Edward Melki

Edward Melki

Edward Melki är mäklare på Edward & Partners

Edward Melki har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Edward Melki har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-08 och har fått 289 omdömen med ett betyg på 4.9. Edward Melki har haft 53 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

289 omdömen om Edward Melki

Sedan starten hos Reco 2012
H R Lalanike P
Vasastan

Bra kommunikation och smidig affär.

Peter S
Norrmalm/City

Mycket bra mäklare med fingertoppskänsla för kundens önskemål. Mycket smidig process.

Ann-Maud A
Vasastan

Mycket bra bemött, hög servicenivå, flexibla. Snabb och smidig återkoppling, mycket enkla att jobba med.

Maximilian Ellberg M
Vasastan

Otroligt smidig och effektiv process. Vi är mycket nöjda med hur Edward skötte vår försäljning.

Johan Ö
Vasastan

Snabb, proffsig och med utmärkt kundnätverk.

Maja N
Östermalm

Edward har varit fantastisk! Vi har haft kontakt i flera år när vi har letat lägenhet och varje gång vi har hört av oss har han mött upp oss och gått på visningar, skickat tips och varit ett bollplank. Vi är så nöjda och vi uppskattade såklart speciellt kontakten nu vid köpet av lägenheten, Edward har varit otrolig och vi är väldigt glada över att just han hjälpte oss hitta vårt drömhem!

Leif Joakim W
Östermalm

Edward var jätteproffsig och hjälpsam. Kändes som han verkligen jobbade för kunden, så jag kan varmt rekommendera honom. Joakim Wiklander

Tomas Olof Leander G
Vasastan

Snabb, trevlig och kunnig service . Enkelt att få tag på vid behov och snabb återkoppling vid frågor

Thomas R
Norrmalm/Vasastan

En mäklare som svettas för att säljare och köpare hittas, matchas och möts.

Malin H
Norrmalm/Vasastan

Edward är kunnig och arbetat hårt för att få ihop en bra försäljning. Vi är mycket nöjda.