Fönster i Stockholms län

Södertälje  (1 st)

Topp 25 fönstertillverkare i Stockholms län

• Stockholm Glas & Solskydd AB

397 omdömen
    Med många års erfarenhet i branschen kan vi mycket inom solskydd, glasmästeri, säkerhet och montage av alla de slag. Vi utgår från Stockholm, men tar även uppdrag i närliggande områden.
    Camilla H
    Camilla H: Snabbt och proffsigt utfört. Kan rekommendera för persienn reparation
  • Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
    Fredrik Göran Walter L
    Fredrik Göran Walter L: Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
  • Elitfönster På Plats Sollentuna

177 omdömen
    Per G
    Per G: Väldigt seriös, kunnig och bra
  • Vi är certifierade för höghöjdsarbeten och strävar efter hög kvalité i allt vi företar oss!
    Harriet A
    Harriet A: Trevligt professionellt uppträdande. Inte 100% perfekt jobb men ok.
  • Cityfönster i Stockholm AB

57 omdömen
    Fönsterrenovering Stockholm & Uppsala – vi gör det enkelt
    Mikael L
    Mikael L: City Fönsterrenovering har gjort ett fantastisk jobb med att renovera våra befintliga fönster. Resultatet blev mycket bättre än väntat och vi är verkligen nöjda att vi valde detta istället för att byta upp fönstren!
  • Moa'z Tvätt & Fönster AB

76 omdömen
    Helena R
    Helena R: Vi är mycket nöjda. Trevliga och duktiga killar som verkligen kan sitt jobb. Rekommenderar varmt och kommer att anlita företaget i framtiden.
  • Sigrun H
    Sigrun H: Vi köpte fönster- och ytterdörrbyte av Elitfönster. Christoffer hanterade hela affären bra, gav snabba tydliga besked och löste problem med leveransen.
  • Eric R
    Eric R: Snabb respons på förfrågan, bra pris relativt andra entreprenörer och hantverksmässigt mycket kompetent installerad dörr.
  • H & B Larsson Bygg AB

126 omdömen
    Brf A
    Brf A: En stor Vattenskada i 2st bostadsrätter. Vi är Jätte nöjda med allt arbete av snickare plastsättare,rörmokare,målare mfl det är noggrant utfört och trevligt bemötande. Alla han
  • Ana Alice L
    Ana Alice L: Bästa Robert! Väldigt proffsig, noggrann och kommer i tid. Städning och fönsterputs utfört med kvalitet jämt.
  • Damian Bygg i Stockholm AB

132 omdömen
    Hos oss på Damian bygg är Noggrannhet med stort N det viktigaste. Med personlig och trevlig service är vi säkra på att du kommer bli nöjd. Välkommen in för en kopp kaffe!
    Sara V
    Sara V: Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra jobb, lovar aldrig något han inte kan hålla, jobbar på utan extra kontroll, en pålitlig hantverkare helt enkelt.Även med ett bra nätverk av andra hantverkare! Kan varmt rekommenderas och skulle absolut använda igen!
  • Målabromma Entreprenad erbjuder jobb inom måleri, snickeri och renovering och sätter alltid dig som kund i fokus!
    Lotta A
    Lotta A: De är jättetrevliga och lätta att ha att göra med men jobbet pågår nu så jag kan inte säga något om resultatet - än.
  • Construct Sweden AB

43 omdömen
    På Construct Sweden har vi som vision att hjälpa er att förverkliga era drömmar. Vi hjälper er från planering till slut, för att kunna försäkra oss om att ni får det resultat ni vill ha.
    Lars L
    Lars L: Snabba, bra kommunikation och bra slutresultat.. Jag rekommenderar verkligen Construct Sweden 👍
  • NF Måleri AB

108 omdömen
    Anna B
    Anna B: NF Måleri AB utförde målningsarbete i mitt kök/vardagsrum och hall på väggar och köksluckor. Bemötandet av ägaren och målaren var vänligt och arbetet utfördes snabbt, med jättefint resultat. Mina förväntningar överträffades, också vad gäller fakturan.
  • Elitfönster På Plats Huddinge

79 omdömen
    Stanley B
    Stanley B: Bra bemötande. Tydlig och allt fungerade som det var bestämt från början
  • Peter H
    Peter H: Vi behövde byta tre fönster och två altandörrar och tog in offerter från flera företag. Bemötandet från Cecilia Kjellbom var överlägset konkurrenterna genom att hon var lyhörd för våra önskemål och hjälpte oss fram till en lösning som passade våra behov, utan att vi behövde känna oss pressade att bestämma oss snabbt. Hon hade inte det typiska ”försäljarupplägg och manér” som man som kund lätt genomskådar, utan ger ett ärligt och uppriktigt intryck. Förutom det var hon positiv, glad o trevlig som person, en man gärna rekommenderar till andra. Cecilia Kjellbom var lätt att få kontakt med och hon svarade snabbt på våra frågor via Mail. Slutresultatet blev utomordentligt fint.
  • Kjell Ã
    Kjell Ã: TYMC fick för några år sedan uppdraget att fasadmåla vår ”sportstuga” från 1930-talet. Samarbetet med företaget flöt på utan problem och slutresultatet blev utmärkt. Därför vände jag mig på nytt till TYMC när vi för några månader sedan behövde hjälp med ommålning och tapetsering av vardagsrum + kök i den bostadsrätt som vi hade köpt. Den trevliga projektledaren Micke W besiktade lägenheten och redogjorde tydligt för de arbetsmoment som väntade. Han återkom snabbt med en fastprisoffert som vi accepterade. Efter första bredspacklingen av vardagsrumsväggarna uppstod det dock problem. Fukten från spacklet fick den befintliga tapeten att släppa i så pass stor omfattning att man fick riva allt och börja om från Ruta Ett. Därefter gick allt enligt plan, Vi fick ett mycket trivsamt vardagsrum med en mix av tapetserade och målade väggar samt ett elegant kök. Utmärkt kvalitet på jobbet rakt igenom. TYMCs kalkyl för jobbet sprack säkert rejält, med tanke på merarbetet som tapetsläppet medförde. Men Micke W grumsade inte det minsta utan fakturerade enligt offerten. Vi kan absolut tänka oss att anlita TYMC ännu en gång om behov av måleritjänster skulle uppstå.
  • Roslagsfönster AB

32 omdömen
    Mark S
    Mark S: Mycket bra kommunikation vid offert, de tänker verkligen med för att få det bästa och snyggaste resultatet. Snickaren är väldigt duktiga och levererade vackert arbete. Installationen var jättesnabbt och välorganiserad. Kan bara säga bra saker, rekommenderar varmt!
  • Suzanne J
    Suzanne J: Oerhört proffsig både när det gäller kunskap och bemötande. Har tagit vår kritik på installationen på fullt allvar och åtgärdat.
  • Brf S
    Brf S: Vi tog hjälp av Stork Housing för att projektera och utföra en asbestsanering och lägga nytt golv i vårt trapphus. De var väldigt proffsiga när det kom till kommunikation både med oss och med de boende. Så fort oförutsedd problematik dök upp löste de det och höll dialog med oss och kom med kreativa lösningar. De höll tidsplaneringen till punkt och pricka och arbetet gjordes noggrant och väl. Processen gick väldigt smidigt och slutresultatet blev prima; vi är mycket nöjda kunder!
  • Bernd W
    Bernd W: Pålitlig service. Rimliga pricer.
  • Vi tar uppdrag inom tak och fasad i Stor-stockholm, Uppsala, Västerås och Eskilstuna! Välkommen!
    Jöns B
    Jöns B: Roseb gjorde en entreprenad med putsning av vårt nybyggda hus i Danderyd. Vi valde tjockputs med kalkbruk då vi eftersträvade en äldre stil på huset. Vi hade även en hel del extra putsarbeten ex takfotsdetaljer, pilastrar, pelare som Roseb skötte på ett mycket bra sätt. Platschefen Adrian och putsteamet var mycket professionella, pragmatiska och lätta att arbete med. Vi kan varmt rekommendera Roseb. /JB
  • Thomas H
    Thomas H: Vi valde Vimed för att få utförd en extern total renovering av vårt 1 1/2 plans hus. Ommålning av fasad och tak samt byte av dålig panel och vindskivor. Vi blev mycket positiva till utfört arbete samt till ett rimligt pris. Samarbete med hantverkare och ledning fungerade på bästa sätt. Vi kan på det varmaste rekommendera dem.
  • AM.Mellin AB

43 omdömen
    Carl M
    Carl M: Mellin byggde en tillbyggnad på 15 kvm på mitt hus. De genomförde även en omfattande takrenovering. Jag är glad att jag anlitade just Mellins. De är effektiva sparsamma pedagogiska och flexibla. Jag anlitar dem även till mitt nästa projekt. Thomas
  • Kontakta oss på Almström & Ogebratt Bygger, så kan vi se hur vi kan hjälpa dig förverkliga ditt byggprojekt!
    Linda P
    Linda P: Snabbt handläggande och bra utfört. Tack!