Jag kunde köpa det filter jag behövde och jag blev glad när det så fort kom i brevlådan. Men det kan man väl förvänta sig, om man tänker efter.
dammtussen.se
5559 omdömen om dammtussen.se
Sedan starten hos Reco 2018
Det var väldigt tydligt information och lätt att hitta adekvat dammsugarpåse och filter! Det var lätt att betala och checka ut! Jag fick direkt bekräftelse på mailet! Jag beställde på kvällen men trots detta fick påsarna levererat till brevlådan på 2 arbetsdagar! Rekommenderar varmt!!
Min order kom aldrig fram. När jag kontaktade kundtjänst svarade de snabbt och betalde omgående tillbaka pengarna.
Snabb leverans, så smidigt o bra
Vädigt nöjd,snabt leverans och bra kvalitet👍
Enkelt att hitta rätt produkter till min dammsugare. Snabb leverans till min postlåda.
Bra utbud samt snabb leverans...
Första gången för mig. Otroligt snabb leverans. Kommer helt klart beställa igen
Hej det var smidigt och snabbt att handla på dammtussen mvh Ragnar
Jag beställer påsar o dom kommer dagen efter. kan inte bli bättre .
Det var enkelt att handla. Jag köpte dammsugarpåsar. Snabb leverans
JätteSnabb leverans av dammsugarpåsar MVH Maj
Mycket bra och snabb leverans.
Enkelt att handla Snabb leverans Kommer att använda i fortsättningen också
Enkelt att beställa och snabb leverans. 😊
Perfekta produkter och snabb leverans 😀
Bra sortiment. Snabb leverans. Enkelt!
Ni är så naturnära, allt jag köpt har varit bra bl.a diskmedel, sköljmedel, tvål, allt. Det senaste, tvättmedelsdukar, det bästa någonsin
Det var inget fel på Dammtussen alls
Snabb leverans av dammsugarpåsarna och feedback på storleksfråga på en söndag. Det kallar jag förtroende för kunder.
Bra service och snabb leverans
Enkelt att beställa det jag behöver nämligen då och då dammsugarpåsar till min dammsugare.
Enkelt att handla, bra produkter. "Snabba leveranser" innebar i mitt fall två veckor.
Snabb leverans direkt i brevlådan Mkt bra jättenöjd!
Fungerade som man förväntar sej varken bättre eller sämre än andra som man kan handla av
Mycket enkelt och smidigt att handla. Förväntade snabb leverans och detta uppfylldes. Nöjd kund!
Det gick lätt att handla på sidan. Däremot fick jag inga filter med påsarna vilka alltid brukade följa med i paketet. Hsn//Dragan
Stort utbud av påsar. Lätt at hitta rätt. Kom på ett par dagar
Enkelt att beställa på nätet Jättesnabb leverans i postlådan tog 2 dagar
Jättebra beskrivningar av dom olika dammsugarpåsarna så det var lätt att hitta rätt påse.
Snabb leverans bra filter. Har endast köpt filter kan inte uttala mig om nåt annat
Jag köpte dammsugarpåsar. Inte mycket att säga om det.
Köpte dammsugarpåsar, snabb och smidig leverans.
Hitta lätt det jag behövde och snabb leverans. Smidig betalning via Klarna. Kan inte önska mer.
Bra att kunna köpa dammsugarpåsar som jag inte hittar i affären! Men nu sist fanns inga påsar till min gamla Hugin längre. Snabb leverans på det ni hade!
Tydlig hemsida. Bra pris. Snabb leverans. Lättt att betala. (Dammsugarpåsar)
Bra snabb leverans, prisvärda dammsugarpåsar
Snabbt Tydligt Smidigt Dammsugarpåsar kan ju vara förvirrande ibland! Nöjd och glad
Enkelt och smidig leverans Har inte hunnit att testa påsarna ännu
Snabb leverans och smidigt att hitta det man behöver . Bra hemsida .
Fann dammsugarpåsar här till min Bosch Move On som inte är så vanlig typ? Men anyway SUPERSNABB hantering professionellt och hade påsar på typ 2 dagar i postfacket! Rekommenderar varmt denna webbutik!
Mycket hjälpsamma. När det stod att mina dammsugarpåsar var levererade och jag inte hade fått dem erbjöd de sig att skicka på nytt. Jag är mycket nöjd med allt.
Kändes enkelt, tryggt och bra. Jag var osäker på hur seriöst företaget är. Fanns en hel mängs andra att testa. Men sajten verkade seriös, och just den vara jag sökte fanns. Jag köpte dammsugarpåsar + filter för första gången på flera år. Men det blev mitt i prick.
Enkelt att beställa, enkelt att ta emot. Leveransen innehöll det jag önskat, allt gick bra
Snabb leverans och helt nöjd , dammtussen levde upp till mina förväntningar.
Otroligt snabb leverans! Från beställning till paketet i brevlådan ett par dagar.
Enkelt och smidigt och snabb leverans. Påsarna som passar till vår dammsugare finns inte längre att köpa hos återförsäljaren. Istället för att leta vidare var detta ett bra alternativ för oss att beställa via Dammtussen.
Lätt att hitta produkten! Snabb leverans ! Bra pris!
Snabbt enkelt bra pris och alltid utan oroblem
Bra pris, lätt att göra beställning, snabb leverans.