Nichlas Finnman

72 omdömen om Nichlas Finnman

Sedan starten hos Reco 2020
Jan A
Skrev om Nichlas Finnman en del av Elitfönster På Plats Huddinge

1.OK. 2.OK. 3Ok. Nöjd o glad.

Mikael G

Bytte 5 stycken mindre källarfönster på huset Hade rätt så höga förväntningar av Elitfönster och de uppfylldes. Nichlas är noggrann, lätt att få kontakt med och hjälpsam.

Michael S

Trevlig och nogrann , kunnig och engagerad, vi köpte balkong dörr och är jättenöjda

Cédric S

Mycket bra kontakt med Nichlas. Trevlig och professionell. Det kändes seriöst att jobba med Nichlas, det är anledningen till att jag helst ville jobba med Elitfönster istället för konkurrent som hade offert på likvärdig nivå. Köpte 14 fönster och 2 dörrar. Jag är supernöjd med mitt nya hem.

Jan Ivan Georg B

Bra fönster och en smidig leverans. Brister som uppstod åtgärdades snabbt

Leif W
Skrev om Nichlas Finnman en del av Elitfönster På Plats Huddinge

Trevligt bemötande och bra utfört arbete.

Susanne S

Vi konkurrensutsatte tre företag där Elitfönster var ett av dem. Redan vid första mötet med Nichlas Finnman fick vi ett bra intryck. Nichlas var förtroendeingivande och offerten stod sig bra i konkurrensen. Våra önskemål var oerhört specifika. Alla fönster i radhuset skulle bytas. Vi hade ett tajt tidsschema och att ta hänsyn till en äldre människas behov av middagsvila. Vi hade vädrets makter med oss vilket förenklade bytet. En liten radhusträdgård var inte optimal för leveransen av alla fönster, men det fungerade precis...

Lars Robert E

Vi har anlitat Nichlas för fönsterbyte vid ett flertal tillfällen. Nichlas ser till att jobbet utförs med god kvalitet och inom tidsplanen. Vi upplever Nichlas som kunnig, kommunikativ och lättillgänglig och vill därmed starkt rekommendera honom.

Simon P
Skrev om Nichlas Finnman en del av Elitfönster På Plats Huddinge

Snabbt och smidigt fönsterbyte. Bra kommunikation och väl utfört arbete.

Gunnar O

Vi har köpt nya fönster för vårt radhus från Elitfönster där Nichlas Finnman var vår kontaktman. Hans insats från första början till helt färdig anläggning var mycket proffsigt med sin lyhördhet och kunskap i en trevlig anda. Kerstin och Gunnar i Vårberg