Decatak

www.decatak.se
  • BadgeSixYears
1 005
4.6

Decatak är experter på att måla ditt gamla tak så det blir som nytt! Vi introducerade metoden att måla tak med betongpannor redan 2006 i Sverige, sedan dess har vi vuxit och blivit branschledande inom området. Idag finns våra lokala kontor över nästan hela landet, från Malmö i söder till Dalarna i norr. Decatak är det största...

1005 omdömen om Decatak

Sedan starten hos Reco 2019

Pär-Magnus Christer F

Tvätt av taket gick galant, installation av paneler likaså. Hade lite otur med elektriker som inte kanske hade full pejl på installationen, men den byttes ut mot ny som kunde slutföra arbetet. Appen är på engelska så gå igen funktioner med installatör under installation så man har en alla fall nybörjar kompetens när anläggningen är "upp och rullar" Blir lite lättare då och man besparar kanske då kundtjänst en del frågor som kan uppstå.

Andreas P
Skrev om Decatak

Calle på DekaTak är en bra kille. Ärlig och ser till kundens bästa. Bra återkoppling, kommunikation och lösningsorienterad.

Tony Mikael W

Trevligt bemötande. Offert kom snabbt och jobbet utfördes väl. Rent och snyggt runt huset efter reengöring och målning av taket. Vi är väldigt nöjda med Decatak.

Eric Nicklas G

Väldigt proffsigt bemötande och snabbt genomfört. Helnöjd med resultatet!

Hannes L
Skrev om Decatak

Gjorde väldigt gott för taket. Kom snabbt och va klara på 2 dagar totalt. Bra kontakt och proffesionellt bemötande.

Ulf Jonny Folke J

Jag har fått mitt tak tvättat och målat av Deca tak. Jag är väldigt nöjd med hur jobbet utfördes från offert till färdigt jobb.

Alexander H

Proffsigt bemötande med en mycket duktig säljare Calle som hade svar på alla våra frågor. Resultatet blev mycket bra. Kan varmt rekommendera decatak!

Jörgen G
Skrev om Decatak

Fick ett mycket bra bemötande av säljaren som inte var påträngande utan mycket kompetent och saklig. Installation gick problemfritt och fick ett mycket bra bemötande och en superbra utbildning och genomgång av anläggningen. Allt har fungerat klockrent till dags datum.

Angelica D
Skrev om Decatak

Superbra skött från början till slut. Inget att klaga på förutom att man kanske kunde ha gett lite mer tid innan de kom för målningen men annars toppen. Rekommenderar starkt detta företag o produkt. Vårt hur ser såå fint ut

Nils Peter Ö

Vi hade tvätt och målning av taket. Är överlag nöjd med resultatet, ser verkligen nytt ut mot innan. Dock så tog färgen slut vid målningen och ingen information om detta så jag fick ringa och kolla varför de inte målat Garaget, samt att efter städningen efter tvätten inte var superbra. Fick ta in fönsterputsare och rensa en hel del själv.

Tobias J
Skrev om Decatak

Jättetrevligt säljare samt ett bra utfört arbete. Tack för ett fint tak

Kenny Alex Anders S

Från det första samtalet till det färdiga taket har allt överträffat mina förväntningar. Personalens professionalism och vänlighet har varit tydlig genom hela processen, och arbetet utfördes snabbt och effektivt. Jag kan varmt rekommendera detta företag!

Johan Enar A

Det utlovade resultatet och verkliga matchade, så jag är nöjd

Emilia G
Skrev om Decatak

Vi gjorde en takmålning för några år sedan & det ser fortfarande lika bra ut. Nöjda i hela processen från duktig säljare till ett smidigt & bra utfört jobb. Rekommenderar!

Jan Åke A
Skrev om Decatak

Allt igenom ett väl utfört arbete, som motsvarade förväntningarna, dessutom förlängs takens livslängd med minst 10 år.

Martin O
Skrev om Decatak

Blev ett snyggt tak till slut, vi fick påpeka städet men fick snabb kompensation

Ulf N
Skrev om Decatak

Trevligt bemötande från första kontakt, snyggt resultat, rent efter, målade reservpannor, lämnade färg om jag mot förmodan behövde, inga klagomål. Utte Vmo

Joakim R
Skrev om Decatak

Funkade bra. De täckte in det mesta, även gräsmattan, runt huset. Hög arbetstakt (dock utan säkerhetsutrustning). Trevligt par som utförde jobbet. Tvättning och målning-vaxning klart på ca en månad efter första kontakt med Decatak. De plockade undan och städade upp, så att det knappt syntes att de varit där. Och ja, de rökte - vilket jag inte bryr mig i - men lämnade inga fimpar på varken uppfarten eller tomten. De lämnade dock ett rejält gäng tak- och nockpannor (som jag lagt fram om de skulle behöva) tvättade och...

Bengt J
Skrev om Decatak

Trevlig och kunnig personal som gjorde ett mycket bra arbete, inget att klaga på!

Rosita L
Skrev om Decatak

Vi har tidigare anlitat DekaTak och varit nöjda, även i år har ni gjort ett mycket bra arbete, från säljare till utförare. Jättebra arbete och mycket välstädat efter. Vi är helnöjda och rekommenderar verkligen DekaTak. Rosita och Staffan Lindkvist i Värnamo

Nils Folke B

Mycket proffsigt och gott bemötande från steg 1 vid besiktningen av mitt tak och sedan vid steg 2 rengöring trevligt o proffsigt bemötande och med ett snyggt jobb med täckning och fin städning efteråt. Noggrann personal. I steg 3 målning av tak, samma trevliga proffsigts bemötande med noggrann täckning och städning efter målning. Vi är mycket nöjda och resultatet är ett nu snyggt och bra hållbart tak. Detta var för oss ett utmärkt alternativ till att byta hela taket nu.

Sven Thomas Viktor S

Både tvättning och målning av taket gick mycket smidigt. De gjorde ordentligt rent runt huset så det efteråt såg snyggt ut. Vi är nöjda med kontakter och bemötande.

Emma B
Skrev om Decatak

Jag rekommenderar verkligen inte Decatak. De visade dålig kunskap om takarbete och lovade saker de inte kunde hålla. Till råga på allt blev fasaden prickig efter deras arbete. Det värsta var dock att de jobbade på taket utan någon som helst skyddsutrustning, vilket är både farligt och oacceptabelt. Om du funderar på att anlita dem, tänk om och välj en mer seriös aktör.

Tommy A
Skrev om Decatak

Bra bemötande från första kontakten och trevlig personal både vid tvättning och målning.

Lisa N
Skrev om Decatak

Proffsigt bemötande från början till slut! Ett kanonresultat som vi är mycket nöjda med!

Mattias J
Skrev om Decatak

Allt gick bra fin yta på taket efter vaxxning och målning.

Patrik Mats-jörgen N

Uppfyllde mina förväntningar på takmålningen.Mycket duktig och trevlig personal.

Kennet N
Skrev om Decatak

Dom var snabba effektiva och gjorde ett bra arbete. Taket ser nästan som nytt.

Håkan L
Skrev om Decatak

Det fungerar och känns bra att ha gjort vid taket.

Peter L
Skrev om Decatak

Välgjort arbete och välstädat efteråt taket är som nytt

Joar Thorsten B

De tvättade taket, vilket gjorde missfärgningar i undertak balkong. Målningen skedde med dålig skyddstäckning. Alla vita nederdelar väggar samt långsida vägg, nock svartprickiga samt kupans fönster svarta! VITT 2PLANSHUS! Vid målning starka vindar(storm). Trampat sönder snedtakstäckning runt takfönster, resultat vatten i hallen 1vån efter läckage. De försökte måla vitt delar av väggarna, men...! Läckan var inte deras fel!?? 2dgr efter regnade det in! Tar inget ansvar. Använd INTE!

Jonas Nicklas Erik S

Dom tvättade taket. Så skulle dom måla men klagade på att det var getingbo under taket. Men jag såg inte något. Sen så klagade dom på dåligt väder det dåligt väder 27 grader och sol men men. Så blev inte målat. Dom som tvättade taket kunde ingen engelska. Skulle inte anlita dom.

Albert W
Skrev om Decatak

Trevlig personal, bra bemötande på kundtjänst. De städade efter sig. Nöjda med allt och har även rekommenderat till en granne som nu fått tre tak fixade.

Göran P
Skrev om Decatak

Vänligt bemött och beskrev i vilken ordning utförandet skulle. Jag köpte rengöring, vaxning och målning av mitt tak. Personalen var mycket trevlig och kunnig. Så vi rekommenderar Decatak. / Göran Pettersson

Elin Elisabeth F

Jag och min fästman har väl lite blandade åsikter om detta företag. Själva resultatet av tvätt och behandling av taket blev bra, men det administrativa och planering var under all kritik. Jag tror att vi sammanlagt hade kontakt med 4 eller 5 personer angående samma ärende. Vi blev bollade runt till olika personer och uppringd av en väldigt förvirrad och inte service-minded planerare som lämnade besked om när killarna skulle komma och fixa taket bara dagen innan, knappt 24 h framförhållning. Det har även varit rörigt kring...

Roland F
Skrev om Decatak

Inga förväntningar men nöjd med jobbet, normal artighet. Dom jobbade på bra dock såg jag ingen säkerhetslina på någon av arbetarna.

Robin B
Skrev om Decatak

Mycket slarvigt utfört arbete där vårt hus blev nedstänkt med smuts och vatten efter att deras personal inte täckte tillräckligt när de tvättade taket. Enligt offerten skulle vår nyoljade altan täckas för att inte bli nersmutsad vilket Decataks personal ej gjorde. När vi påtalade att detta skulle göras enligt offert fick vi som svar att det inte stod i offerten vilket var falskt. Krypgrunden under huset fick även vatten in i utrymmet som jag var tvungen att lägga flera timmars arbete för att torka och städa upp. Vår nya...

Erik S
Skrev om Decatak

Bra bemött från första till sista besöket. Mycket hög arbetskapacitet på hantverkarna. Jag är mycket nöjd med slutresultatet men för högsta rekommendation krävs att veta hur taket kommer att se ut i framtiden, vilket ju är en omöjlighet. Erik

Sune B
Skrev om Decatak

Funkade bra mycket nöjd med resultatet

Brf T
Skrev om Decatak

Trevlig personal, mycket bra jobb.

Lars E
Skrev om Decatak

Bra från början till slut. Våra förväntningar infriades. Vår upplevelse är god och vi jublar över ett ”nytt” tak.

Susanne K
Skrev om Decatak

Beställde takmålning! Det utfördes enligt informationen vi fick tidigare. Vi är nöjda!

Nils M
Skrev om Decatak

Bra från början till slut, mycket bra. Skulle dock viljat komplettera med annan målning när det ändå var målare på taket, det kanske inte är eran grej.

Daniel A
Skrev om Decatak

Alla var supertrevliga. En fin service från start till slut. Rekommenderar dom starkt, nu har vi yttligare 10 års garanti på ett tak som är 50 år gammalt.

Hans K
Skrev om Decatak

Snabbt och noggrannt utförd tvätt och målning av taket. Noggrann inplastning av husfasaden. Städade på tomten efter utfört arbete.

Tore R
Skrev om Decatak

Bra. Nöjd med resultatet.Men svårt med kommunikation med de anställda.

Mats-Jörgen N

Allt va bra och mycket trevliga arbetare

Mona-Lisa A

Trevlig säljare och lätta och att kontakta vid frågor. De gjorde ett bra jobb de som var uppe på mitt tak.

Mats Å
Skrev om Decatak

Bra jobb höll tider lämnade rent o snyggt mycket nöjd om det håller även om ett antal år men det ska det väl göra.

Eivor H
Skrev om Decatak

Duktiga medarbetare, snabbt och smidigt , jättenöjd