Snabb leverans o rätt , lätt att göra rätt..
earstore.se
Välkommen till din hörselexpert på nätet. Sedan 1953 har Transistor tjänat världen med lösningar för att höra bättre. Vi driver earstore.se, som var en av pionjärerna inom e-handel och hörsel i Sverige, när det startades 2005. Med unika tjänster samt en trygg och säker e-handel är vi idag Sveriges ledande leverantör inom hörselområdet....
6323 omdömen om earstore.se
Sedan starten hos Reco 2019
Bra produkter, bra priser, snabb leverans
Enkelt att handla. Förväntningarna var att det som brukligt är med en webb handel, att man ska få det som utlovats. Leveranstiden tog längre än först beräknat. När jag mailade och frågade varför det tar längre tid, så återkopplade Earstores kundtjänst snabbt. Jag fick en förklaring och därefter tog det någon dag och jag fick det jag beställde. Det bästa var att jag fick respons snabbt av kundtjänsten och de återkopplade. Snyggt och proffsigt. Jag rekommenderar Earstore till andra kunder. Produkten som inhandlades åt svärmor verkar bra och enkla att sköta.
Helt okey,lätt att beställa och snabb leverans
Enkelt.snabb leverans.köpte plaströr o rengöringsborste
De beställda hörapparatbatterierna kom snabbt. Enkelt!
Jag köper alltid mina batterier av er. Leveransen är snabb och bekväm, direkt i brevlådan.
Snabb o bra hantering. Lätt att beställa via nätet. Bra produkter.
Precis som jag förväntade mig, mycket nöjd
Det går fint inga problem. Varorna kom mycket snabbt
Bra produkter, snabb leverans, lätt att beställa, tack!
Köpte en röstförstärkare på Earstore. Leveransen var snabb och affären smidig.
Själva hörlurarna var bra. Men leveransen var katastrof fick vänta nästan 2 veckor.
Snabb leverans av hörapparat batterier .
Var lätt att hitta det jag ville köpa och leveransen gick smidigt.
snabb leverans och betala efter leverans.
Helt nöjd abcdefghijknopqrstuvxyzåäö
Enkelt att beställa och snabb leverans
Earstore har alltid varit pålitlig som behöver bara ändra på hur lång tid posten behöver för att leverera ett kuvert. Posten behövde 8 arbetsdagar för att leverera mitt kuvert från Sundbyberg till Bagarmossen det är helt otroligt 😡
Det var lätt att beställa varan. Bra att få beställningen bekräftad och att betalning inte överfördes förrän varan var packad och klar för leverans. Har köpt batterier från Earstore i många år och är belåten, det är bra att få leveransen hem i brevlådan. Priset är bra jämfört med handeln på min hemort. Tack
Bra utbud och priser samt snabb leverans
enkelt billigt snabbt bra batterier
Snabb leverans och lätt att hitta rätt produkt på hemsidan.
Snabb hantering. Men skulle ha varit glad för en broschyr
Har ej fått min beställning än länge sedan jag beställde/ Birgitta
Snabb service, men bedrövligt dåligt att det saknades manual på svenska
Egentligen inte bättre eller sämre än dom flesta andra. Funkade som man kan förvänta sig. Helt enkelt Godkänt.
Bra service, snabb leverans. Köpte vaxfilter och dome. Mvh Barbro
Bra vara, och bra paketerad och passande för postlådan.
1. Mängdrabatt - bra (Köpte vaxfilter och domer till mina hörapparater) 2. En leverans där hälften saknades. - dåligt 3. Så småningom svar från kundservice där de beklagade missen och lovade skicka komplettering- Ganska bra 4. Leverans efter 8 dagar av det saknade - dåligt
Har fortfarande inte fått mina varor, inte ens ett svar när dom kommer. Uselt
Smidigt, snabbt, utan konstigheter
Hej! Jag har ännu inte mottagit mitt paket, så jag kan inte svara.
Bra men varför kan man inte längre beställa genom att skicka en blankett med posten?
Har haft era batterier ,har alltid fungerat perfekt.Köpte orange batterier till hörselapparat.
Fungerade väldigt väl att beställa reservdelar till mina nya hörapparater. Snabb leverans och rätt grejer
Jag beställde fel storlek på power dome och skrev att jag ville göra ett byte. Pengarna kom tillbaka, men inget meddelande om jag ska beställa nya eller vänta på att ni skickar bytet som jag angav
Det var endast en liten beställning, men den levererades som utlovat i brevlådan efter ett par tre dagar. Är helnöjd. Kommer fortsatt handla av earstore vid behov. Ulf
Köpte slang till mina hörapparater. Den va 50 centimeter lång. Det var bra.
Snabb leverans. Allt ok. Kommer handla igen.
bra produkt, snabb leverans, rekommenderas varmt
Mina Öronproppar gör att jag inte får så mycket tinnitus när jag utsätts för mycket ljus.
Något kort varaktighet på batterierna
Snabbt leverans och kvalitet bra
Snabbt o Effektivt fick vad jag önskade
Snabb leverans. Bra paketerat.
Snabb och korrekt leverans till min brevlåda Återkommer igen Mvhv Mariana
Snabbt, bra, enkelt och prisvärt.
Lätt att beställa snabb leverans
Det var bra service och paketet kom snabbt