Tandläkare i Stockholms län

I Stockholm finns det en mängd olika tandläkare. Oavsett var i Stockholm du bor ska vi hitta en välrekommenderad tandläkare som passar dina behov.

Här på Reco.se kan du söka på och läsa omdömen samt rekommendationer om tandläkare och mottagningar från tidigare kunder för att lättare kunna hitta och välja en tandläkare som passar dig.

Vi hoppas att du har haft hjälp av den här texten och att du hittar en tandläkare du trivs med. Lycka till!

Tandläkare
Vallentuna  (1 st)
Ekerö  (1 st)
Värmdö  (1 st)

Topp 25 tandläkare i Stockholms län

• Bene Tandvård sätter alltid kunden i fokus, med toppmodern utrustning & stor känsla för service. Vi tar även emot bokningar samma dag.
    Jenny J
    Jenny J: Mycket bra bemötande, varmt och respektfullt. Ger relevant information om behandlingar och priser. Jag har alltid känt mig trygg eftersom de är så kompetenta och grundade i sitt yrke. Känner mig också bekräftad om person: jag blir trygg för jag blir aedd. En form av kärlek helt enkelt. Började för ca 10 år sedan pga amalgamsanering som bör utföras på rätt sätt vilket Bene gjorde med erfoderliga skydd och koffertar. Eftersom detta gjordes så bra fortsatte jag med Bene som Min Tandläkare. Det har blivit både lagningar, tandutdragningar, kronor och tandsten sen dess. Vad man än gör blir det bra!
  • Timo L
    Timo L: Bemötande underbart. Montera en krona
  • Erik H
    Erik H: Bästa besöket någonsin hos en tandhygienist. Trodde aldrig man kunde få en så obehagsfri behandling.
  • Olle C
    Olle C: Std undersökning m bra resultat.
  • Din Tandläkare i Solna

835 omdömen
    Välkommen till Din Tandläkare i Solna AB! Hos oss får du alla sorters tandvård och alltid det bästa bemötandet. Boka tid direkt via hemsidan!
    Michelle R
    Michelle R: Har länge varit smårädd för tandläkarbesöken pga tidigare dåliga erfarenheter, men när jag kom till Din Tandläkare i Solna försvann all rädsla! Jag blev professionellt och vänligt bemött och mina besvär blev tagna på allvar. Kan varmt rekommendera denna klinik!
  • Hanna F
    Hanna F: Receptionen har dragit ner betyget och likaså en tandläkare som har svårt att känna igen och låter någon praktikant ta rötgenbilder så man håller på att kräkas
  • TBN Tandhälsa

792 omdömen
    TBN Tandhälsa erbjuder bland annat implantat, rotfyllningar, röntgen, allmäntandvård och förebyggande behandling, tandblekning m.m. Professionellt bemötande för att du ska känna dig trygg!
    Anna-Lena W
    Anna-Lena W: Jättenöjd med en tandläkare som lyssnar och kommer med rimliga förslag. Dessutom är hon snabb och lätt på handen Det gör aldrig ont
  • André D
    André D: Jag blev bemött mycket professionellt och dessutom oerhört mänskligt både av Reza och operationssköterskan. Teamet utförde ett avancerat käk-kirurgisk ingrepp med en maximal omtanke om patienten. och hans välbefinnandet.
  • Viksjö Tandhälsa

302 omdömen
    Teferi T
    Teferi T: Helt fantastisk upplevelse då jag sedan ung ålder varit rädd att gå till nya tandläkare. Jag är super nöjd. Rekommenderar starkt
  • Baggebytandläkarna

461 omdömen
    Birgitta P
    Birgitta P: Jag är sedan länge kund hos Baggebytandläkarna. Går regelbundet till tandhygienist och vid behov till tandläkare. De gånger som jag haft akuta besvär så har de gjort allt för att hjälpa mig snabbt. All personal som jag kommit i kontakt med är trevliga, kunniga .och lyhörda. Mitt senaste besök var hos tandhygienist. Efter rekommendation så går jag två gånger per år istället för en gång.. Detta gör att jag håller efter mina tänder ännu bättre och det gör mindre ont under behandling då jag inte hunnit få så mycket tandsten.
  • Tandläkare Anders Ericson

214 omdömen
    Till läkaren går du när du är sjuk, till tandläkaren går du för att slippa bli sjuk! Vi arbetar i förebyggande syfte, men också med all typ av allmän, estetisk, och kosmetisk tandvård. Välkomna!
    Vasil T
    Vasil T: Mycket trevligt och professional.
  • Praktiken ligger i trivsamma Sturegallerian. Du behandlas i en lugn och behaglig miljö och välkomnas av en exklusiv massagestol i väntrummet. Vi använder beprövade moderna material då vi behandlar di...
    Madeleine R
    Madeleine R: Enkelt att få kontakt med tandläkare Helen och sköterska Rebecka via telefon och väldigt uppskattat med sms-påminnelse inför besöket. Utmärkt service och högsta kvalitet på tandvård. Fräscha, ljusa och centralt belägen klinik.
  • Helena I
    Helena I: Som allrid så är Ban proffsig och får mig att känna mig trygg! Sen att det är lätt till skratt är extra bonus
  • Priodent Tibblekliniken

134 omdömen
    Serhiy K
    Serhiy K: Fantastiskt trevligt personal och mycket professionellt. Jag är stam kund under 7 år där.
  • Karlaplanstandläkarna

307 omdömen
    Eivor Å
    Eivor Å: Så nöjd med den planering som gjordes ang mina tänder. Sympatisk och proffsig tandläkare.
  • Estetik & Dental

100 omdömen
    Jan S
    Jan S: Grymt bemötande, proffsigt och kvicka i händerna och moderna apparater … kan varmt rekommendera dom.
  • Botkyrka Dental AB

114 omdömen
    Nenita L
    Nenita L: Väl bemött,trevlig personal. Rekommenderar gärna mina bekanta.
  • Hägerstensåsens Tandteam

131 omdömen
    Rima C
    Rima C: Rekommenderar starkt Tandläkare Fransoic och Hägerstens Dental klinik. Jättefin service och bemötande från all personal som jobbar där, Katrin, Ewa mfl Tandläkare Fransoic är otrolig proffsig i sitt arbete och känner mig väldigt trygg i hans händer. Tack för alltid fin service och bemötande i världsklass. Ni är bäst!!!
  • DentOn Tandvård

581 omdömen
    Enligt våra patienter, erbjuder vi, en professionell, trygg och personlig tandvård med den senaste utrustningen på kliniken. Vill du också vara en utav våra nöjda patienter? Välkommen!
    Valentina S
    Valentina S: jah har varit patient hos DentOn sedan start och vill inte byta tandläkare! Altid professionellt bemötande, men även personligt. Alla ingrepp och kontroller beskrivs väl så att man förstår.
  • Bio Oral Dental Sweden AB

99 omdömen
    Anette P
    Anette P: Väldigt bra bemötande. Proffsigt plan för hur vi ska lägga upp behandling framöver. Glad, avslappnande och munter stämning. Jag var väldigt trygg genom hela besöket. Rekommenderar varmt!
  • Mikael R
    Mikael R: Jag har varit pasient hos Alviksstrands Tandläkarna i snart 8 år och är verkligen super nöjd med det professionella bemötande jag alltid får av samtliga i personalen. Så klart blir det en extra stjärna till min tandläkare Rebecca som verkligen vet hur han hanterar en orolig själ med grav tandläkarskräck. Tack till er alla! Mvh Micke R
  • Hans B
    Hans B: Positivr, för tidigt med närmare omdöme efter ett enda besök.
  • Välkomna till Tandläkare Lena Kristofersson!
    Sophia S
    Sophia S: Drog ut en visdomstand. Processen var snabb, smärtfri och odramatisk. Lena är oerhört proffisionell och trevlig. Rekommenderar henne verkligen.
  • Erikssonkliniken AB

81 omdömen
    Sonja C
    Sonja C: Proffsigt och trevligt bemötande av både tandläkare och tandhygienist.
  • Tandläkare Joana Sdik med Team

51 omdömen
    Katarina E
    Katarina E: Bästa tandläkarkliniken någonsin. Proffsig, kunnig, med värme och humor. Kul att gå till tandläkaren, Känner mig trygg med att bli behandlad, Joana är så genomtänkt.
123...13