Han gjorde ett bra jobb och hade ett trevligt bemötande.
15 omdömen om Tom Johansson
Mycket duktig och kompetent kille. Tydlig med hur arbetet skulle utföras samt en härlig dialekt 😀👍
Kompetent, Trevligt uppträdande Lätt att nå
Kan inte bestämma än, det är klart med monteringen
Proffsigt bemötande och bra utfört arbete
Hej! Jag var väldigt nöjd med Tom! Trevlig, noggrann o det gick snabbt! Jag litade på honom. Mvh Ulla
Samarbetet med Tom fungerade bra och smidigt och vi höll den planerade tidsplanen
bra och proffsig bemöttelser lung och inget stressande alltid nåbar hade höga förväntningar på elitfönster är mycket nöjd med utfört arbetet
Fantastiskt bemötande mycket hjälpsam och jag fick genast förtroende för honom kommer att rekomendera alla i framtidrn
Vi tog kontakt med Tom för ca ett årsedan för att få en offert på fönster. Det blev inte aktuellt då utan vi väntade ett tag till. När vi kände att det var dags så letade vi upp kontakt uppgifterna till Tom och tog kontakt. Han har varit så tillmötesgående för att vi ska bli så nöjda som möjligt och har kommit på lösningar på allra bästa sätt. Det har känts otroligt tryggt och bra med kontakten med Tom! Våra fönster blev så bra hemma och hela denna kontakt blev super bra.