhet i att allt är korrekt ifyllt. Dock är det lite otydligt med OBS!-valet. Produkten kom oerhört snabbt, en dag snabbare än förväntad! Självaste produkten däremot är exceptionellt snygg — Hur ni har klarat av att skärpa bilden och snygga till det, hur ni har fått bilden att passa in i kristallen så elegant och hur ni har skapat produktens 3D-form, har faktiskt gett mig Wow-effekten. Min mor, som fick gåvan, blev väldigt...
Snabbt svar på förhandsgranskning, snabb leverans och en snygg slutprodukt!
Underbara skapelser rekommenderar varmt
Bra produkt med förväntad leverans, deras jobb med att få produkten precis som jag ville ha den trots en ytterst kort beskrivning från mig som kund och med bifogad bild överträffade min förväntning faktiskt! Skulle rekommendera andra att handla av dem!
Supersnabb leverans och fantastiskt fint kristallhjärta med motiv av min älskade katt som tyvärr inte finns kvar i livet längre. Otroligt fint minne att njuta av. Belysningen som tillbehör gör den ännu finare. +++++
Rekommenderas verkligen. Megasnabb leverans, bra service och så fin den blev!!!
Det var snabba och fick bra svar om vilket foto som var lömplig att använda. Även snabb leverans och chrystalen var superfin. Väldigt nöjd med min Christel.
Helt fantastisk ,vi är supernöjda med resultatet! Att välja exakt vad man vill ha och hur man vill ha det var enkelt ,kontakt med kundtjänst gick snabbt och smidigt och leveransen gick snabbt och säkert! Rekommenderas!
Super fint och snabb leverans
Beställde en kristall kub med ett bröllopsfoto i 3D. Fick ett väldigt snabbt bemötande o rådgivning kring bilderna som jag tvekade om . Supersnabb leveranstid.Bra förpackat. Otroligt snyggt slutresultat! De som emottog gåvan var jättenöjda och fascinerade av teknologin.
Har handlat hos er under 10 års period ,och varit nöjd varje gång . Köpte 3D-kristall./Susnna
Då vi förlorat vår hund,ville vi ha ett fint minne av honom,som vi verkligen kände för. När vi beställde från crystalmemories gick det snabbt.Beställde på dag 1 ,fick det levererat på dag 3. Så jag rekommenderar starkt detta för er som vill ha ett fint minne av någon som kommer vara förevigat lång tid framöver❤️
Snabb leverans och fin produkt
Köpte en 3D kristall ljushållare för värmeljus. Blev verkligen positivt överraskad av resultatet. Mycket bra
Så naturtrogen bild. Helt perfekt 😊👍 Kommer att rekommendera dom
Är jättenöjd gav till min fru i julklapp hon älskade den!
Fint design Bra pris Snabb leverans
Det är mycket mer än min förväntan!!!!!!! Bra jobbat
Snabba på allt ,order ,mail leverans m.m
Bra och snabb leverans,samt bra kontakt med supporten . Köpte en ljuslykta och den var otroligt fin.
Blev tårögd när jag såg min älskade hund Embla i kristallen, så jäkla coolt ❤️ Kan varmt rekommendera ⭐️
Fin produkt och snabb leverans!
Hur vacker som helst, köpte som present till min vän, på hennes bortgångna hund. Han ser levande ut i kristallen.
Det är en julklapp så jag återkommer efter jul. Omdömet gäller beställning och leverans. Förträffligt.
Fin produkt, bra feedback om bilden jag valt, snabb leverans.
Man får hjälp av kundtjänst som svarar rätt snabbt och känns kunnig. Produkten blev bra och upplevde mina förväntningar. Jag köpte en kristall värmeljushållare med eget foto. Jag har en bra erfarenhet.
Verkligen nöjd! Blev positivt överraskad av produkten.
Jättenöjd, men beställ alltid belysning. Det blir så mycket bättre
Snabb leverans! Bra produkt! Kommer artt handla här igen!
Nöjd med idéen som sådan, bemötande och leveranstiden!
Alldeles utmärkt produkt! Frugan var väldigt nöjd.
Snabb och snygg beställning är mycket nöjd med produkten
Fina produkter snabb leverans fint förpackat Enkelt att beställa och att betala med klarna
Super fin produkt trots dålig bild utav mig… den kunde inte bli bättre
Vi förväntade lite andra varianten- tänkte att det blir samma bild som på hemsidan. Dock , vi är nöjda med resultaten