Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Effect Bygg

Effect Bygg

Bolaget är försatt i konkurs.

5 omdömen om Effect Bygg

Jan M
Skrev om Effect Bygg

Hej, jag är på det hela taget nöjd. Företaget tog hand om de problem som uppstod under ombyggndaden på ett bra sätt-

Målabromma Fasad, Fönster Och Tak AB
4.7/5 i betyg av 202 omdömen 4.7 av 202 omdömen
BadgeNineYears

De är jättetrevliga och lätta att ha att göra med men jobbet pågår nu så jag kan inte säga något om resultatet - än.

Tommy B
Skrev om Effect Bygg

Allt fungerade bra, vi hade hela tiden en dialog. Tider som va utsatta höll oftast så Vi fick vad vi betalade för och lite till. Några små saker är fortfarande olösta.

Dan A
Skrev om Effect Bygg

Mycket tillmötesgående och professionella. Kommer med egna initiativ och förslag på lösningar.

Entreprenadhuset
4.8/5 i betyg av 165 omdömen 4.8 av 165 omdömen
Badge2024

Vi har precis avslutat en renovering hemma med både kök, badrum och vanliga rum. Vi är otroligt nöjda och det har verkligen motsvarat våra förväntningar ! Arbetet med målare, bygg och elektriker har fungerat väldigt bra. Vi har hela tider haft regelbundna avstämningar med projektet så vi alltid hållit oss uppdaterade på hur arbetet fortlöper så att inga obehagliga överraskningar uppstått. Vi kan varmt rekommendera detta företag!

Anna Karin Ulrica A Anna Karin Ulrica A
Läs mer omdömen
Örjan S
Skrev om Effect Bygg

Bra arbete, bra problemlösningsförmåga och mycket god kommunikation

Daniel G
Skrev om Effect Bygg

Bra bemötande och hantverksmässigt mycket bra utfärdat arbete

Palma Bygg
4.8/5 i betyg av 472 omdömen 4.8 av 472 omdömen
Badge2024

Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering.