Kompetent, snabb och kundvänlig hantering av bokslut och deklaration av AB.
Ekoproffsen i Norrort AB
Välkommen till Ekoproffsen! Vi är en liten byrå, konstant i rörelse. Detta gör att vi har förståelse till din situation både i motgång och i medgång. Vi erbjuder skräddarsydd service inom bokföring och redovisning till dig som privatperson eller företag. Vi på Ekoproffsen hjälper dig med: Administration - Vi sköter fakturering,...
76 omdömen om Ekoproffsen i Norrort AB
Sedan starten hos Reco 2018
Anne at EkoProffsen is simply fantastic - she responds quickly when required and all her work is 100% on point. She is also ever patient with us regarding questions and explanations on Swedish-specific issues. Highly recommended!
Alltid trevligt och professionellt bemötande.
Ekoproffsen i Norrort är en fantastisk redovisningsbyrå som kan hjälpa dig som företagare med det mesta och Anne är alltid så glad och trevlig. Här kan man få hjälp med redovisning, deklaration, skattefrågor, starta och avsluta bolag. Jag rekommenderar varmt Ekoproffsen i Norrort.
Tack Susanne!
Personligt och proffsigt bemötande!
Tack Peter!
Vi är väldigt nöjda med Ekoproffsen har jobbat med dom i 7 år snart. Det är alltid ordning och väldigt hjälpsamma
Tack Kenneth!
Snabb och personlig service! MEN glöm inte att många frågor kan besvaras av Skatteverket och Bolagsverket, innan du ringer Ekoproffsen i Norrort AB.
:Tack Mattias!
Ekoproffsen har alltid ställt upp i vått och torrt. Och varit kunniga och professionella i sitt utförande!
Tack Peter!
Alltid trevligt bemötande hos Ekoproffsen. Vi får den hjälp vi behöver och kan alltid be om hjälp när frågor uppstår. Rekommenderas varmt.
Tack Lisbeth!
Mycket bra! Dom har hjälp mig med mycket och är mycket kunniga inom sitt område.
Tack Robin!
Mycket bra tillgänglighet, samarbete och service
Tack Georgios!
Snabbt, bra och enkelt samarbete
Tack Hasse!
Trevlig, svarar snabbt på frågor och har bra online-stöd.
Finns alltid tillgänglig och svarar på frågor.
Tack Thomas!
Kunniga, punktliga, snabba, ordning och reda, bra rutiner och alltid positiva och glada!
Tack Tobbe!
Ständigt uppdaterade och pålästa.
Tack Micke!
Väldigt kunnigt och proffsigt bemötande.
Tack Andreas!
Ekoproffsen är trevliga, pålitliga och proffsiga.
Tack Malin!
Snabb och korrekt service. Tillgängliga och proffsiga
Tack Erik!
Mkt bra bemötande. Trevliga o ordning o reda Löser mina problem. Endast ett obetydligt strul under många år.
Tack Peter!
Anne är helt fantastisk och hjälper med allt som behövs.
Tack Asgeir!
Snabb och bra återkoppling! Alltid trevligt bemötande
Tack Lilli!
Hej Ja god jul och gått nytt år. Ekoproffsen er ett mycket bra företag. Vi har inte mött bätre redovisningsföretag under vå tid som företagare i 50år. Det bästa är att det är alltid ser lösningar på det som vi vill få hjälp med. Lars och Marianne Bäckström Lev livet väl.
Tack Lars!
Bara gott under alla år som gott
Tack Olle!
De är vad de heter Proffs på ekonomi och kundfokus
Tack Kjell!
Ekoproffsen överträffade mina förväntningar! Arbetet utfördes mycket proffesionellt och jag fick ett mycket trevligt bemötande!
Tack! //anne
Alltid positivt bemött och ösningsinriktad
Tack! //anne
Bra och vänligt bemött från början. Hjälpte bra till med att utreda en tidigare oreda. Hjälpsam. Svarar på frågor vid behov.
Tack! //anne
Blir alltid bra bemött. Har alltid känt stort stöd av Anne på Ekoproffsen. Företaget harverkligen levt upp tillochlverträffat minaförväntningar. Sammanfattningsvis ger Ekoproffsen med sina kunskaper en otrolig trygghet när det gäller det mesta utöver det som är corebusiness för min verksamhet.
Tack Lisa! //anne
Ekoproffsen hjälpte mig styra upp företagsekonomin efter att jag råkat på en oseriös ekonomikonsult! Känner mig trygg med vetskapen att dem har hand om min ekonomi sen flera år tillbaka. Trevliga, hjälpsamma och professionella!
Tack Lena! //anne
Ekoproffsen ersatte min tidigare redovisningskonsult som gick i pension.....alltid oroligt att byta och inte veta hur det ska fungera...men Det visade sig vara en lyckoträff! Ekoproffsen är fantastiska, jag fick en otroligt smidig flytt mellan bolag, dom är snabba på återkoppling på frågor och dessutom alltid glada och engagerade ! Rekommenderar dom varmt! /Litet bolag som vil ha koll!
Tack vad du är snäll! //anne
Alltid bra och snabb service då det kommit upp frågetecken.
Alltid proffesionellt och trevligt
Tack! //anne
Ekoproffsen har hjälpt mig med bokföring och årsredovisning sedan jag startade mitt företag. Bättre samarbetspartner kan man inte hitta.
Tack, vad snällt! //anne
Jag blir trevligt bemött, vilket jag också förväntar mig. Punktlig redovisning enligt överenskommelse.
Tack! //anne
Ekoproffsen hjälper oss med flertalet bokföringstjänster. Vi får alltid snabb och professionell hjälp. /Peter Sollentuna Bildemontering
Tack så mycket! //anne
Bokföring, momsdeklaration samt stöd för deklaration. Levererar enligt förväntat. Bra och kunnig support för frågor Trevligt och professionellt bemötande Återkommer år efter år.
Tack så mycket! //anne
Mycket bra och trevligt mottagande. Bra stabil leverans. Ordning och reda. Jobbar med kunden i centrum.
Tack så mycket! //anne
Bra och snabb service under fyra års tid. Ekoproffssen levererade samtliga dokument för mitt aktiebolag rörande deklaration, årsredovisning etc.
Tack! //anne
Det fungerar bra. Jag får den hjälp jag behöver
Tack! //anne
Funkar klockrent. Trevligt bemötande och väl utfört arbete.
Tack så mycket! //anne
Väldigt bra service och kunniga..
Tack, tack! //anne
Bra service, lätt att komma i kontakt vid behov. Är social och förstår sina kunder.
Tack! //anne
Proffetionella, strukturerade och återkommer snabbt när jag har frågor.
Tack! //anne
De är trevliga, serviceminded och ger en snabb personlig kontakt utifrån de frågor som kan dyka upp. Ekoproffsen har hjälpt oss med löpande bokföring, lönehantering och årsbokslut.
Tack! //anne
Ekoproffsen är vad de heter! En pålitlig, kunnig, professionell och kundfokuserad ekonomipartner.
Tack för det omdömet! //anne
Ekoproffsen i Norrort AB är verkligen vad dom heter. Dom har hjälpt mig i några år nu och jag är mer än nöjd. Dom är noggranna, snabba och besitter enorm kunskap inom ekonomisk redovisning och bokföring.
Tack för det! Roligt att du tycker det! //anne
Snabb och korrekt hanteringar av frågeställningar och underlag i samband med bokslut och årsredovisning. Bra service och korta ledtider.
Tack för det!
Otroligt proffsiga och hjälpsamma! Finns inga bättre än dom
Tack, vad roligt att du tycker det!
Jättenöjd, får alltid hjälp och råd!
Tack, kul att du är nöjd!