Dr Tak AB

5.0

5 omdömen om Dr Tak AB

Mikael S
Skrev om Dr Tak AB

Om du inte blir nöjd med Dennis och Ritvars arbete blir jag förvånad. Enkla att ha och göra med, noggranna och prisvärda. Jag är deras referens och mitt nummer kan Dennis ge er.

Susanne L
Skrev om Dr Tak AB

Mycket trevlig och tillmötesgående, jobbet gick fort att genomföra, vi är mycket nöjda med kontakt och färdigt jobb. Kan verkligen rekommendera Dr Tak AB. Susanne/Lasse

Claes L
Skrev om Dr Tak AB

Dr Tak var vänliga och hjälpsamma , arbetade bra (och långa dagar) ,samt höll budgeten. Vårt nya garagetak blev som vi hade tänk oss trots mycket bristfälliga ritningar och små ändringsförslag under resans gång.. Kan varmt rekommenderas.

Centh A
Skrev om Dr Tak AB

Seriöst företag. Deras offerter håller och inga överraskningar. Noggranna, snabba och kvalité. Rekommenderar dem och kommer absolut anlita dem igen när/om det blir aktuellt igen.

Svar från Dr Tak AB

Tack för ditt fina omdömme! Vi ser fram emot att träffa dig igen vid nästa tillfälle.

Conny B
Skrev om Dr Tak AB

Allt var bra pris bemötande. Bra service och att de kom på plats och även hämtade det som vi ville ha om målat

Svar från Dr Tak AB

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att du är nöjd med både vår service och vårt arbete. Välkommen åter.