Jättebra och bästa leverans och installation av fönster! Effektivt och välgjort!
77 omdömen om Nijaz Bilic
Tack för din fantastiska feedback! Jag är glad att höra att du är nöjd med leveransen och installationen av dina fönster. Effektivitet och kvalitet är alltid vårt mål. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med nogåt framöver.
Nijaz hade bra synpunkter och han var snabb på att ge svar. Mycket nöjd med hans jobb.
Tack för din feedback! Jag är glad att höra att du är nöjd med min insats, arbetet och produkterna. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med nogåt framöver.
Personligt bemötande, bra rådgivning och professionell medverkan till en bra och problemfritt helhetsåtagande från Elitförnster på plats..
Tack för ditt omdöme och tack för förtroendet
Väldigt trevlig och lyhörd på vad man som kund vill ha. Kom med bra tips .
Tack för dina vänliga ord! Jag är glad att du uppskattade min service och tips. Hör gärna av dig om du har fler frågor.
Köpte ytterdörr med montage Nijaz uppträdde lättsamt och var korrekt i sitt försäljningsjobb. Kontraktet hanterades korrekt, Nijaz var lätt att få kontakt med under hela processen. Montaget utfördes på ett mycket bra sätt till belåtenhet av Supersnickarna
Tack för ditt omdöme och tack för förtroendet
Trevlig och tillmötesgående och kunnig
Tack för din fina feedback! Det gläder mig att du upplevde mig som trevlig, tillmötesgående och kunnig. Din uppskattning betyder mycket!
Hej ! Hela processen med beställning av dörr och glasparti har gått utmärkt. Jag har inte något att klaga på. Jag är så nöjd med det hela. Jag jobbar själv på Elitfönster så jag vet vad det är för produkter som jag har beställt. Hälsningar Anders från Ekenässjön
Tack för ditt fina meddelande! Jag är glad att höra att hela processen har gått smidigt och att du är nöjd med våra produkter och montering. Din kunskap om våra produkter gör det extra roligt att få din feedback. Om du har några frågor eller behöver hjälp framöver, tveka inte att höra av dig!
Mycket trevligt besök av Nijaz och noggrann mätning. Han förklarade utförligt vad som skulle ske hela vägen om vi bestämde oss för att byta fönster.
Tack för din feedback! Det var verkligen trevligt att träffa dig och jag är glad att du uppskattade besöket och den noggranna mätningen. Om du har några fler frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig!
Snabb kontakt. Trevligt bemötande.
Trevlig tydlig och tillmötesgående
Tack så mycket för din positiva feedback!