Duktiga och kan sina grejer !! Vi är helnöjda !! Hälsningar fam Fredblad
Ekmans Trädgårdsmiljö AB
Vi på Ekmans Trädgårdsmiljö är ett härligt gäng som jobbar med trädgårdsskötsel, trädgårdsanläggning och planering samt rådgivning, efter dina behov och förutsättningar. Vi jobbar mot både privatpersoner och företag och de flesta arbeten utförs inom Halmstad, Laholm och Falkenbergs kommun. Våra duktiga medarbetare har lång...
93 omdömen om Ekmans Trädgårdsmiljö AB
Sedan starten hos Reco 2023
Stort tack för ert fina omdöme! 🙏 Det betyder mycket för oss att ni är nöjda och uppskattar vårt arbete 🌿
Trevligt bemötande och väl utfört arbete alltid.
Stort tack för ditt fina omdöme! 😊
Jobbade effektivt. Var trevliga. Upplevde att kvinnan som jobbade här var betydligt mera kompetent än vad mannen var.
Tack för ditt omdöme. Det gläder oss att du uppskattade effektiviteten och bemötandet från vårt team. Vi strävar alltid efter att upprätthålla en hög och jämn kompetens hos alla våra medarbetare, och din feedback hjälper oss att fortsätta utvecklas 😊
Den ekonomiska avdelningen är otydlig, spontan, höftar, kan inte redovisa eller följa upp. Jobbet som utfördes är bra i övrigt men missförstånden som uppstår pga dålig ledning är klart frustrerande.
Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Din upplevelse är viktig för oss, och vi tar till oss dina synpunkter för att förbättra våra rutiner och säkerställa tydligare uppföljning framöver. Vi är glada att du är nöjd med själva arbetet som utfördes, men vi förstår att de problem du nämner påverkat din helhetsupplevelse. Din feedback är som sagt värdefull och ger oss möjlighet att bli bättre.
Vi är helnöjda! Ändå rätt stort projekt med vår trädgård men det gick snabbt och smidigt! Till våren ses vi igen när finputsen ska göras!
Tack snälla för ert fina omdöme! Vi ser fram emot att ses till våren igen 🌱
Dom snabba o duktiga , nöjd med det dom gjorde
Tack för din fina feedback! Det gläder oss att höra🌿
Det är en av årets höjdpunkter när Ekmans kommer och fixar trädgården, allt det som vi inte har hunnit med.
Tack snälla, nöjet är helt på vår sida 🌸
Hade en total igen växt trädgård ett hopplöst fall. Nu är det lugnare för sinnet att se trädgården och grannarna är nog lika glada som jag..
Tack för ditt omdöme! 🌿 Det var ett nöje att hjälpa till med din trädgård! 😊
Ett bra helhetsintryck, rent och snyggt när dom lämnar, det enda jag skulle vilja är att samma personal kommer vid varje klippning av vår häck.
Tack för ditt omdöme och din feedback! 😊 Vi tar till oss din synpunkt om att ha samma personal vid varje klippning och ska försöka tillgodose det framöver. 🌿
Vi är nöjda . Kommer som planerat och jobbar efter våra önskningar och är mycket trevliga .👍
Tack så mycket för ditt omdöme! 😊 Det betyder mycket för oss! 👍🌿
Jag är nöjd med att det alltid går att få kontakt med dem, nöjd med Jenny som sköter vår trädgård och nöjd med arbetet som utförs. Jag hade såklart gärna sett att det var något billigare.
Tack så mycket för ditt omdöme! 😊 Vi är glada att du är nöjd med både kontakten och arbetet, särskilt med Jennys insats i trädgården. Vi förstår din synpunkt om priset och arbetar alltid för att leverera bästa möjliga värde. 🌿
Mycket bra företag. Har haft dem i många år. Inte alltid regelbundet. Martin Ekman är en klippa och har stor kunskap.
Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss verkligen att du är nöjd och har valt oss i så många år. Martin hälsar och tackar varmt för dina fina ord. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver! 🌿
Jag anlitar Ekmans till all typ av trädgårdsarbete. Dock har jag inte haft behov av anläggningsarbete. Från första stund har jag blivit proffsigt, snabbt och vänligt bemött. Goda råd när det gäller val av växter, beskärning etc. Alltid med ett leende på läpparna. Ekmans motsvarar i högsta grad mina förväntningar och jag är inte sen med att rekommendera dem till vännter
Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊 Vi är glada att du är nöjd med vårt trädgårdsarbete. Det betyder mycket att du rekommenderar oss vidare, och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver! 🌿🌟
Detta var tredje året jag anlitade Ekmans Trädgårdsmiljö och inte sista gången heller. De är väldigt duktiga med att ta hand om mina häckar och buskar. 5 solar av 5 👌
Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Vi är glada att du är så nöjd med vårt arbete. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver! 🌿😊
Helbra jobb av goa killar. Bra kontakt vid beställning
Tack så mycket för ditt omdöme! 😊 Vi är glada att du är nöjd med både vårt arbete och kontakten vid beställningen. Ser fram emot att hjälpa dig igen! 🌿
Mycket trevliga och proffsigt företag!!
Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss verkligen att höra och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver! 🌿✨
Bra bemötande, kunnig personal..
Tack så mycket för din feedback! 😊 Vi är glada att du uppskattar vårt bemötande och vår kunniga personal. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig bra service framöver! 🌿
Ett professionellt bemötande under alla år. Vi fick bra tips och det känns att det finns mycket kunskap. Trädklippning markarbeten höst och vårklippning Vi har alltid varit väldigt nöjda under alla år Bästa betyg man kan få är en återkommande kund.
Stort tack för ditt omdöme! 😊 Vi instämmer helt – återkommande kunder är verkligen det bästa betyget. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver! 🌿✨
Hej, Är mycket nöjd över den service jag får från Ekmans i både fastighetsföretagen och i min egna trädgård. Jag vill särskilt lyfta fram deras anställda Anna som är jag synnerligen nöjd med i alla avseenden.
Hej! Stort tack för din fantastiska feedback! 🙏 Vi är glada att du är nöjd med servicen från oss, både i dina fastighetsföretag och i din egen trädgård. Vi uppskattar särskilt att du lyfter fram Anna — vi är stolta över att ha så duktiga medarbetare i vårt team. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig samma högkvalitativa service framöver! 🌿😊
Alltid trevligt bemötande när man ska boka tider. Kunnig och trevlig personal som gör ett toppen jobb. Väldigt nöjd med denna firman.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊 Vi är verkligen glada att du uppskattar vårt bemötande och att du är nöjd med vårt arbete. Det betyder mycket för oss att leverera både bra service och goda resultat. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver! 🌿✨
Hög kunskapsnivå, kan trädgård och ger bra råd. Klipper våra träd och buskar - ser bra ut.
Stort tack för ditt omdöme! 🌟 Vi är glada att du uppskattar vår kunskap och är nöjd med resultatet på dina träd och buskar. Det betyder mycket för oss att kunna ge både goda råd och ett snyggt slutresultat. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er i framtiden! 🌿😊
Själva jobbet gör de alltid bra. Men fick påminna om offert som inte kommit på över en månad
Tack för din feedback! 🙏 Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete, men vi beklagar förseningen med offerten. Vi tar till oss detta och strävar efter att förbättra våra rutiner så att allt går smidigare i framtiden. Tack för att du uppmärksammade oss på detta! 🌿
Alltid varit nöjd med ert jobb.
Tack så mycket för vänliga ord! 😊 Det gläder oss att ni är nöjda med vårt arbete.
Seriöst och trevligt företag. Varit kund i många år.
Tack så mycket för ert fina omdöme och för ert långvariga förtroende! 🙏
Vi har kontinuerligt haft hjälp med att beskära träd i vår trädgård och är väldigt nöjda.
Stort tack för ert fina omdöme! 🌳 Vi är glada att ni är nöjda med trädbeskärningen och uppskattar att ni anlitar oss kontinuerligt. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er framöver.
Har haft dom i många år och är nöjd
Tack så mycket för ditt långvariga förtroende! 🙏 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vårt arbete. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig många år framöver!
Proffsiga, supertrevlig personal! Lever upp till mina förväntningar varje gång!
Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏
Bra bemötande. Levde väl upp till mina förväntningar. Trädklippning
Tack så mycket för ditt omdöme! 😊 Vi är glada att vi kunde leva upp till dina förväntningar och att du är nöjd med trädklippningen 🌳
De utförde ett mycket professionellt jobb. Svarade på frågor och gav tipps. Gav ett kunnigt intryck och vi är mycket nöjda med resultatet.
Tack så mycket för ert fina omdöme! 😊 Vi är glada att ni uppskattar vårt professionella arbete och att vi kunde bidra med tips och svar på era frågor.
Bra kontakt och bra utfört arbete som ibland kan vara lite olika beroende på personalen.
Tack för er feedback och för att ni uppskattar kontakten och vårt arbete! 🙏Vi tar till oss era synpunkter och strävar alltid efter att hålla en jämn och hög kvalitet oavsett vem i teamet som utför arbetet. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er framöver!
Mycket tillmötesgående, trevliga, inget att klaga på.
Tack så mycket för ert fina omdöme! 😊 Det gläder oss att ni är nöjda och uppskattar vårt arbete.
Jätteduktiga och trevliga. Vi har alltid varit nöjda med deras arbete.
Tack så mycket för ert fantastiska omdöme! 🙏 Det betyder mycket för oss att ni är återkommande och nöjda kunder.
Mycket bra jobb, noggranna och snabba, perfekt klippning av häck och städade fint efter sig,
Stort tack för era vänliga ord! 🙏 Det gläder oss att ni är nöjda med både klippningen och städningen. Vi strävar alltid efter noggrannhet och kvalitet.
Denna gången bra klippt , vi är nöjda
Tack så mycket för ert fina omdöme! 😊 Vi är glada att ni är nöjda med klippningen och ser fram emot att få hjälpa er igen i framtiden!
Trevliga. Duktiga. Jättenöjd med ansning av häck. Rekommenderar er till andra.
Mycket fint och städat utförande!
Vänligt bemött, snabbt och smidigt och otroligt bra rensning i trädgården.
Kunniga och noggranna och skötte arbetet professionellt. Kan varmt rekommendera dem.
Trevligt bemötande. Det som skulle göras blev gjort snabbt och blev bra. Det gällde beskärning av en stor idegran och rosenapel.
Bemött på ett mycket bra sätt. Företaget levde upp till förväntningarna. Köpte häckklippning. De kom i tid, arbetade snabbt och noga.
God ordning och bra information vid bokning. Punktliga o proffsiga i sitt att göra sitt jobb Ordning o reda överlag. Återkommer gärna i febr. o bokar klippning av äppelträden.
Häck klippning , beskärning av frukt träd och buskar, bortforsling. Ett nöje att ha dem här ☺
Väldigt fint bemötande av två duktiga och trevliga häckklippare. Mycket nöjd med resultatet och kommer absolut att anlita Ekmans i fortsättningen när jag behöver hjälp i trädgården.
Det beställda jobbet uppfyllde mina önskemål till 100%
Mycket nöjda ⭐️⭐️⭐️ Trevligt bemötande
Perfekti utfört arbete. Snabbt och samtidigt noggrant .utfört.
Kunniga och pålitliga. alltid trevliga och tillmötesgående. Ger 5 av 5 stjärnor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Alltid trevliga och effektiva - rekommenderar starkt!
Trevligt bemötande och snyggt och rent i trädgården när man kommer hem efter jobbet.
Snyggt jobbat 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍