Elitfönster På Plats Malmfälten

Elitfönster På Plats Malmfälten

• BadgeFourYears
4.8

Välkommen till Elitfönster På Plats Pajala! Bor du i Gällivare, Haparanda, Jokkmokk, Kalix, Kiruna, Pajala, Överkalix eller Övertorneå? Då är Örjan Kero din kontaktperson. Han kan ge dig råd och tips på vad du behöver tänka på när du vill montera fönster eller dörrar. Vi är ett av Sveriges ledande fönstervarumärke. Välkommen!

187 omdömen om Elitfönster På Plats Malmfälten

Sedan starten hos Reco 2020

Sylve S
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

bra försäljare och bra byte av dörr och fönster

Anders L
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Helt okej,tid och utlovad tid för montering hölls

Håkan K
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Pålitlig, ordentlig och har bra montörer.

Arne K

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ulf N
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Kunnig och tillmötesgående. Leverade som utlovat.

Pia L
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Montering av två nya ytterdörrar. Bara bra att säga om Örjan, snabba svar och bra info. Snabb montering. Hoppas kvaliteten motsvarar det dyra priset.

Kent S
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Örjan Kero var otroligt professionell redan från första kontakt och genom hela affären. Vårat köp var fönsterbyte i hela fastigheten.

Conny Ö
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

När man byter fönster vill man ha hjälp, för det får inte bli fel. Örjan hjälpte oss på ett föredömligt sätt med allt och var väldigt noga med att vi kände oss trygga i vårt köp.

Micael G
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Trevlig, kunnig bra återkoppling på start

Lisbeth M
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Trevligt bemötande, informerade om olika produkter, alternativt vi kunde välja. Ärlig med leverans och monterings tider, och höll dessa. Vi fick fortlöpande information om status på vår beställning. Vi köpte fönster till vår stuga.

Norrbottens Fönsterentr. I Luleå Ab P
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Mkt kompetent säljare med stor erfarenhet inom sitt område som fönsterkonsult. Trevlig och lyhörd inför våra önskemål. Man märkte att han tycker om sitt jobb och hjälpte oss att få en bra lösning på vårt fönsterbyte. 10 poäng från oss

Håkan W
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Bättre sdialog om vilka dagar jobbet ska utföras på

Svar från Örjan Kero

Hej Håkan, Absolut skulle jag ha kunnat vara tydligare i kommunikationen vad jag avsåg med 2 dagar. Då vi måste beställa bleck via plåtslagare så går det några dagar innan vi får dem tillverkade. Kul ändå att du ger oss högsta betyg trots den fadäsen :-) Örjan

Sanne V
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Örjan är en trevlig, vänlig person. Vi kände oss bekväma och kände oss inte pressade att fatta ett beslut. Mycket tydlig och snabb kommunikation. Mycket nöjd med slutresultatet! Vi kommer definitivt att rekommendera honom till bekanta i framtiden.

Ingrid S
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Mycket trevlig och kompetent. Kände fullt förtroende för offerten och jobbet som jag köpt-

Stig H
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Vi blev väl bemötta av Örjan.Trevlig och saklig.Vi köpte 2 fönster och 1 altandörr

Ralf D
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Kan inte vara bättre, mycket kunnig och hjälpsam. Kan verkligen rekommendera honom och hans gäng som monterar.

Sven L
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Mycket bra bemötande, trevlig och kompetent. Vi köpte fönster och är mycket nöjda.

Marianne K
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Trevlig person som ingav förtroende. Kunde sitt jobb och förbättrade vårt förslag med sitt kunnande. Måste också nämna montörerna av fönstren - otroligt effektiva med snickarkunskaper utöver det vanliga! Outstanding 🫶

Elvi S
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Fick förtroende direkt. Ärlig och tillmötesgående. Glad och trevlig Bättre representant tror jag int finns Våra bästa rekommendationer Vi har köpt Elit fönster via Örjan Mvh Elvy Sundqvist

Britt-Marie S
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Örjan är en rättskaffens, positiv och glad person.. Han har en bra känsla och kunskaper om det kunden efterfrågar. Vi fick våra 11 fönster och 1 altandörr en vecka efter utsatt tid. Monteringen lät vänta på sig ett par veckor eftersom företaget inte kunde utföra den när det var tänkt. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med köpet som Örjan förmedlade och den professionella monteringen. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med köpet och den professionella monteringen.

Maria S
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Mycket bra men rutinen kring att godkänna en faktura man inte ser är svag men det beror inte på Örjan. Någon på kontoret som bör tänka till

Svar från Örjan Kero

Hej Maria och tack för din recension. Ja det kanske kan kännas konstigt men egentligen så är signeringen av projektavslutet endast en signal till ekonomiavdelningen att det är dags att fakturera kunden på det beloppet som du signerade i offerten. Och i o med signeringen så är det även en signal att jobbet är klart. Hoppas att ni är i övrigt nöjda med era nya fönster? 😊 Örjan

Håkan L
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Jag blev mycket väl och trevligt bemött. Han levde mycket väl upp till dom förväntningarna som jag hade. Jag kan verkligen rekommendera Örjan Kero Elitfönster på plats till dom som ska byta fönster.

Jan-Erik O
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Trevligt bemötande ,utmärkt utförande av fönsterbyte,

Riitta B
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Professionellt och vänligt bemötande. Jag köpte två dörrar, Örjan Kero höll kontakt med mig hela tiden och beskrev vad som kommer att hända med nästa steg. Monteringen gick snabbt och smidigt. Jag är mycket nöjd med allting.

Lena R
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Trevligt bemötande. Snabb service.

Robert W
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Mycket bra bemötande. Uppfyllde förväntan om att vara kunnig och ge sakkunnig vägledning. Allt som levererades efter hans uppmätning stämde med det som sedan levererades. Gör också en slutbesiktning av de inmonterade fönstren. Bara positiva upplevelser. Noggrann och mycket seriös! Rekommenderas! Han förmedlade köp av fönster.

Lars Torbjörn N
Skrev om Elitfönster På Plats Malmfälten

Inte direkt snabba åtgärder då man får problem med balkongdörrens låskista. Ännu längre väntetid,oklart ännu hur länge,när vi sedan lång tid har problem med ytterdörrens låsmekanism. Maken.

Svar från Elitfönster På Plats Malmfälten

Hej, Vi bytte spanjolett i balkongdörren då den kärvade men konstaterade att dörrbladet skevar så ett nytt dörrblad är beställt men inte kommit ännu. Så fort vi får den så kommer vi att byta dörrbladet. Ytterdörrens låsmekanism smordes väl när vi var dit sist? Annars får vi kika på den på nytt? Fattar att det kan kännas som lång tid då ni får vänta på grejer, kan bara beklaga detta. Örjan

Hjördis M
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Jag beställde nya fönster till min bostad. Det blev leveransförseningar och Örjan fixade så att monteringen kunde göras snart efter att fönstren levererats. Han höll alla löften han gav och det kändes tryggt.

Robert L
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Beställningen blev fel utifrån vad som överenskommits. Vi får vänta på att få ett nytt vändbart fönster, samt persienn till en av balkongdörrarna

Svar från Örjan Kero

Tack Robert för din recension. Ja, ibland blir det liksom fel vilket vi ber om ursäkt för. Men det går att lösa i alla fall :-) Örjan

Anna J
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Lätt att ha att göra med och håller vad han lovar.

Christer N
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Väldigt nöjd, saklig kunnig trevlig. Skulle vända mig till honom nästa gång

Lasse U
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Hejsan! Jag tog kontakt med Örjan via mejl,han svarade fort och vill träffas redan samma vecka. Otroligt trevligt bemötande fick ärliga svar på Allt jag hade fundering om. Vi bestämde vilka fönster som passa bäst å gjorde affär . Sen dök fönstren upp och det kom 4 grabbar å installera dom. Allt ser precis ut som vi kom överens om. Proffsigt å snyggt . Har inget att klaga på vad gäller Örjan eller installatörerna. Kommer rekommendera honom.

Anna N
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Bytt fönster & altandörr (ändrat storlek & placering på några enheter) i hela huset. Snabbt på plats för offert, (hade tänkt kolla med fler, men fick så bra och utförlig genomgång så vi bestämde oss direkt). Leverans och montering gjordes på utsatt tid, och vi är jättenöjda med resultatet.

Nils Lennart G
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Lätt o ledig att kommunicera med. Kunnig o saklig. Gav en känsla av trygghet o saklighet. Ett proffs i sin bransch som man absolut litar på och har ett högt förtroende för!

Elis C

Trevlig och professionell. Nöjd med hela bemötandet från Örjan

Jörgen F

Jag blev bra bemött av Örjan Kero

Rosmari N
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Örjan var mycket trevlig, klar och tydlig.

Lena E
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Blivit väl bemött trots mina ombokningar av möte och med kort varsel. Bra att kunna diskutera passande alternativ till min timring och hänsynstagande av min oro kring måtten på mönster och dörr.

Tuija K
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Örjan har bemött oss med en mycket professionell och kompetent attityd samt att han också var en mycket god lyssnare till de saker som vi ville delge honom eller ha svar på av honom. Vid vår första kontakt vid besöket hos oss fick vi mycket bra hjälp vid de val vi ville ha och Örjan upplevde vi helt klart levde upp till våra högt ställda förväntningar. Upplevelsen av Örjan är mycket positiv vid samtliga våra kontakter både de personliga kontakterna och de som vi haft per telefon. Vi beställde 9 ytterfönster och...

Tord P

snabb trevlig och professionell

Eva R
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Trevlig och kundvänlig samt väldigt kunnig på vad man ska ha. Örjan lever upp till mina förväntningar och bra att ha och göra med. Svarar snabbt på sms när man skriver.

Jenny G
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Bra och snabbt arbete med bra återkoppling

Stig N
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Toppen kille att ha och göra med. Allt blir som han lovat.Alla som monterat fönstren åt oss

Merja K
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Bemötande var bra Ville inte få jobbet gjort v 7 ,men det blev det Köpte två yttedörrar och ett fönster

Svar från Örjan Kero

Tack Merja för din recension. Vi hade självklart kommit vecka 8 om jag hade kommit ihåg att du hade nämnt om vecka 7. Tänkte att det var OK att vi kom senare på dagen när jag hade frågat om det passade:-)

Markus V
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Smidigt hela vägen från första besök till färdigmonterad.

Niklas H

Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaåa

Kennet F
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Rak och redig. Enkel kommunikation. En som vill göra fler affärer med,

Gunni A
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Proffsig, kunnig, trevlig och duktig på att prata. Han inger förtroende.

Johan L
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Örjan Kero är hjälpsam och trevlig. Han är lugn och kan på ett tydligt sätt steg för steg gå igenom hur fönsterbytet kommer gå till. Som småbarnsföräldrar var det mycket viktigt för oss att veta hur stor inverkan på vardagen det skulle innebära att genomföra fönsterbytet när vinterkylan slagit till. Han tog sig tid för att svara på frågor och kunde ingående bekriva hur snickarna kommer arbeta för att byta fönstren på just vårat hus vilket skapade en trygghet för oss. Jag skulle utan tvekan rekommendera andra att anlita Örjan och elitfönster på plats för sitt fönsterbyte.

Svar från Örjan Kero

Tack Johan för din fina recension:-) ja, det är bättre att vara övertydlig än otydlig!

Dennis B
Skrev om Örjan Kero en del av Elitfönster På Plats Malmfälten

Mycket bra att ha med att göra och även kunnig om sitt yrke . Utför jobbet med sina gubbar ett mycket bra jobb . Det som vore önskvärt är att dom försöker hänga upp plast ifrån golv till tak så att inte gammalt spån flyger omkring överallt . Gärna ett flyttbart plastskydd .