Diamönd bygg hjälpte mig med markarbete för ett spabad. Arbetet blev proffsigt utfört och gjordes inom den tid vi kommit överens om. Jag valde dem då de hade det mest fördelaktiga priset och jag kan tänka mig att anlita dem för andra arbeten.
Diamönd bygg
5 omdömen om Diamönd bygg
Snabbt och kompetent fixat av en trevlig rörmokare. Allt klart inom 2 timmar från vårt nödrop lördag kväll. Söndag morgon kunde vi tryggt åk
Diamönd byggde en altan till mig och jag är mycket nöjd. De jobbade snabbt, och resultatet blev väldigt bra. Mycket nöjd!
Slipade min altan. Mycket vänliga o proffsiga. MEN altanen oljades bara en gång, dom borde gjort det åtminstone 2 ggr. Jag har nu redan oljat den 2 ggr efteråt, mycket tidigare än dom rekommenderade. Glad o nöjd med resultatet men som sagt, OLJA behövs 🤗🤗🤗
De är jättetrevliga och lätta att ha att göra med men jobbet pågår nu så jag kan inte säga något om resultatet - än.
Snabb service och bra utfört jobb. Jag kan definitivt anlita dem igen.
Tack Annika vi hoppas att träffas snart Mvh Diamönd Bygg AB
Bra arbete, trevliga målare. Dock svårt att kommunicera efter avslutat arbete. En del målarutrustning blev kvar och har inte blivit upphämtat, vet inte hur länge det ska stå och när jag kan åka till återvinning med dem...
Hej Maria, vi har inte fått ett e-postmeddelande för att meddela oss det, men vi kommer ändå att fixa det så snart som möjligt Mvh Diamönd Bygg AB
Kan varmt rekommendera Värmdö Kakel & Design! Allt gick smidigt från start till slut under renoveringen av vårt badrum. Lättillgängliga,