Ed Service AB

Ed Service AB

www.edservice.se
4.2

ED Service AB – Snabb och pålitlig vitvaruservice i Malmö ED Service AB är ett professionellt serviceföretag som specialiserar sig på reparation av vitvaror i Malmö och omnejd (upp till 40 km). Vi erbjuder snabb och effektiv service för tvättmaskiner, diskmaskiner, torktumlare, ugnar, spisar, spishällar, kylskåp, frysar och...

9 omdömen om Ed Service AB

Joachim K
Skrev om Ed Service AB

Serviceteknikern hade ett gott bemötande samt väldigt hjälpsam. Den hjälp vi fick var över förväntan, snabb och hjälpsamma. Vi är väldigt nöjda med vår nya tvättmaskin och förklaringen kring vad som felades på den gamla. Skulle absolut anlita dem igen.

Nils K
Skrev om Ed Service AB

Trevlig serviceman, men märklig affärside där summan blir mycket dyrt i förhållande till tid och arbetsinsats för köparen

Stefan A
Skrev om Ed Service AB

Väldigt trevligt och proffsigt bemötande ,föreslog samtidigt olika alternativ på att lösa problemet. Det kändes bra. Jag kan varmt rekommendera ED service AB Mvh Stefan

Karl B
Skrev om Ed Service AB

Bra bemötande, hjälpsam och gav bra tips. Prismodellen (2000 kr per uppdrag, återbesök betalar man bara för reservdelar), känns kanske lite hög för små problem men skönt med en fast avgift för att "lösa problemet". Flexibel med tid, tydlig med villkor inför besöket. Enda jag var förvånad över var 2 dagars betalningstid på fakturan som man fick direkt på plats och 8% dröjsmålsränta, upptäckte det dock i tid. Men skulle anlita igen!

Mikael K
Skrev om Ed Service AB

Effektiv hantering av ärendet. Servicekillen, som hade en lugn och trevlig attityd, gick rakt på torktumlaren som inte körde tvätten torr och kollade den vad jag kunde se grundligt. Den enda nackdelen är det hårresande priset som det blev nu, 2000 spänn för att bara kolla maskinen som inte verkade ha några fel. Det är dyrt att ha tummen mitt i handen :(

Caroline D

Snabb service, tillmötesgående!

Ermin B
Skrev om Ed Service AB

Mycket bra kvalitet i bemötande och själva utförandet. Professionella och ansvarsfulla.

Per L
Skrev om Ed Service AB

Utmärkt service och bemötande. Resultatet blev väldigt bra till slut efter lite strul på vägen .

Ulla D
Skrev om Ed Service AB

De var lätta att få tag i, flexibla vid tidbokning och kom och bytte min kran på utsatt tif.