El-Fast Göteborg AB

El-Fast Göteborg AB

www.elfastgbg.se
  • BadgeThreeYears
4.9

Välkommen till El-Fast! Sedan 2008 har vi hjälpt företag och privatpersoner med renoveringar, nyinstallationer och ombyggnationer. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap ser vi till att våra kunder känner sig trygga att anlita oss. Vi älskar utmaningarna du ger oss. Inget arbete är för stort eller för litet då vi har ett gott...

231 omdömen om El-Fast Göteborg AB

Sedan starten hos Reco 2018

Victoria L
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Trevliga och duktiga elektriker! Jag fick kontakt med bolaget efter rekommendation av en vän och de levererade verkligen i enlighet med de höga förväntningarna. Särskilt plus för flexibiliteten och möjlighet att köpa nödvändig elektronisk utrustning till hemmet via dem. Rekommenderas!

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Victoria för det fina omdömet!

Johan L
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Mycket bra bemötande. Snabbt och effektivt utfört arbete. Rekommenderas varmt.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Johan för dom varma orden!

Johan E
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Trevligt bemötande och proffsigt resultat. Anlitat El-Fast i många år och är jättenöjd.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Johan för dom orden, tack för att du tog dig tiden att skriva detta!

Andreas H

Trevliga killar! Flexibla. Har bra ideer och kreativa lösningar

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Andreas för det fina omdömet!

Brf B
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Bra service. Punktliga och väl utförda arbeten! Rekommenderas varmt.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack för dom orden, uppskattar ert fortsatta förtroende!

Stefan Å
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Mycket trevligt bemötande samt helt infriade förväntningar, snabbt och effektivt utfört.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Stefan för dom fina orden!

Åsa K
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Snabb återkoppling vid frågor, vilket är ovanligt! Trevligt bemötande, gav tips vid frågor. Offert som stämde, men jag bad om extra vid besök och de var noga med att meddela att det tillkom en timme, vilket stämde. Nu har jag anlitat El-Fast GBG för resterande del av arbetet. Sjukt nöjd!

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Åsa för det fantastiskt fina omdömet! Hoppas att du blir nöjd med köket!

Anders A
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Fick snabb hjälp av en kompetent elektriker. Detta är en pålitlig firma i termer av kompetens och bemötande.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Anders för det fina omdömet!

Richard B
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Snabb kontakt :-) och väl utfört arbete.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Richard för att du tog dig tiden att ge oss det fina omdömet!

Joakim S
Skrev om El-Fast Göteborg AB

El-Fast hjälpte mig att installera billaddare (Zaptec Go) och samtidigt göra flera mindre jobb kopplade till vår garage-renovering. Elektrikern som kom på plats var trevlig, gjorde ett snyggt och effektivt jobb. När det gick så effektivt hann vi även med att åtgärda lite saker inne i huset:) Har kanske haft otur med elektriker tidigare, att det drar ut på tiden, stora påslag på material etc, men El-Fast är verkligen vad man borde kunna förvänta sig av bra hantverkare! Fick förtroende från första kontakt och de uppfyllde...

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Joakim för det fantastiskt fina omdömet, uppskattar det och vi tar det inte för givet!

Jessica D
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Smidig snabb kontakt och det gick fort att få till arbetet, det var bara installation av ett uttag utomhus men ändå! Det enda jag har att anmärka på var att jag ville veta vad det kostade innan arbetet skulle starta och det hade missuppfattats så arbetet startade direkt vilket kändes lite olustigt när jag hade förväntat mig en summa innan jag kunde ta ställning till. Annars helnöjd, rekommenderar!

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Jessica för det fina omdömet trots vår miss i kommunikationen.

Lars-Gösta F
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Trevligt bemötande. Ingen lång väntetid. Kom på inbokad tid. Hittade lösningar på problemen och utförde uppgifterna på ett bra sätt.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Lars-Gösta för det fina omdömet!

Jim O
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Två utomhuslampor, en lös radiator och en lös taksladd. Eddie fixade det glatt, snabbt och snyggt. Nästa gång vi behöver El-hjälp blir det El-fast igen

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Jim för dom fina orden och det fantastiska omdömet, alltid kul när nya kunder hittar till oss!

Ola F
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Jag har använt EL Fast under flera år i olika omgångar, fungerar alltid bra, kompetent personal.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Ola för ditt fina omdöme!

Karin B
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Erfaren, snabb, lösningsorienterad elektriker som håller tider och är flexibel.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Karin för det fina omdömet!

Barbro K
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Snabbt och bra utfört arbete. Trevlig och kunnig personal

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Barbro för att du tog dig tiden att ge oss detta fina omdömet!

Mattias S
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Jag gillar Leo. Jag kan varmt rekommendera honom.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Kul att höra Mattias, tack för ert fina omdöme!

Robert L
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Har haft besök av Eddie från Elfast ett par gånger efter åskskada i elskåpet. Trevlig man som tålmodigt svarade på alla undringar och, som så vitt jag kan bedömma, en proffsig elektriker. Återkom dessutom snabbt efter mejl. Högsta betyg.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Robert för dom fina orden, hoppas ni är nöjda med den nya styrningen till lamporna!

Bo C
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Bra och stort förtroende för kunskap och förmåga att genomföra projekt.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Bo för att du tog dig tid att ge oss det fina omdömet!

Peter B
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Fam. har använt El-fast i 30 år. Har mina barn tur finns de kvar om ytterligare 30 år. Serviceinriktade, kompetenta och i största allmänhet vad man vill ha av en hantverkare.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Peter för ert fortsatta förtroende, vi tar det inte för givet!

Benjamin S
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Fick hjälp dagen efter jag kontaktat El-Fast. Snabbt, smidigt och ett mycket trevligt bemötande från Axel som hjälpte oss.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Benjamin för att du tog dig tiden att skriva detta!

Daniel K
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Ett seriöst företag som levererar det lilla extra för att göra mig som nöjd som kund. Elektrikern var mycket trevlig, tillmötesgående och hjälpsam. I slutändan en proffsig snygg installation.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Daniel för det fina omdömet och dom orden!

Oscar H
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Duktiga elektriker med bra kommunikation

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Oscar, vi uppskattar ert fortsatta förtroende för oss!

Bosse E
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Mycket bra företag, jobbade snabbt o bra. Rekommenderar verkigen

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Bosse för dom fina orden!

Felix N
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Bra firma, pålitliga och kom och löste de vi pratade om snabbt

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Felix för att du tog dig tiden att ge oss detta omdömet!

Kaleb M
Skrev om El-Fast Göteborg AB

El-fast är smidiga och trevliga. Kommer när de säger att dem kommer och har bra kommunikation med mig som kund och sätter förväntningar därefter. Rekommenderar (tumme upp)

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Kaleb för dom fina orden!

Mikael A
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Vi hade ett litet jobb med installation av uttag och omdragning av kablar. De svarade snabbt, gav prisexempel för timkostnad med och utan rot etc, gav snabb och proffsig service, hade kunnig och trevlig personal, och priset var ändå billigare än de tre andra firmorna som kontaktades och som gav offerter.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Mikael för att du tog dig tiden att ge oss detta fina betyg!

Louise A
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Höll tider, gav tydlig offert, som de dessutom höll. Och med bra pris. Tackade ja till de extrajobb vi bad om och var även där tydliga med pris och tider.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Louise för det fina betyget, hoppas ni trivs i ert nya hus!

Kerstin L
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Duktiga, snabba, pålitliga, bra bemötande!

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Kerstin för det fina betyget!

Anna E
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Mycket nöjd med jobbet som gjordes hos oss. Det var flera olika installationer och allting löstes mycket smidigt under ett och samma besök. Trevliga och kunniga. Kommer definitivt välja denna firma nästa gång vi behöver elektriker. Rekommenderas varmt!

Svar från El-Fast Göteborg AB

Kul att höra Anna, tack för att du tog dig tiden att skriva detta fina om oss!

Jan-Olof G
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Snabb service, proffsiga och vänliga servicemän.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Jan-Olof för det fina omdömet!

Rickard L
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Det gick smidigt och var lätt att kommunicera med dem och priset var bra. Rekommenderas starkt.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Kul att höra Rickard, tack för det fina omdömet!

Lidia S
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Lätt att komma i kontakt med El-Fast, lätt att boka det som behövdes göras, punktligt, proffsigt genomfört arbete och prisvänligt! Rekommenderas varmt!

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Lidia för det fina omdömet!

Lars-olof J
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Trevligt bemötande och bra genomgång före arbetets genomförande. Rätt prisbild. Jag kan rekommendera detta elföretag både till privatpersoner och företag.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Lars-Olof för att du tog dig tid att ge oss det fina omdömet!

ALBIN M
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Trevligt gäng som är lätta att ha att göra med!

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Albin för det fina betyget!

Michael M
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Genomtänkt från början till slut !! Väl planerat, agerat efter plan och färdigställt snabbt och smidigt. Dessutom en extra eloge till Andreas som visat prov på hög kompetens samt stor förståelse för att han jobbar för en Kund 👍

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Michael för dom fina orden, uppskattar att du tog dig tid att skriva detta!

Philip N
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Enkelt att boka in service Snabba på att svara och kort tid till service Oerhört professionell hjälp so löste problemet snabbt och förklarade orsaken

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Philip för det fina betyget!

Lev N
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Installation skett enligt önskemål, snabbt och smidigt som vanligt. Är inte de billigaste på marknaden, men man vet vad man betalar för.

Niklas Å
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Vi har haft god erfarenhet och hjälp av El-Fast under flera år. Det senaste näst vi byggt ut 100 kvm på vårt hus. De har alltid ett professionellt och vänligt bemötande. Välplanerade bokade jobb. Allt har varit väl utfört. Mer är mer en nöjda!

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Niklas för ert fortsatta förtroende, hoppas ni ska fortsätta trivas i ert fina, nu ännu större hus!

Sara D
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Jag rekommenderar varmt El-Fast! De har gjort flera jobb hemma hos oss och de har alltid ett gott och trevligt humör, anländer i tid, är kunniga och städar i ordning efter sig. Vid två tillfällen har de dock glömt bort att beställa produkter i förväg (trots att detta överenskommits), vilket har gjort att elektrikerna själva måste ta arbetstid för att åka och handla — en arbetstid som debiteras mig som kund. Bortsett från detta är jag jättenöjd och kommer fortsätta använda dem för eljobb!

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Sara för ert fortsatta förtroende trots det, påminn oss gärna nästa gång så ska vi hitta på något så att ni får en 5-stjärnig upplevelse från oss!

Mattias L
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Hade ett litet jobb hemma med att flytta och sätta upp lite uttag. De var snabba att svara och komma. Gjorde ett bra jobb. Jag är nöjd.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Härligt Mattias, även dom små jobben vill vi ta hand om på El-Fast!

Valentin B
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Ville ansluta mig till Flower via El-Fast och blev du uppring av JG. Bra bemötande vid kontakt, snabb återkoppling vid frågor och hela köpet gick precis som man vill att det skall gå, enkelt och smidigt trots att jag finns i Malmö och företaget i Göteborg.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Kul att höra Valentin, det är precis den upplevelsen vi vill ge våra kunder!

Jamal A
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Alldeles utmärkt som person och arbeta.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Jamal för dom orden!

Mikael J
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Som vanligt ett grymt bra jobb av ElFast, Andreas installerade backupplösning coh stadade upp i elskåpet som min solcellsleverantör inte kunde ordna själva.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Mikael, vad roligt att läsa!

Gunnar B
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Kom snabbt. Var trevlig. Hjorde vad som behövde göras. Mycket nöjd.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Härligt att läsa Gunnar, tack för dom orden!

Lars J
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Mycket lätta att komma i kontakt med hela tiden. Proffsiga, kan varmt rekommenderas.

Tack för dom orden Lars!

Göteborgs A
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Professionnellt bemötande och snabb service.

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack för det fina omdömet!

Linnea J
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Vi fick hjälp med en ny elcentral och nya eluttag i lägenheten. Vi är extremt nöjda och kommer absolut att använda El-Fast igen!

Svar från El-Fast Göteborg AB

Vad roligt att läsa Linnea, tack för dom fina orden!

Jörgen S
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Snabbt och effektivt utfört arbete!

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Jörgen för det fina omdömet! Önskar dig en fin dag!

Rikard E
Skrev om El-Fast Göteborg AB

Gör ett bra jobb med snabb kommunikation, man får hjälp och blir inbokad inte lagd på kö. Kan rekommendera detta företag till 100%

Svar från El-Fast Göteborg AB

Tack Rikard för att du tog dig tiden att skriva detta!