Rekommenderar till alla mina vänner som har företag !
DLE Redovisning AB
Vår vision har alltid varit att erbjuda “Det lilla extra” till våra kunder. För oss är relationen till kunden otroligt viktig. Utöver redovisningstjänsterna som vi erbjuder ser vi även till att du som kund får stöd inom företagandet som helhet. Behöver du komma i kontakt med oss i ett brådskande ärende kan du alltid ringa...
120 omdömen om DLE Redovisning AB
Sedan starten hos Reco 2023
DLE är snabba, effektiva och prisvärda. Kommunikationen är rak och enkel. Vi använder dem för löpande bokföring och redovisning.
Stort tack för ditt omdöme Christopher! Det värmer att läsa de fina orden snabba, effektiva och prisvärda. Det är precis vad vi står för samtidigt som du nämner att vår kommunikation är rak och enkel vilket vi också alltid eftersträvar till att vara.
Professionella grabbar med riktigt bra service som alltid finns tillgängliga för hjälp när man har frågor och funderingar!
Tack för ditt omdöme David! Vi uppskattar alltid när våra kunder nämner att vi finns tillgängliga för att hjälpa till med frågor och funderingar. Framförallt värmer det extra eftersom att det är något som ibland kan saknas i branschen som helhet. Vi vill kunna erbjuda Det Lilla Extra av just den anledningen!
Väldigt service-minded och snabba på att svara. Supernöjd!
Stort tack för ditt omdöme och vad kul att du känner dig nöjd med vår service. Att finnas tillgänglig och att svara på frågor är något vi prioriterar högt. Vi blickar fram emot ett härligt 2025 tillsammans!
Väldigt bemötande och serviceminded
Tack för ditt omdöme Kerry, vi är glada att ha dig som en av våra första kunder som är kvar snart tre år senare. Vi hoppas att det blir många år till framöver!
Decided to partner with DLE and have been very impressed with the service. Always quickly available. Good prices saving me 50% on accounting bills each month and delivering the service I require. Could not be happier and look forward to a long partnership.
Thank you so much for your wonderful review Michael! We’re thrilled to hear that you’re happy with our service and that we’ve been able to help you save on accounting costs while meeting your needs. Being available and delivering top-quality service is always our priority, and it’s great to know we’ve exceeded your expectations. We truly value your trust in us and are excited about the opportunity to continue our partnership for years to come. Thank you again for your kind words!
. Via nätet . Hade stora förväntningar och har fått mer än var förväntningarna. . Jag hade köpt löpande bokföring, årsredovisning, registrering av företag och mycket annat administrativa hjälp gällande ekonomiska frågor!
Tack för ditt fina omdöme Gor, vi är mer än glada att vi lyckats uppnå dina förväntningar! Det är just omdömen som dessa som får oss att vilja erbjuda Det Lilla Extra till våra kunder. Tack för tiden hittills och så hoppas vi nu på ett långt samarbete som varar i många år framöver!
Kunniga, tydliga och smidiga att jobba med.
Tack för omdömet Rabi, det glädjer oss att du känner att vi är smidiga att jobba med samt att vi är kunniga och tydliga. Vi ser fram emot ett långt samarbete i många år till!
Mycket nöjd med deras jobb, alltid snabba svar och kunniga!
Tack för ditt fina omdöme Daniel, vad kul att du uppskattar vår kunskap och svarsfrekvens när du försöker nå oss. Vi ser fram emot ett långt samarbete i många år till!
Riktigt bra och snabb service, rekommenderas!
Tack för ditt omdöme Victor, vad kul att du väljer att rekommendera oss. Vi ser fram emot ett långt samarbete tillsammans!
Perfekt bemötande. Svarar snabbt på frågor.
Tack för ditt omdöme Ghassan, vi blir alltid lika glada när vi läser omdömen från nöjda kunder. Det är det som får oss att vilja utvecklas och fortsätta med vårt arbete.
Svarar alltid snabbt och hjälper till att bolla idéer.
Tack för ditt omdöme Oscar, det glädjer oss att du känner dig nöjd. För oss är kundservice A och O.
Jag vill först och främst tacka Ludwig och hela DLE teamet som ständigt levererat klockren service. Bandet man bygger hos DLE finner man inte hos andra leverantörer - du blir en del av familjen och känner dig alltid välkommen. Jag är otroligt nöjd med deras service och hoppas även att vi kan fortsätta vårt samarbete livet ut. Rekommenderar starkt! God jul och gott nytt år på er!
Tack så jättemycket för din fina recension! Vi på DLE är otroligt glada över att höra att du är så nöjd med både vår service och vårt samarbete. Det betyder mycket för oss att du känner dig som en del av vår familj och vi ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans lång tid framöver. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Jag vill uttrycka min stora uppskattning för den exceptionella service jag har fått från DLE. Hasan, som jag främst har haft kontakt med, har varit tillgänglig för hjälp vid alla tider på dygnet, något som jag sällan upplever från andra leverantörer. Jag är oerhört nöjd med deras flexibilitet och professionalism och rekommenderar varmt DLE till alla som söker pålitlig och anpassad hjälp. Det finns ingen fråga som är för stor eller för liten för dem. Om det är något utanför deras expertisområde har de alltid varit snabba...
Tack för dina fantastiska ord Rikard! Vi är otroligt glada över att du känner dig så nöjd med vår service och vårt engagemang. DLE strävar alltid efter att vara tillgängliga, flexibla och lösningsorienterade, så det värmer att höra att det uppskattas. Att kunna stötta dig, oavsett ärendets storlek, och se till att du alltid får den bästa möjliga hjälpen är precis vad vi vill uppnå. Det är extra roligt att höra att du känner dig trygg med vårt arbete och ser fram emot ett fortsatt samarbete – det gör vi också! Stort tack för ditt förtroende och för att du delar din upplevelse. Det värmer!
DLE redovisning har varit en fantastisk samarbetspartner! De är snabba, tydliga och tar ett stort ansvar. Jag kan varmt rekommendera dem. DLE redovisning är ett redovisningsbyrå som verkligen sticker ut. De är inte bara kunniga och effektiva, utan också väldigt serviceinriktade. Jag har alltid fått svar på mina frågor snabbt och tydligt. Jag kan varmt rekommendera dem för alla företag som söker en pålitlig samarbetspartner inom redovisning. Jag är imponerad av DLE redovisningsbyrås professionalism och kunskap. De har hjälpt...
Stort tack för din fantastiska recension Siavosh! Det betyder verkligen mycket för oss att du är nöjd med vårt arbete och känner dig trygg med att vi tar hand om din redovisning. Vi strävar alltid efter att vara tydliga, effektiva och tillgängliga för våra kunder, så det gläder oss att det uppskattas. Att vi kunnat hjälpa dig att navigera i skattesystemet och säkerställa en korrekt bokföring är precis det vi vill uppnå – att underlätta för dig så att du kan fokusera på din verksamhet. Tack för att du delar din upplevelse...
Väldigt effektiva och lojala och väldigt arbetsamma finns alltid till hands när man söker dem.
Tack för din fina recension George! Det gläder oss att du uppskattar vår lojalitet och effektivitet. Vi strävar alltid efter att vara en pålitlig partner för våra kunder och leverera service av högsta kvalitet. Stort tack för ditt förtroende och dina värmande ord!
När man söker en redovisningsbyrå så Först och främst söker man nån som är kunnig , professionell , Tålmodig för att förklara så att man förstår , Någon att räkna med under hela hela tiden man har dem . Och det är det jag har fått av DLE. Supernöjd 👍👍👍
Tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada över att du känner dig nöjd med vårt arbete och att vi kunnat leva upp till dina förväntningar. Att skapa trygghet, vara tillgängliga och leverera professionell service är alltid vårt mål. Tack för ditt förtroende och för att du delar med dig av din upplevelse – det betyder mycket för oss!
De har gett mig en fantastisk hjälp under året och vi ser fram emot ett nytt år med DLE Redovisning. Tack grabbar!
Tack själv för ditt fina omdöme och vad kul att nu känner dig nöjd Vi ser fram emot både ett nytt år men även flera år framöver tillsammans!
Jag har varit kund hos DLE Redovisning i snart ett år och vill varmt rekommendera deras tjänster. Som fastighetsmäklare är det avgörande för mig att kunna lägga 100% av min fokus på mina kunder, och att ha en pålitlig redovisningsbyrå som tar hand om bokföringen har varit av mycket stort värde. Tack vare deras professionella och noggranna arbete kan jag fullt ut fokusera på att utveckla min verksamhet och ge mina egna kunder bästa möjliga service. DLE Redovisning har överträffat mina förväntningar på flera plan. De är...
Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är otroligt glada över att höra att du är nöjd med våra tjänster och att vi kunnat bidra till att du kan fokusera fullt ut på din verksamhet och dina kunder. Som fastighetsmäklare har du ett krävande arbete och det är vår ambition att göra din vardag lite enklare genom att ta hand om din bokföring med högsta noggrannhet och professionalism. Din uppskattning för vår tillgänglighet och noggrannhet betyder mycket för oss, då vi alltid strävar efter att skapa ett tryggt...
DLE redovisning har hela tiden uppträtt professionellt mot oss och med dem så känner vi oss trygga i vår verksamhet. Allt som vi behöver hjälp med enligt överenskommelse sköts i tid och de ställer gärna upp om vi behöver deras hjälp med något ytterligare. Vi är väldigt nöjda med vårat samarbete och hoppas att det fortsätter många år till. DLE redovisning har definitivt levt upp till de förväntningar vi hade på förhand.
Stort tack för ditt fina omdöme Thomas! Det glädjer oss att du känner dig med oss och att du känner att du ser ett samarbete i många år till. Vi kan inte annat än att instämma och det är ömsesidigt gällande att saker sköts i tid.
Professionella, tydliga och väldigt kunniga personer som arbetar inom DLE. Rekommenderar de starkt till alla seriösa företag som vill ha professionell och kvalitativt arbete berörande ens bokföring, men även rådgivning. 10/10
Tack för ditt fina omdöme Sitapha! Vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att skriva om oss och att du känner dig nöjd med vårt arbete. Detta är början på ett förhoppningsvis långt samarbete :)
Dle Redovisning har hjälpt mig från min första arbetsdag som egenföretagare, proffsiga killar som alltid ställer upp när man behöver rådgivning eller liknande. rekommenderar starkt !
Tack för ditt omdöme Felix. Det är alltid lika kul att arbeta med drivna och eggagerade företagare som du som vill växa. Kul att du rekommenderar oss vidare, det uppskattas från vår sida!
Jag blev bemött väldigt bra! Jag tyckte att Ludwig var väldigt tydlig och tog verkligen sin tid och förklarade allt på ett sätt som gjorde det lätt för mig att hänga med och förstå. Jag började sammarbeta med er för att jag behövde hjälp med bokföring osv. och jag hade inga särskilda förväntningar när jag började samarbeta med er, men all hjälp jag fick har verkligen överträffat mina förväntningar. Er tydlighet och engagemang har gjort stor skillnad och gett mig stort förtroende för ert arbete. Tack för all er hjälp!
Tack för ditt omdöme Neneh. Vi är glada att höra att vårt arbete överträffade dina förväntningar och att du känner dig nöjd med vårt engagemang och service.
Behövde hjälp akut Blev bra bemött och fick hjälp Tydligt med vad de behöver av mig gör att göra det de behöver för att hjälpa
Tack för ditt fina omdöme. Vi ser alltid till att agera så snabbt vi kan och att finnas tillgängliga så gott som det går. Varmt välkommen åter när det är dags för bokslut och årsredovisning!
Bra bemötande och snabb hantering av företaget. Svarar snabbt på frågor, Alltid tillgänglig och bygger upp redovisningen efter dina önskemål. Nöjd med tjänsten och hoppas på långvarig samarbete.
Tack för ditt fina ömdöme Renvan. Vi hoppas också på ett hälsosamt och långvarit samarbete!
Det var en kort startsträcka med att förstå varandra men när DLE väl förstod så överträffade de alla förväntningar. Det här är verkligen en byrå som leverear det som de har lovat, plus mycket mer. Jag har lyckats optimera min verksamhet med deras hjälp och de tar sin tid att förklara och hjälpa till. De har ett genuint intresse av att förstå deras kunders verksamhet för att kunna hjälpa till på det bästa sättet. Hassan som är min huvudkontakt är en stjärna. Rekommenderar DLE starkt.
Tack för ditt fina omdöme Aswad. Vi uppskattar att du tar dig tiden och beskriva din upplevelse hos oss. Framöver hoppas vi på att vi fortsatt kan bistå din verksamhet med vår kunskap och expertis samtidigt som du gör det du är bäst på.
Grymt bra företag och har hjälpt oss med allt när de gäller redovisningen och lite till..kommunikationen har fungerat jättebra och när vi har behövt akuta hjälp så har dom varit tillgängliga och jag rekommenderar dom jätte starkt..
Tack för ditt fina omdöme och vad kul att du lyfter vår tillgänglighet och kommunikation. Det är två av våra grundpelare som vi satsar på att alltid utveckla mer och mer.
Vi är mycket nöjda med den professionella service som vi har fått. Teamet hanterar vår ekonomi med hög kompetens och erbjuder även värdefull rådgivning. De var snabba att bistå oss och gav tydliga rekommendationer kring hur vi bör agera. Vi rekommenderar dem varmt!
Tack för ditt fina omdöme Ibrahim, det uppskattar vi. Vi hoppas på ett fortsatt hälsosamt samarbete!
DLE Redovisning har stöttat mig sedan starten av min enskilda firma, och jag känner mig alltid trygg med deras hjälp. Rekommenderas starkt +++
Tack för din rekommendation Stéphanie och vi hoppas på ett fortsatt långvarigt samarbete.
Enkelt att få tag på revisorn med bra service och professionellt bemötande.”
För oss är tillgänglighet A och O vilket gör oss extra glada över ditt fina omdöme.
Enkla att ha att göra med, snabba och prisvärda
Vad kul att läsa ditt omdöme och att du är nöjd Christopher. Vi hoppas på ett långt samarbete med alla dina företag :)
Alltid tillgängliga, professionella och kan bara varmt rekommendera DLE.
Tack för ditt fina omdöme Jocelyn, det värmer.
Vår erfarenhet av DLE är väldigt positiv. Dem håller en god kommunikation och är alltid redo att hjälpa vid varje tillfälle. Rekommenderar detta bolag väldigt starkt då dem är seriösa och har revisorer i högsta klass. /Darian M
Härligt att höra Darian, det uppskattas verkligen. Tack för ditt trevliga omdöme!
Jag har haft en mycket positiv upplevelse med DLE Redovisning, de är både professionella och noggranna som har hjälpt oss med vår företagets ekonomi Jag rekommenderar dem starkt för deras pålitliga service och kunniga rådgivning.
Härligt att höra Shamil. Vi tackar för det och önskar er lycka till med bolaget!
Ett utomordentligt bra utfört jobb med de förutsättningarna och den tidspressen.
Stort tack för det Ulf, vi gör alltid vårt bästa för att hinna med uppsatta deadlines. Vi ser fram emot ett långt samarbete tillsammans!
Jag är nyföretagare och det är svårt att förstå bokföring. DLE ger stor hjälp med att underlätta verksamheten. Personalen var mycket kunnig och hjälpsam och delade med sig av sin kunskap.. Mycket trevligt möte och alltid redo att svara på mina frågor. Rekommenderar detta redovisningskontor.
Fantastiskt kul att kunna lära ut bokföring och enklare ekonomiska tips till de som vill lära sig. Vi ser fram emot att ses snart igen.
Proffsiga och snabba, alltid tillgängliga och service minded.
Tack Karl för ditt omdöme. Vi strävar alltid efter att ha de nöjdaste kunderna!
Vår upplevelse med DLE Redovisning har varit bästa och vi kan verkligen rekommendera deras redovisningsbyrå till andra kunder som vill ha bra service och hjälp sitt företag.
Vi efterstärvar att upprätthålla hög kvalité och hoppas kunna se till att ni kan fokusera på det ni är bäst på. Tack för omdömet Ahmad!
Extremt kunniga och erfarna är dem, står till svar snabbt när man har funderingar och gör alltid det lilla extra!
Tack Daniel för ditt omdöme. Vi hoppas kunna leverera samma kvalité framöver som du uppfattar vår service!
Jätte fint bemötande och otroligt professionella när det kom till arbetet. Rekommenderar denna redovisning byrån.
Tack för din rekommendation Ahmed. Din professionalism speglar av sig på oss!
Min handläggare är George Malki och jag måste säga att han är väldigt noggrannt med sitt arbete. Jag är mycket nöjd med byråns tjänster och arbete och kan bara rekommendera dem. Tack för bra arbete hittills!
Tack för ditt fina omdöme Josef. Vi uppskattar att du har fått en sådan uppskattad hjälp av George och hoppas att upprätthålla denna nivå framöver också till dig och alla våra andra kunder!
Otroligt härligt gäng som gillar att hjälpa till med minsta lilla, skulle rekommendera starkt för er nya företag men också de som har haft en dålig upplevelse med andra redovisnings byråer. Du får allt du behöver och lite till.
Tack för din omdöme Emanuel. Vi hoppas kunna hjälpa er framåt i er företagsresa!
Proffsigt bemötande och snabb service! Rekommenderar varmt
Vad kul att du är nöjd. Vi ser fram emot att ha ett långsiktigt samarbete!
Vi har i dagsläget haft DLE Redovisning i strax över ett år. De har alltid varit professionella, bemött oss med respekt och tar en rimlig avgift för sina tjänster. Med dem känner vi oss avslappnade, att saker sker när de ska ske och tas tag i med gott om tid.
Tack för ditt fina omdömen Thomas. Vi gläds åt att du känner dig nöjd som kund hos oss och hoppas på ett långt samarbete i många år framöver.
Har precis börjat jobba med DLE men finner att de är exceptionellt kundorienterade och tillmötesgående i hur man själv vill jobba med bokföringen. De delar med sig av sin kunskap och är hjälpsamma. Det kan vara stressigt med bokföringen när man precis startar upp men det fixar de i en najs och stressen blir som bortblåst. Verkligt bra service och man lär sig mycket. Jag är supernöjd och kan verkligen rekommendera dem.
Stort stort tack Carol. Vad kul att du redan känner som du gör redan på så kort varsel. Vi hoppas nu på ett långt och hållbart fortsatt samarbete!
DLE's kundservice är utmärkt, med ett professionellt och engagerat team som är lätt att nå och alltid redo att hjälpa till. Dem är väldigt kunniga inom alla områden och jag litar på att mitt företag är i trygga händer.
Det värmer verkligen att läsa recensioner som dessa, stort tack. Vårt mål är att du som företagskund ska känna dig trygg och överlämna all stress kring ekonomin och pappersarbete till oss. Vi hoppas nu på ett långt samarbete sinsemellan!
Har stort förtroende för er effektiva och alltid hjälpsamma !!!
Stort tack för dina fina ord Arios, vi hoppas på ett långt samarbete!
En pålitlig och professionell byrå - rekommenderar starkt. Stort tack till Ludwig och George.
Tack för ditt fina omdöme Zubair, vi ser redan fram emot nästa års bokslut!
Upplevdes som proffsiga och jag kan absolut rekommendera.
Tack för ditt fina omdöme Emil. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder Det Lilla Extra!
Sveriges bästa Redovisningsfirma! Professionella och trevliga. Kan starkt rekommendera DLE Redovisning 10/10
Tack för ditt värdefulla omdöme Yousef! Du är en fantastiskt kund!