David var väldigt informativ, vänlig och duktig. Han gjorde jobbet och ringde när det var klart. Tog sig även tiden att filma hur det blev.
Dalta Bygg & VVS AB
Välkommen till Dalta Bygg & VVS AB Vi är ett familjeföretag med lång erfarenhet inom bygg & VVS-branschen och erbjuder följande tjänster: - Badrumsrenovering Stockholm - Köksrenovering Stockholm - VVS Stockholm - Rörjour Stockholm Vårt mål är alltid ett väl utfört arbete och en nöjd slutkund, vi vet att nyckeln till detta...
72 omdömen om Dalta Bygg & VVS AB
Sedan starten hos Reco 2021
Mycket nöjda med deras effektivtet
Rekommenderar inte! Ger ett pris dem inte håller. De ger en offert, de har fått bilder på vad som behövs göras. Men väljer ändå att öka priset när jobbet är klart. Jobbet i sig blev gjort, men en helt annan faktura. Totalt 4500kr ex material för byte av en vattenblandare… Otroligt.
Hej Oscar som jag nämde på telefon så hade din nya kran ingen diskmaskinavtängare och då fick vi ändra om rören därnere (under diskhon) Vi fick köpa en ny ballofix och nya rörklamrar och kopplingar och då blir det ju dyrare materialkostnader som det stod i våran faktura( "Materialkostnader kan TILLKOMMA") tråkigt att du upplevde det så men vi kan inte stå för dina materialkostnader... skönt att det löste sig och att David var på plats och även fick igång diskmaskinen. :)
Stort eloge för snabb och professionell service
Tack för återkommandet och förtroendet sami! :)
Bra jobb, bra service, rekommenderar verkligen
Hej! Tack för rekommendationen Catharina! :)
Själva jobbet gjordes bra, men fakturabeloppet före ROT avdrag stämde inte med överenskommelsen. Vi skickade ett mail om detta, men fick inget svar. Vi skickade ett påminnelsemail senare, men inte heller det bevarades. Lennart gör oanträffbar för vårt klagande. Nu känner vi oss tvungna att betala för att inte bli debiterade dröjsmålsränta trots att fakturan är felaktig. Dessutom sa rörläggaren som var här att vi skulle få ett intyg avseende arbetet, vilket vi inte har fått. Vi sätter dåligt betyg p.g.a Lennarts agerande inte p.g.a. jobbets utförande.
Hej! Vi ber om ursäkt för missförståndet och segt agerande, vi var på semester på Bali!:) Priset efter ROT stämde, vi tog inte med framkörningskostnaden dock.
I have been a customer for a couple of year and the prices were always way above average. This time they lost a customer cause for a barely 30 minutes job I was asked to pay 2600:- after Rot avdrag. A rip off given the average hourly price in Stockholm is 600:-
Hello! Sad that you feel that way Daniele, we never drive out from Lidingö to Huddinge for 1 H jobs, We have a minimum to book a morning or afternoon of 2500:- included with the car driving to the location. I believe in all seriousness that you cannot find a plumbing company that comes out for 1 H jobs, Im sorry that we lost you as a client but i hope you understand. / Lennart
Snabba på återkoppling trots att de var på semester. Fick jobbet gjort snabbt. Dock så åkte montör först till fel adress så de kunde inte hålla utlovad tid p g a det. I övrigt mycket bra.
Hej! Ber om ursäkt, rörmokaren fick fel adress av administratören men skön att vi fick det gjort snabbt! / Lennart
Snabb och bra service! "Rörisen" åkte glatt iväg för att köpa en saknad packning trots snöstorm (nej, Tapwell, inte IKEA!?!)
Kul att vi kunde hjälpa till Mikael och tack för förtroendet!
Golvslipning/vaxning och parkettläggning. Känsla för detaljer, proffsig och prisvärt. Golvet blev fantastiskt vackert. Stark rekommendation!
Kul att vi kunde hjälpa till med golvet Norbert!:)
Otroligt bra och snabb service!! Skulle absolut använda igen och rekommendera 👌👌
Hej! Tack för rekommendationen:)
Gediget hantverk och enkla att ha och göra med! :-)
Hej! Tack för förtroendet också:)
Installation av duschhörna! Mycket bra och snabb hjälp av Lennart...... Väldigt trevliga och kunniga hantverkare!
Hej! Skönt att det löst sig med Ducshhörnan!
Installerade diskmaskin, blandare och avlopp. Funkade fint och fick ett separat kvitto med materialet som hade inhandlats för jobbet. Rörmokaren kom på utsatt tid och utförde jobbet på en dag. Enda negativa var att rörmokaren glömde skruva till slangen till diskmaskinen efter några sista justeringar. Rörmokaren kom dock på det här under kvällen och hörde av sig för att bestämma en tid för att komma och kontrollera så allt var korrekt. Han kom sedan nästkommande dag och kolla till detta fast det var en helg.
Hej! Skönt att det löste sig med diskmakinen iallalfall:) / Lennart
Vi är fantastiskt nöjda med Dalta. Rörmokare David var suverän, jättetrevlig och noggrann. Resultatet blev över förväntan. Kommer vända mig till dem nästa gång vi har behov av VVS. Stort tack!
Hej! Tack Gabrielle :) / David
Kunde varit nöjdare med bemötandet samt utförandet av arbetet. Svårt att hitta lika duktig rörmokare som David på Dalta Bygg! Kommer definitivt anlita de till framtida projekt!
Hej! tack för förtroendet! / Lennart
Ett otroligt trevligt och bra bemötande, jobbet gjordes perfekt, kan verkligen rekommendera detta smidiga företag.
Hej! Kul att vi kunde hjälpa till med kommoderna och spegelskåpen!:) / Lennart
De svarade på förfrågan inom fem min. Var på plats två dagar senare och löste allt smidigt och, vad det verkar hittills, professionellt. Bra och smidig kontakt genom hela beställningen.
Hej! Tack för förtroendet!:) Kul att det löste sig med båda WC-stolarna och Tvättstället!
Mycket professionella, pålitliga och kunniga inom sitt område. Detta är första gången jag använde mig av Dalta och har varit nöjd med deras arbete. Fick återkoppling inom ett par minuter när jag skickade in min förfrågan på hemsidan.
Hej! Kul att vi fick hjälpa till att Täta i avlopp, byta vattenlås i vattenbrunn:) / Lennart
Smidig och extremt proffsig service. Fick väldigt snabb hjälp! Rekommenderar starkt!
Hej! Kul att vi fick hjälpa till läckan i tvättmaskin och stoppet i avloppet. / Lennart
Snabb och trevlig hjälp med att fixa ny röranslutning och ballofix, så att den nya tvättmaskinen gick att använda.
Hej! Kul att det löste sig med tvättmaskinen! / Lennart
Mycket kunniga och trevliga personal var hos mig exakt den bestämda tiden blev mycket nöjd av arbetet 👍🌹
Hej! Skönt att det löste sig med stoppet i avloppet!:) / Lennart
Mycket proffsiga och trevliga! Gjorde ett utmärkt jobb och blev klara i tid!
Hej! Skönt att det löste sig med läckaget! / Lennart
Problem med avloppet i badrummet och ringde runt. Lennart på Dalta Bygg svarade snabbt och lösningsorienterat. David kom på kort varsel och löste problemet snyggt och ordentligt, utan krångel och utan fördröjningar. Vi är mycket nöjda med både servicen och resultatet.
Hej! Kul att vi kunde lösa problemet!:) / Lennart
Jag fick snabbt hjälp med det jag ville, och det fanns nån att prata med i telefon. Inte bara maila! Det tyckte jag var positivt!
Hej! kul att vi kunde hjälpa till med Schamponeringsstolen!:)
Fick snabbt hjälp och trevligt bemötande!
Hej! Kul att vi kunde hjälpa till med blandaren.
Anlitade Dalta för att installera ett element. Blev lite strul med tidsbokningen först vilket gjorde att jag funderade lite hur det skulle bli. Men när det löst sig så visade det sig att killen som kom, David, var väldigt serviceminded och mån om att det skulle bli bra. Och det blev det! Hoppas du hade kul på salsan, David! Inga överraskningar eller konstigheter med överenskommet fastpris.
Hej Mikael! Salsan var trevlig! :) / David
Kontaktade Dalta Bygg och VVS AB för att dra rör i köket. Vattnet behövde för detta stängas av i hela fastigheten under ca 15 minuter vilket de var medvetna om och de lovade att komma kl.8. Vattnet kunde endast stängas av någon gång mellan 8-9 på grund av restauranger, frisör och andra företag i fastigheten. Alla vilka hade informerats om detta veckor i förväg. Dalta Bygg och VVS var väl medvetna om detta. Trots detta kom inte rörmokaren, vid uppringning visade det sig att dom istället åkt till en annan kund på grund av...
Hej Agnes/Svante! Vi ber om ursäkt för förseningen pga trafik och hitta parkering, vi var inte hos en annan kund. När vi kom till platsen så insåg vi väldigt snabbt att vi inte kunde hjälpa er med avstängningen av vatten , det sa vi till Svante som var på plats. Oavsett tiden så hade vi bara har en 3 m stege och för att nå till era ventiler för varm/kallvatten så behövde vi en 5 m stege, det sa vi till Svante. Ber om ursäkt för förseningen men hoppas ni förstår att vi behöver debitera för framkörning och en halvtimmes...
Bra jobb med vårt stopp i avloppet i köket.
Hej Lars! skönt att det löste sig:) / Lennart
Så trevlig och tillmötesgående rörmokare! Mitt badrum är minst sagt knepigt men allt löste sig, tack! Och kommunikationen innan, under och efter var super även om jag hade svårt att svara i telefon. Riktigt nöjd med andra ord!
Hej Christel! Tack så mycket:) / Lennart
Dalta Bygg & VVS hjälpte mig att på kort varsel byta ut min vägghängda toalett. Trevligt bemötande från alla jag stod i kontakt med och lätta att få tag på. Rekommenderar starkt!
Hej Karin! skönt att det löste sig med hängande toaletten tillslut!:) / Lennart
Snabbt och proffsigt! Rekommenderas!
Hej Per! Tack så mycket! :) / Lennart
Fantastiks arbete. Allt från service till utförande. Snabb och tillgänglig kommunikation, tryggt skött under tiden för arbetet. Vi skulle sätta in diskmaskin i lägenhet där rören var fördragna, men plomberade och vi själva hade skapat utrymmet för maskinen i en redan befintlig köksbänk. Rörmokaren som kommit oss var väldigt professionell och kreativ, hjälpte oss med enklare snickarlösningar för att få maskinen på plats på absolut bästa sätt estetiskt också. Med lite återvinnande av gamla köksluckor och trälister fick...
Hej Linn! Kul att vi kunde hjälpa till! :) / Lennart
Dalta Bygg & VVS känns annorlunda jmf med många andra bygg- och serviceföretag i branschen som jag har haft kontakt med. De kommunicerar mycket och bra, håller tider, smyger inte undan med undanflykter utan står för sitt åtagande, gör jobbet bra (enligt plan), hanterade överraskningar (i uppdraget) flexibelt och följde upp med samtal efteråt. Kan definitivt rekommendera dem. Arbetet som utfördes var ett utbyte av ett badrumshandfat + kommod, lite relaterad tätning med silikon och fastsättning av en vägghängd toalettstol vars ena fäste var löst.
Hej Lars! Tack för rekommendationen! / David
Vi är otroligt nöjda med arbetet med byte av wc stol & nya rör i kök & badrum! Proffsigt utfört & vår plan från första minut till sista genomfördes helt perfekt. Till och med ett samtal efter utfört arbete någon dag efter om hur allt gått fick vi! Kan starkt rekomendera dom.
Hej Jimmy! kul att du är nöjd:) hör av dig ifall du renoverar badrummet i framtiden:) /
Trevliga och hjälpsamma i sitt bemötande
Hej! Tack för recensionen björn!:) / Lennart
Jag skriver för att varmt rekommendera Dalta Bygg & VVS AB för alla tillfällen. Dem slutförde nyligen flera projekt åt mig och jag var extremt nöjd med resultatet. David är ärli, pålitlig, hårt arbetande och producerar arbete av hög kvalitet. Jag rekommenderar starkt honom och tvivlar inte på att han kommer att utmärka sig i framtida arbetet.
Hej! Tack för rekommendationen Gomes! / Lennart
Engagerad hantverkare som såg till att jobbet blev väl utfört
Hej! tack för recensionen Frida! :)
Gjorde ett bra jobb och var transparenta med priset.
Hej! Skönt att det löste sig med köksblandaren::) / Lennart
Trevligt bemötande, flexibla och noggranna.
Hej Sara! Tack! Vi strävar alltid heter noggrannhet!:) / Lennart
I would recommend Dalta Bygg & VVS AB. Lenart and his team did a great job. they were through professionals, communicating at every step. Overall the entire project was done well !
Hi Shruti! Thank you! :) / Lennart
Vänligt, trevligt bemötande av rörmokaren och vi är mycket nöjda.
Hej Simon! härligt att höra! / David
Snabb och trevlig hjälp med rensning av avlopp i badrum och kök.
Hej Liisa! skönt att det löste sig!:) / Lennart
Mycket bra bemötande, duktig VVS:are
Hej! Tack så mycket Ronnie! / David
Snabb tillgänglighet och snabbt snyggt utförande av trevlig hantverkare. Det tillkom en utkörningsavgift som inte framkom vid beställningen. Men bra totalpris trots det - jämfört med en handfull konkurrenter.
Hej! Ursäkta missförståndet men framkörningsavgift är ett måste när man ansöker om ROT-avdrag. Tack för den fina kommentaren Daniel! :)
Bra bemötande och de kontaktade mig snabbt. Lätt att komma överens om lämplig tid för arbetet som också utfördes på ett mycket bra sätt. Skulle definitivt kunna anlita dem igen.
Hej! Tack för fina kommentaren! / Lennart
1,5 timmar för att handla material , arbete ungefär 2 timma, 40 minuter till för att handla något som glömdes och de fakturerar 4 timmar arbete.
Hej! Tråkigt att det tog lite tid. det är tyvärr trafikerat i stan och kan ta längre tid än vanligt ibland. Ha en bra dag! / David
Fick stopp i avloppet och Dalta Bygg och VVS kunde snabbt vara på plats och lösa problemet. Rekommenderar varmt!
Hej! skönt att det löste sig:)
Väldigt snabba och professionella
Hej! Tack så mycket Adam! /David
Mycket smidig, snabb och pålitlig service. Kan rekommendera varmt.
Hej! Kul att det löste sig. / David