Martin Schubert

120 omdömen om Martin Schubert

Sedan starten hos Reco 2020
Ingrid S
Skrev om Martin Schubert en del av Elitfönster På Plats Malmö

Martin Schubert hade ett professionellt och trevligt bemötande.

Sven K
Skrev om Martin Schubert en del av Elitfönster På Plats Malmö

Vi beställde en ytterdörr och två fönster till garaget av Martin Vi blev mycket bra bemötta. Det var lätt att få tag på honom om vi hade några frågor. Installationen av dörren och fönstren utfördes på ett ett utmärkt sätt.

Helmut K
Skrev om Martin Schubert en del av Elitfönster På Plats Malmö

Alla mina kontakter med Elitfönster är mycket positivt! Köpte 3 fönster och kommer jag behöva byta fler fönster så kommer jag att anlita Er igen!🤗👌

Catarina K

Snabb och seriös kontakt både via mail och telefon. Snabbt inbokat möte inför planering av nya fönster. Återkoppling av om jag är nöjd med fönster och fönsterbyte och plåtarbete.

Maria J
Skrev om Martin Schubert en del av Elitfönster På Plats Malmö

Martin Schubert gav ett proffsigt och trevligt intryck redan vid första kontakten. Han var proffsig och gav bra information. Under hela processen, från första mötet till slutbesiktning har han varit tillgänglig och varit lätt att få kontakt med. Vi valde att byta alla våra fönster, altandörrar och ytterdörr med sidoljus på nedervåningen,. Kan verkligen rekomendera Martin på Elitfönster På Plats.

Maria R
Skrev om Martin Schubert en del av Elitfönster På Plats Malmö

Toppen! Pålitlig och bra! Var tillgänglig under hela processen!

Michael L
Skrev om Martin Schubert en del av Elitfönster På Plats Malmö

Bara ++++++ Bra kommunikation från start till mål! Montörerna på plats va suveräna Blev lite överraskningar under fönsterbytet,men det löstes på allra bästa och snabbaste sätt. Vi är supernöjda!!!! Rekommenderas varmt😀

Christina U

Trevlig och kunnig. Hörde av sig vid behov.

Bosse K
Skrev om Martin Schubert en del av Elitfönster På Plats Malmö

Saklig genomgång av vad vi behövde, en terrassdörr. Löfte om leverans stämde och vi är väldigt nöjda med vårt köp

Christer K

Från början till slut har Martin på Elitfönster ombesörjt vårt fönster och dörrbyte till vår största belåtenhet. Han har genomgående visat hur proffsen jobbar och vi är mer än nöjda! Rekommenderas varmt👍