Lena J:
Alltid ett glatt och professionellt bemötande!
Hade väldigt ont i ryggen och svårt att gå. Sov dåligt pga smärta och problem att ligga i sängen.
Redan efter första besöket / behandlingen kändes det bättre. Nu är jag i princip smärtfri och sover gott.
Anette K:
Jag behövde få utprovat sko inlägg.
Detta fick jag gjort snabbt och enkelt.
Allt var det ordning och reda med. Jag känner mig nöjd och belåten!
Karolina S:
Ett lugnt och professionellt bemötande med ett helhetsperspektiv på kroppen och dess nervsystem. Anna arbetar metodiskt och inkännande utifrån kroppens förutsättningar. Jag ger mina varmaste rekommendationer till Anna Lundh.
Jesper F:
Köpte ett pkt på 28 gånger
Blev bemöt på ett proffsigt sätt och med en varm härlig välkomnande känsla
Hade inga stora förväntningar då jag gått hos många olika Kirupraktiker
Min vardag har blivit lättare att ta sig igenom med den hjälp jag fått,vet att jag har lång väg att gå men med denna hjälp är jag säker på att jag kommer att lyckas
Upplevelsen jag fått,är att jag vet att kroppen är fantastiskt maskin om man bara tar hand om den
Tackar för en utmärkt service och ett bra arbete som jag önskar alla med problem med kroppen skulle haft möjlighet att få.
Ni år bäst....
Ulla-Britt M:
Min trötta och mycket spända rygg bl a blev varsamt och mjukt masserad av professionella och varma händer. Jag kan varmt rekommendera behandling av Marina!
Thilda A:
Mats Fredland bryr sig verkligen om sina patienter och med männsikor! Man vet att det är värt pengarna för han tar verkligen hand om en och är så trevlig och skojar alltid. Rekomenderar honom verkligen. Mvh Thilda Andersson
Conny H:
Efter år av värk och ledbekymmer hittade jag till slut ett kiropraktorteam som ser helheten och gör skillnad. Att läka tar tid men hos New Life Chiropractic fick/får jag äntligen den hjälp min kropp behöver. Otroligt proffsigt och alltid samma härliga bemötande, att man sen går på lätta moln därifrån gör ju inte saken sämre :)
Stort tack till er alla!
Mvh Conny Holst
Ann-Jeanette B:
Vi kan gladeligen rekommendera Ann Emmertz och Själagott! Helt fantastisk massör och rofylld miljö där man verkligen kunde slappna av och njuta av livet! Mycket prisvärt! Fint bemötande! Vi längtar tills nästa gång igen och många fler gånger lär det bli!!! Christian och Ann-Jeanette Bentzen
Eva G:
Oerhört skicklig och kunnig sjukgymnast med bred erfarenhet. Har själv blivit hjälpt vid flera tillfällen då jag har haft åkommer och kan bara varmt rekommendera henne.
Andreas A:
Sjykgymnastik på en mycket hög nivå med personal med lång erfarenhet av träning och rehab. Dem har hjälpt mig ett flertal gånger och jag har bara positivt att säga.
Ami H:
Efter ett dygns intensiva ryggsmärtor där jag inte kunde gå, stå, sitta eller ligga blev Henrik min (och min familjs) räddning.
Jag fick snabbt en tid, redan dagen efter faktiskt och jag fick fantastisk bra hjälp när jag kom dit.
Med mig fick jag också övningar och råd om hur jag skulle hålla besvären borta framöver och vad som skulle undvikas.
Nu ett par veckor senare och några besök senare har jag kunnat konstatera att han vet vad han gör och vad han pratar om.
Jag kan verkligen rekommendera Henrik Laurin, en duktig, lyssnande och kunnig kiropraktiker.
Ett extra plus för en informativ och bra hemsida!
Fia A:
Gick till Sami med stora problem i höft och nacke. Efter några gånger är jag nästan symtomfri. Känns inte obehagligt och blir pedagogiskt bemött. Rekommenderas verkligen!
Frans I:
Har gått hos Martin länge, han kan verkligen sin sak och har styrt upp min rygg ordentligt. Han tar sitt jobb på allvar och kan lugnt rekommendera honom.
Ditte E:
Jag har aldrig blivit så otrevligt och kränkande bemött av någon person i vården tidigare.
Jag ringde i ett akut och påfrestande läge och möttes endast av uppläxande kommentarer och ytterst kränkande uttalanden.
Jag skulle inte rekommendera någon att utsätta sig för kontakt med Lotta Dolck.
Andreas A:
Oseriös klinik som ger ett oproffsigt intryck. Min flickvän har dem som husläkare och har åtskilliga gånger ringt och besökt Novakliniken men inte fått tillräcklig hjälp. Tråkigt och inte få hjälp när man söker den.