Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Elin Kemtvätt O Skrädderi

Elin Kemtvätt O Skrädderi

5.0

7 omdömen om Elin Kemtvätt O Skrädderi

Maria L
Skrev om Elin Kemtvätt O Skrädderi

Väldigt trevlig och bra service! Vi kommer definitivt hyra igen och börja lämna in vår kemtvätt till er !

Caroline E
Skrev om Elin Kemtvätt O Skrädderi

Superfint bemötande. Snabb service alla gånger vi behövt lägga upp byxor. Vi är mycket nöjda med Elins kemtvätt. Vi kommer gärna tillbaka igen!

Birgitta Elisabeth Beata W
Skrev om Elin Kemtvätt O Skrädderi

Tack för ett bra och vänligt bemötande! Jag har flera gånger lämnat in kläder till skrädderiet och har vid alla tillfällen blivit mycket nöjd! Ett proffsigt och snabbt arbete och dessutom till ett väldigt bra pris

Elin W
Skrev om Elin Kemtvätt O Skrädderi

Fantastiskt bra ställe! Har tidigare lämnat mattor på tvätt och alltid blivit jättenöjd. Lämnade in gardiner denna gång och resultatet var kanon! Prisvärda och otroligt trevliga! Kan verkligen rekommendera!

Dina E
Skrev om Elin Kemtvätt O Skrädderi

Alltid trevligt bemötande och mycket bra service. Har lämnat in jeans för att korta ner och resultatet är jättefint, supernöjd.

Anna Kajsa Tuva I
Skrev om Elin Kemtvätt O Skrädderi

Då himla grymt ställe! Väldigt duktig skräddare och så trevligt bemötande. Även mattor för tvätt har jag lämnat in, alltid med toppenresultat. Tack!

Jon N
Skrev om Elin Kemtvätt O Skrädderi

Jag lämnade in ett par ridstövlar som jag fick jättebra hjälp med till ett mycket bra pris. Snabbt gick det också då jag fick tillbaka dom samma dag. Kan verkligen rekommendera Elin Kemtvätt och skrädderi.