Proffsigt bemötande och snabb lindring. Lokalerna var väldigt fräscha.
Din Kiropraktor
Din Kiropraktor i Kristianstad är en engagerad klinik, ledd av den erfarna och legitimerade kiropraktorn Per-Erik Ohlgren. Efter att ha fullbordat sin femåriga utbildning vid Syddansk Universitet i Odense, Danmark och avslutat sin AT-tjänst, har Per-Erik ägnat sjutton år åt att ge sina patienter effektiv och professionell vård....
255 omdömen om Din Kiropraktor
Sedan starten hos Reco 2022
Väldigt sympatisk, professionell och inlyssnande vilket uppskattas eftersom jag var orolig inför behandlingen. Jag är mycket nöjd med den hjälp och det trevliga bemötandet jag fått av Per-Erik. Rekommenderar honom varmt!
Lyssnar bra och förklarar vad han ska göra och varför. Toppen 👍
Bemötande var mycket bra. Han upp fyllde allt och lite till. Han var underbar. Sökte för riktigt stelhet och ryggsmärta och nu mår jag mycket bra.
Mottagna på ett vänligt sätt ,lugnt och trevligt i fina lokaler
Får alltid ett bra bemötande Känner att behandlingen som ges hjälper mej
Vänligt bemötande och blir lyssnad till. Känner mig trygg med kiropraktor och behandlingar. Har fått god hjälp med ryggsmärtan.
Snabbt svar och akuttid. Bra bemötande. Fick ryggskott kl 0900. Låg på britsen och blev knådar kl 14 00. Bra information och ytterligare en bokad tid två dagar senare. Betyg 5/5.
Väldigt trevligt bemötande. Han förklarar mycket bra.
Av en trevlig o glad kiropraktor. Han lever upp med god marginal till mina förväntningar. Går på underhåll så man håller sig rörlig o mjuk i musklerna.
Blev jättebra bemött. Har fortfarande lite känning i ryggen men avvaktar däremot har jag lite extra ont i mitt knä efter reflex status och jag har fått ett nytt knä men det går säkert över..
Lätt och enkelt att boka. Trevligt bemötande och kort väntetid för besök. Pedagogisk och nogrann i undersökningen.
Proffsigt bemötande och ser till kundens bästa
Min kiropraktor är oerhört professionell och kompetent. Alltid vänligt bemötande. Jag har behövt besöka min kiropraktor med några års mellanrum och det har varje gång hjälpt mig att återställa min rygg.
Så bra bemötande! Professionell, lugn och behaglig. Precis så ska man vara. Min första behandling och nervös men gick därifrån som på moln. Tack och på återseende
Alla problem kan han inte lösa, annars är jag nöjd.
Mycket trevlig och tog verkligen reda på mina problem. Har inte fungerat fullt ut men jag har blivit bättre. Blev tipsad av en kompis.
Jag går regelbundet i förbyggande syfte, men har en del problem emellanåt med det arbete jag har. Har fått en mycket bra service, fått komma till så gott som direkt. Det är en fördel att man kan boka tider o avboka på nätet. Så jag är mycket nöjd. Per
Per-Erik har hjälpt mig att få bort mina spänning gar i nacke och rygg, känner en stor skillnad. Dessutom är han både trevlig och professionell och har trevliga lokaler:) Rekommenderar verkligen honom.
Mycket kunnig, trevlig och skicklig i sitt yrke
Sympatisk och trevlig. Tillgänglig, bra på att förklara vad han ska göra o stämmer av så man är med i processen . Rekommenderas varmt
Alltid proffsig o kunnig fint bemötande har gått hos honom över 10 år om jag inte minns fel 🌟🌟🌟🌟🌟
En mycket glad och trevlig person som verkligen lyssnar och förklarar så att man förstår. Efter många år med ryggproblem så är jag nu så pass rörlig igen så jag kan köra på med yoga och träning för ryggen, tack vare några besök hos Per-Erik. Kan verkligen rekommendera honom.
Han möter en med ett positivt sätt och är alltid glad. Han gjorde en mycket bra bedömning av mitt problem och har löst detta på ett mycket bra sätt. Nu har jag inte ont i huvudet längre. Han är bäst 👍
Kom in med ryggskott fick mycket snabb och effektiv behandling! Trevligt och proffsigt bemötande, mycket nöjd!
Har hjälpt mig mycket Har bara gott att säga
Väldigt duktig och vänlig. Framförallt förstående och berättar alla moment som sker under behandlingen.
Proffsigt och vänligt mottagande
Alltid hjälpsam och kunnig. En hjälp i nöden. Uppskattar honom mycket.
Då jag haft problem med min rygg i flera år, så därför har jag kontakt med Per-Erik. Har varit hos honom två, tre gånger per år. Det har hjälpt mig mycket. Råkade ut för rygg problem i sommar och fick anlita honom lite snabbare än vanligt. Nu håller han på att hjälpa mig tillbaka. Han är en trevlig person som alltid möter en med ett leende på läpparna och gör allt vad han kan för att det ska bli bra. Kan rekommendera honom till fullo.
En duktig och lyhörd terapeut som har patientens bästa i fokus.
Min rygg och nacke blev bra och mycket bra bemötande
En trevlig och kunnig yrkesman
Nöjd och fått den hjälp jag sökte.
Lugn, sansad, effektiv och behandlingen har alltid gett resultat. Oftast i det korta mötet men ibland efter en serie vid svårare problem. Rekommenderar
Alltid proffsigt bemött och känns väldigt kunnig. Känns inte som man går i onödan utan i intervall som passar just mig.
Jag blir alltid trevligt bemött. Mina förväntningar har uppnåtts, jag mår bra i dag.. Behandling mot mina smärtor
Lyhörd för Hildas bekymmer och tydlig förklaring om vad vi kan förvänta oss.
Sympatisk trevlig o mycket vänlig o alltid på ett strålande humör Besvär med mina leder o muskler o som han på ett mjukt o fint sätt hjälper mig med o mår mycket bra efter varje behandling Tar sig tid o lyssnar på mina besvär Man går gladligen till honom för behandling o rekomenderar honom för min familj o vänner
Kunnig och informerande, är jag i behov av en framtida behandling så återkommer jag hit
Trevlig bemötande o trygg rekommenderar
Mycket saklig och kunnig. Har hjälpt mig oerhört mycket Bra på att lyssna, positv och vänlig Är väldigt glad att jag går hos honom Bara +++++
Har tidigare varit hos läkare som inte kunde hjälpa mig med mina bekymmer. Gjorde ett försök hos Per-Erik istället. Visade sig att jag hade rejäla spänningar i nedre rygg / sätesmuskler. Det hittade han på 5 minuter. Innan dess hade jag 3 besök hos läkare.. Efter några tillfällen hos Per-Erik är nästan allt borta! Rekommenderar alla dagar i veckan! Trevlig och har ett väldigt professionellt bemötande!
Väldigt duktig och trevlig. Hade ryggskott när jag började men efter några besök är jag bra.
Högt kunnande, vänligt bemötande och trevliga lokaler.
Hos min kiropraktor blir jag alltid bemött med ett välkomnande och varmt leende.. Jag känner mig trygg, uppmärksammad och får stor förståelse för mina problem. Han ger mig den absolut bästa och mest professionella behandling på alla plan och jag går alltid därifrån med en lättnad i kroppen. Han är helt enkelt fantastisk. Rekommenderas varmt.
Mkt trevlig o kompetent kille
Pedagogisk och lyhörd kiropraktor som verkligen lyssnade på mina behov och ingående förklarade vad det var som han misstänkte kunde ha hänt med min rygg. Rekommenderas alla dagar i veckan - högsta betyg från mig!
Bemötande samt behandling ger jag högsta betyg . Kommer att använda Din Kiropraktor vid framtida behov .
Han konstaterade att jag inte var sned i ryggen och utifrån det fick jag behandling. Jag känner mig helt återställd.