Silvia är mycket positiv och hon är otroligt proffsig. Hon återkopplar fort och hon har hela tiden uppdaterat mig vad som skett i försäljningsprocessen. Det blev en jätte snabb affär och det skötte hon mycket exceptionellt. Att ha Silvia vid min sida har varit mycket värdefullt för jag har känt mig riktigt trygg. Jag kan varmt rekommendera Silvia och Elite Fastighetsförmedling
Silvia Nilsson Cickovska
Silvia Nilsson Cickovska är mäklare på ELITE Fastighetsförmedling
.Silvia Nilsson Cickovska har varit registrerad mäklare sedan 2022-11. Silvia Nilsson Cickovska har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 43 omdömen med ett betyg på 5.0. Silvia Nilsson Cickovska har haft 38 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
43 omdömen om Silvia Nilsson Cickovska
Silvia har tålamod, hon är trevlig och enkel att prata med samt väldigt hjälpsam. Trots seg marknad och lång väntan tog Elite och Silvia försäljningen i mål. Jag är nöjd att de fortsatte kämpa och aldrig gav upp.
Jag säger bara snyggt, proffsigt och tryggt bemötande från Silvia och ELITE.
Vi är väldigt nöjda med Elite och med Silvia som mäklare. Silvia är trevlig, engagerad och alltid tillgänglig. Att ha Silvia som mäklare överträffade alla våra förväntningar. Behöver vi en mäklare igen så kommer vi helt klart välja Elite och Silvia
Vi vill varmt rekommendera Silvia som mäklare! Hon har genom hela processen varit exceptionellt duktig, engagerad och hjälpsam. Hennes professionella bemötande och omtanke har verkligen underlättat vår bostadsaffär, och hon har alltid funnits tillgänglig för att svara på våra frågor och guida oss i varje steg.
En snabb och effektiv hantering av bostadsförsäljningen och köpet för vår del. Silvia är proffsig och vänlig. Barbro och Markku Roitto
Kvick, kompetent, mycket trevlig, och snabbt återkopplande. Vi köpte och sedan sålde vår bostäd via ELITE Fastighetsförmedling. Valde helt rätt mäklare, otroligt nöjd med Silvias insatts! Helt klart 5 stjärnor och varmt rekommenderas till alla!!
Super trevlig, förklarar allt bra så man förstår, hjälper till med allt. Man behöver inte oro sig eller bry sig hon löser allt. Kan skriva miljon tals saker men i helhet 100/100 p. Är en super bra och snabb, trevlig mäklare
Silvia levde upp till alla förväntningar vi hade. Super duktig och hjälper en med allt. Vi är så nöjda och tacksamma. Vi kommer rekommendera Silvia till alla Vi känner. Tack för allt :)
Mycket positiv och trevlig! God kontakt och snabb att förmedla information och återkoppla., Allt gick väldigt snabbt och smidigt!