Bemötandet har varit bra men önskar att Henrik kunde vara mer tydlig kring kostnader, tillägg mm. Även om vissa saker görs på ett visst sätt inom företaget så kanske inte kunden alltid vet och då behöver det förtydligas. Det handlar då bland annat om tillval som jag som kund gjorde muntligen som inte kom med i leveransen trots att det står på hemsidan att det går att beställa som tillägg. För övrigt kom Henrik med tips och råd.
129 omdömen om Henrik Tygelmark
Mycket duktig, tar våra önskemål i beaktande och även ger bra tips med sin kunskap
Trevlig, serviceinriktad och lätt att ha att göra med
Trevligt och proffsigt bemötande, snabb och precis mätning och fortlöpande kontakt både under under och efter installationen.
Fantastiskt trevligt bemötande. Ingen stress, bra förklarande och jättetrevligt , kompetent och snabb. Svarar alltid direkt tillbaka, hjälpa till med allt. Känner mig trygg, omhändertagen och är nöjd med allt. Som kund ge jag Henrik toppbetyg. Han är så duktig att man köper mer, som man behöver. Mina nya fönster är världens bästa julklapp!
Mycket nöjda med bemötande, tillgänglighet och kunnande!
Öppen och välkomnande med stor professionalitet som inger förtroende.
Trevlig o noggrann. Samarbetet fungerade bra o han såg till att allt brev rätt och att fönsterbytet gick smidigt.
Henrik är både trevlig och proffsig. Han gav mycket bra information om produkten och hur arbetet skulle gå till. Jag bytte tre fönster på min stuga och är väldigt nöjd.
Vår kontakt med Henrik har varit väldigt positiv. Proffsigt uppträdanden noggran och positivt bemötande. I samband med installationen av våra fönster var vi inte nöjda med installationen och vi kontaktade då Henrik som genast erbjöd sig att besöka oss och vi fick den hjälp som vi behövde. Kontakten med Henrik har varit väldigt smidig med snabba svar, Henrik har tagit sig tid och inte minst Henrik är en lyssnare.