Snyggt jobbat och proffionellt utfört arbete !
Dörrakuten
Välkommen till Dörrakuten - ett säkert val! Sedan 2008 har vi levererat säkerhetslösningar till hyresföreningar, bostadsrättsföreningar,företag, privatpersoner och fastighetsbolag. Vi tillhandahåller säkerhetsdörrar, jalusier och gallergrindar till ett konkurrenskraftigt pris och förträfflig kvalitet. Har du blivit utsatt...
271 omdömen om Dörrakuten
Sedan starten hos Reco 2017
Jobbet gick snabbt och smidigt. Bra resultat. Mycket nöjd. 3 lås, som kommer nog att hålla för ev framtida inbrottsförsök.
Jättebra.skickliga tycker dörren är fin. Alltså nöjd
Snabb service, trevlig personal med snabba lösningar.
Trevligt bemötande och snabb service. Dörrakuten levde upp till mina förväntningar. Håller vad de lovar.
Det var två trevliga killar som gjorde sitt arbete smidigt och snyggt. De satte in en sälerhetsdörr hos mig. Tackar.
Köpte en säkerhetsdörr. Killarna som monterade dörren var vänliga, professionella, snabba och gjorde ett bra arbete. Jag är mycket nöjd.
Bra service, bra arbete, mkt nöjd
Snabbt och efektivt........................
Trevlig, snabb och effektiv service
Bytte ytterdörr. Allt gick snabbt och blev bemött på ett bra sätt. Resultatet var jag också nöjd med.
Mycket nöjd, snabb och snygg installation av en ny dörr i BRF , bra info kring planeringen från projektledaren. Kan varmt rekommenderas. Med vänlig hälsning Sebastian Solna.
Professionella och supersnabb service. Rekomenderas
Salam fixade dörren till oss, han gjorde ett riktigt bra jobb. Det tog bara två timmar för honom att byta dörren och även rammen. Väldigt njöd med servis. Bara toppen.
Köpte säkerhetsdörr. Mycket trevligt bemötande av samtliga jag haft kontakt med. Bra och smidigt utfört arbete under installationen. Toppbetyg helt enkelt
Trevlig personal och snabbt och väl utfört jobb.
Tack för ett mycket bra jobb, och trevligt bemötande och proffssiga!
Det var jättebra bemötande och allt men ni skulle återkomma med prisförslag på en ruta jag behöver få utbytt men ni återkom aldrig, han tog måtten
Jag köpte en säkerhetsdörr till lägenhet. Jag blev bra bemött med smidig kommunikation från start. Då vi skulle ha liknande dörrar som resterande i trapphuset skickade vi smidigt över bilder där de kunde berätta vilken "färg" vi skulle ha. De glömde sätta dit några av de vita "brickorna" som finns i dörrkarmen. När jag kontaktade dem bad de om ursäkt och såg till att det åtgärdades inom några dagar. Är nöjd med arbetet och dörren.
Dörren var tvungen att justeras då den inte gick att låsa efter monteringen.
Ny sägerhetsdörr. Salam gorde bra jobb.
Snabba och kompetenta. Kommer att använda igen vid nästa jobba. Mvh Robin gärdetsbygg
Fick hjälp snabbt efter en akut situation
Jag anlitade Dörrakuten för att byta min ytterdörr, och jag kunde inte vara mer nöjd med resultatet! Från början till slut var hela processen smidig och professionell. Kommunikationen var tydlig och effektiv, och jag kände mig trygg genom hela arbetet. Ett extra stort tack till Salam, som gjorde ett fantastiskt jobb! Han var punktlig, noggrann och väldigt skicklig i sitt arbete. Installationen gick snabbt och smidigt, och han såg till att allt blev perfekt in i minsta detalj. Dessutom var han trevlig och hjälpsam, vilket...
Jag köpte en säkerhetsdörr Jag mötte inte personen i fråga personligen med vad jag hörde så gjorde han det han skulle på utsatt tid tyvärr var han ensam och det är inte bra när det är tunga varor som levereras
Han var trevlig o kunnig Dörren funkar jättebra och tyst
Effektiva och duktiga, bra kommunikation med 😄
Otroligt nöjd, extremt proffsiga och tillmötesgående. Supersnabb service och gallergrinden till min lokal i vasastan ser så fin ut. 10/10!
Snabbt och bra bemötande av Jari - förstående. Fin inmontering och justering trots besvärliga förhållanden.
Tack för bra service och fint jobb Stort tack för den fantastiska service och det fina arbete ni har levererat. Er professionalism, engagemang och noggrannhet har verkligen imponerat och gjort stor skillnad. Det är tydligt att ni lägger ner både hjärta och själ i det ni gör, och det märks i det högkvalitativa resultatet.
1 av 5 är för högt omdöme! På hemsidan står det att Dörrakuten har jour. Kl 22 måndag kväll ringer jag och säger att dörren till flerfamiljshus med 6 lägenheter inte går att öppna varken inifrån eller utifrån. Vi är alltså inlåsta! Att ta sig ut för att gå till jobbet samt vid brand går inte. Jag får svar att jag skall bli uppringd snart eller morgonen dagen efter. Jag svarar att det måste bli direkt och annars måste jag ringa annan låssmed. Jag får ok på det men ingen ringer upp förrän ca 7.20 dagen efter och då får jag...
Hej Sissi, Jag kan bara beklaga din tråkiga upplevelse av vår jour. Efter samtal med alla berörda så kan vi bara konstatera att det måste ha blivit ett missförstånd. Vår jour har en klar rutin som de följer enl. instruktioner. I detta fall informerade de dig att kontoret skulle höra av sig nästkommande vardag. Vi har tidigare kunnat rycka ut dygnet runt men den senaste tiden bara kunnat utföra begränsade uppdrag mellan kl 20.00-07.00. Oavsett så hoppas jag att det löste sig för dig och önskar dig fortsatt trevlig dag! Hälsningar, Dörrakuten
Smidig installation av bra, robust dörr.
Beställde ny ytterdörr. Snabb och personlig kundkontakt och snabb och felfri installation.
Arbetet gick smort. Monteringensmannen hjälpsam och medgörlig. Enda negativa var att det blev ett hål i väggen som monteringsmannen hade missat att han hade gjort, men han fixade med spackel och nu ser det okej ut.
Mycket trevligt bemötande, och skicklig montör som kom hem till mig. Jag behövde få hela säkerhetsdörren utbytt, och det gick jätte smidigt. Kommer absolut att rekommendera er om någon jag känner behöver byta dörr.
Man märkte direkt att de ville hitta den bästa lösningen för mig. Väldigt kunniga och professionella. Montör kom punktligt på utsatt tid och utförde ett utomordentligt skickligt arbete. Jag är mycket nöjd med Dörrakuten AB.
Snabbt, smidigt och allt enligt offret 👌
Mycket bra bemötande från början till slut! Dörrakuten levde upp till alla förväntningar! Mamma är mycket nöjd med sin nya säkerhetsdörr!
Proffsiga, punktliga, trevliga, flexibla. Jag är supernöjd med min nya säkerhetsdörr och har vant mig med att låsa på ett nytt sätt. Vit insida gör också att gallen blivit ljusare.
Helt suveränt från första kontakt till dörren med tillbehör satt på plats.. Mycket Duktiga & kunniga killar som var här & snabbt gick bytet också..
Trevligt, smidigt, överblickbart, snyggt och snabbt!
Snyggt och prydligt. Monteringen gick snabbt och allt sitter som det ska.
Snabb kontakt och offert. Tog lite längre med planeringen. Godkänt jobb med att sätta in dörren. Kunde vara lite mer finish kanske.
Bra och snabb service, även när dom har mycket att göra.
Är mycket nöjd och även om vi hade säkerhetsdörr tidigare som blev problem att låsa Är mycket nöjd
Jag/vi blev trevligt bemött av dörrakuten . Förväntningar att dörren skulle komma på sin plats . Vi köpte en ny lägenhetsdörr . Vi är jätte nöjda med den .
Dörren sattes upp och dom städade efter sig. Det gick fortare än förväntat att sätta upp dörren.
Bra bemötande och återkoppling hela vägen. Mycket nöjd. Det enda som kanske inte var så roligt var dammet som blev i lgh efteråt. Hade gärna fått info om att det blir mycket ”bygg damm” så hade jag kunnat förbereda för det.
Jättebra kundservice och bra installation av dörren.
Tekniken löste problemet och allt gick supersmidigt.