Trevliga och mycket duktiga och omtänksamma!
Din Tandläkare i Solna
Välkommen till Din Tandläkare i Solna! Hos oss får du högkvalitativ tandvård. Vi finns i Solna Centrum, i en lugn och modern klinik med den senaste utrustningen. Här har du nära till bra kommunikationer med både buss och tunnelbana. På vardagar 1 timmes fri parkering. Bland de behandlingar vi erbjuder hittar du det mesta inom...
807 omdömen om Din Tandläkare i Solna
Sedan starten hos Reco 2017
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Merja :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Väldigt trevliga, proffsiga och väldigt pedagogiska. Superbra helt enkelt
Kalle, tack så mycket för din fina fina recension :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Dom är bäst! Jag har tandläkarskräck, jag har alltid avbokat mina besök, tills jag träffade dom. Dom har lyckats att få mig att gå på mina besök. De tar väl hand om mig och hela min familj.
Tack så mycket för din fina fina recension, Anna :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Kompetent personligt bemötande
Carl-Magnus, tack så mycket för ditt fina omdöme :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Otroligt gulliga och vänliga; är man det minsta rädd för tandläkaren så försvinner det där! Plus att mina tänder aldrig har sett så vita och fina ut!
Tack så mycket för din fina recension, Ylva :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Den var mycket bra och jag kände mig trygg då jag har tandläkarskräck.
Katarina, Tack så mycket för din fina recension :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Som alltid, mycket bra besök. Professionellt o dessutom (trodde aldrig skulle säga det om tandläkarbesök) riktigt trevligt!!
Tack så mycket för din fina recension, Lasse :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Vänligt bemötande alltigenom proffesionellt agerande, ljusa fina lokaler samt som det kändes modern utrustning . De ingav förtroende. Känner mig väl omhändertagen.
Tack så mycket för din fina recension, Johan :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Allt var professionellt och det har fått tydligt information av läkarna så jag är trivsam! Tack!
Havva, tack så mycket för din fina recension :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Det är tydligt att både Shiva & Ozan är professionella tandläkare. Vid varje besök förklarar de tydligt så att man känner sig delaktig och lugn. Har gått hit i flera år och blir alltid lika nöjd efteråt.
Tack så mycket för din fina recension, Kristoffer :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Super trevliga. Väldigt pedagogiska när dom förklarar. Allmänt ett super bra bemötande
Tack så mycket för din fina recension, Nicklas :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Gått hit i några år - alltid trevliga, duktiga och professionella
Hej Hugo, tack så mycket för ditt fina omdöme :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Skulle inte kunna tänka mig att gå till annan tandläkare än Ozan och Shiva. Bor i Åkersberga men åker mer än gärna till Solna där de håller till. Alltid samma fantastiska bemötande. Har tidigare haft problem med enorm tandläkarskräck. Det har jag inte längre., tack vare dem. Litar på dem till 100%. Proffsiga, noggranna, omtänksam, trevliga, vänliga. Bara positivy att säga. Starka rekommendationer!
Tack så mycket för din fina recension, Helene :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Jättebra, tack för ett fint tandläkarbesök! :)
Hej Michelle, tack så mycket för din fina recension :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Fantastiska tandläkare som gör att min tandläkarrädsla känns som bortblåst. Så otroligt omhändertagande, mjuka och trevliga människor.
Tack så mycket för din fina recension, Giggi :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Har precis kommit hem efter mitt första besök hos tandläkare på 10 år och är nästan rörd vilket fantastiskt fint bemötande jag fick! Mycket varsam under hela behandlingen och förklarade tydligt alla steg. Jag är så lättad och så tacksam att jag hitta denna fantastiska mottagning.
Hej Camilla, tack så mycket för ditt fina omdöme :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Jag blev utmärkt bemött när jag sökte vård för tand som lossnat.
Tack så mycket för din fina recension, Monica :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Väldigt professionell, kunnig och engagerad tandläkare. Kommer definitivt tillbaka ⭐️
Hej Roni, tack så mycket för din fina recension :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Din Tandläkare i Solna är en fantastisk mottagning som drivs av ett underbart och omtänksamt par. De är både professionella och varma, vilket gör att man känner sig trygg från första stund. Behandlingarna är moderna och alltid smärtfria. Rekommenderas varmt!
Hej Jenan, tack så mycket för din fina recension :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Underbart bemötande! väldigt proffsiga och alltid tillmötesgående. Har alltid haft lite av en rädsla av att gå till tandläkaren, dock försvann det direkt när man kommer till din tandläkare i Solna. Lite av en hemkänsla när man kommer dit varje gång.
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Thomas :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Utmärkta tandläkare, vänliga och kompetenta.
Hej Ann-Elise, tack så mycket för din fina recension :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Väldigt professionell, tydlig och trevligt bemötande :)
Tack så mycket för din fina recension, Kristina :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Trevligt bemötande, och är professionella
Hej Melissa och stort tack för ditt fina omdöme :) Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Hoppas att jag behöver inte byta tandläkare någon gång i framtiden!!
Stort tack för din fina recension, Harri :) Hoppas verkligen inte du behöver byta tandläkare. Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Trevlig och professionellt bemötande. Ny och fräsch utrustning.
Stort tack för ditt fina omdöme, Thomas :) Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Bra service och att man känner sig trygg ock kan lita på dom
Hej Bosse! Stort tack för ditt fina omdöme :) Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Ett trevligt proffsigt och pedagogiskt bemötande. Proffsiga tandläkare som utför ett bra arbete, jag är jättenöjd glad och tacksam över att vara patient.
Hej Zelal! Stort tack för ditt fina omdöme :) Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Duktiga tandläkare, proffesionellt med de perfekta kunskaper. Jag är jätte nöjd och rekommenderar starkt!.
Arsham :) Tack så mycket för ditt fina omdöme! Välkommen åter. Hälsningar, Din Tandläkare i Solna.
Trevligt mötande och proffsigt vård! Är mycket nöjd!!!!!
Ulla :) Tack så mycket för ditt fina omdöme! Välkommen åter. Hälsningar, Din Tandläkare i Solna.
Känner mig alltid trygg när jag kommer till er, världens bästa tandläkare!
Nathalie, Tack så mycket för din fina recension :) Välkommen åter. Hälsningar, Din Tandläkare i Solna.
Hos “Din Tandläkare i Solna” är Shiva och Ozan mycket professionella tandläkare. Det jag uppskattar mest med dem är deras förmåga att lyssna på patienten för att fatta rätt beslut. Jag älskar också att de tar sig tid att förklara varje detalj om varför de ska göra en viss behandling. Jag är mycket nöjd med dem och rekommenderar dem till 100%. Jag rekommenderar dem faktiskt till alla som frågar mig om bra tandläkare.
Bernardo :) Tack så mycket för ditt fina omdöme! Välkommen åter. Hälsningar, Din Tandläkare i Solna.
Kan inget annat än att rekommendera Ozan. Noggrann och informativ om vad som ska göras fr början till slut. Väldigt lugn och behaglig tandläkare.
Hej Fredrik! Stort tack för ditt fina omdöme :) Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Very good professionals with a strong sense of empathy
Thank you very much for your nice review, Nicolae :) Welcome back! Regards, Din Tandläkare i Solna.
Jag fick som vanligt ett mycket trevligt bemötande samt en professionell och noggrann undersökning följt av en mycket bra genomgång. Tandläkarna här lever alltid upp till mina förväntningar.
Stort tack för ditt fina omdöme, Viktor :) Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Mycket vänligt och engagerat bemött. Motsvarade med råge mina förväntningar av en tandläkare. Kommer att bli min fasta tandläkare i framtiden.
Hej Inger och stort tack för ditt fina omdöme :) Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Lika nöjd som vanligt! Proffsigt och trevligt bemötande.
Tack så mycket för din fina recension, Jenny :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Mycket noggrann undersökning inte bara av tänderna utan hela munnen. Dessutom trevliga tandläkare. Kände stort förtroende för dom. Naturligtvis återkommer jag och även rekommenderar dom till mina vänner o bekanta. Tack
Hej Lena och stort tack för din fina recension :) Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Mycket vänliga och kunniga tandläkare, första gången jag var där. Fick förtroende för dem så det blir flera besök.
Hej Yvonne! Jätte kul att du vart nöjd och tack för din recension :) Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Bemötandet hos Din Tandläkare i Solna är helt fantastiskt. Tandläkarna är både professionella och omtänksamma, och de skapar en trygg och avslappnad miljö. De tar sig tid att förklara allt tydligt och gör hela upplevelsen smidig och behaglig. Jag kan verkligen rekommendera dem!/shadi
Hej Shadi! Tack så mycket för ditt fina ömdome :) Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Alltid lugn och förklarar de ingrepp som ska göras. Väldigt bra för en patient med tandläkarskräck.
Hej Anki och tack så mycket för din fina recension :) Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Behandlande och bemötanda var fantastisk. Jag kommer att rekommendera till alla.mina vänner. .iMn fru också ska beställa tid för en tandkontrol.
Tack så mycket för din fina recension, Özkan :) Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Så bra som en tandläkarupplevelse kan bli. Riktigt duktiga. Rekommenderas
Tack så mycket för din fina recension, Hannah :) Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
I received a warm and friendly welcome. My dentist examined me and gave honest feedback after my tooth x-ray. She was quite gentle when treating me. She was understundom of my situation and together we discussed a plan about my dental treatment to avoid financial burden. I went for basic tooth investigation.
Thank you very much for your nice review, Moumita :) Welcome back! Regards, Din Tandläkare i Solna AB.
Jag har gått till Din Tandläkare i Solna i många år och är jättenöjd. Deras bemötande är alltid trevligt och professionellt. Rekommenderas varmt! /Ola
Hej Ola! Tack så mycket för ditt omdöme. Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Mycket trevliga och professionella personal!
Hej Anthony! Tack så mycket för ditt omdöme. Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Bemötande och noggrann kunskap
Hej Fahimeh! Tack så mycket för ditt omdöme. Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Proffsigt och vänligt bemötande
Tack för ditt fina omdöme, Christina :) Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Mycket bra service . Stor noggrannhet. Bra bemötande
Hej Miguel! Stort tack för din fina recension :) Välkommen åter. Vänligen, Din Tandläkare i Solna.
Jätte bra tandläkare alltid lika trevliga och nogranna.
Stort tack för ditt fina omdöme, Therese :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna AB.
Undersökning. Det var bra, han lyssnade till mina besvär och hjälpte till att lägga upp en plan för åtgärd framåt. Däremot så i Varje mening benämndes jag som "min vän" eller "kompis" vilket gjorde mig obekväm när det var så heeela tiden
Tack för ditt fina omdöme, Maja :) Ska bättra mig, jag lovar :) Välkommen åter! Vänligen, Din Tandläkare i Solna AB.