Hej, Sådana här korta omdömen blir lätt lite töntiga men jag skriver några rader ändå. Henrik var för mig en synnerligen trevlig och givande bekantskap. Utmärkt samarbete, omtanke, noggrann planering och god information präglade processen från början till slut. Det var en planering som verkligen höll - det är man inte alltid van vid! Jag gruvade mig för vad det här projektet (byte av ett flertal fönster och ytterdörr) skulle ställa till med både in- och utvändigt - helt i onödan visade det sig! Det hela gick smärtfritt...
107 omdömen om Henrik Tygelmark
Allt funkade kanon med Henrik. Dom som gjorde installationen MM Bygg och Montage var fantastiskt duktiga. Vi installerade Elitfönster Retro flaggfönster och det blev kanon bra.
Ett vänligt proffsigt bemötande och han gav goda råd i valen man behöver göra.
Henrik gav den info som behövdes.
Henrik var väldigt trevlig och gav ett gott bemötande. Han var väldigt lösningsorienterad, service minded och satte mig som kund i fokus. Mycket god helhetsupplevelse och ett fantastiskts slutresultat.
Professionell, tillgänglig och kunnig. Rekommenderar starkt!
Trevlig och kunnig. Allt gick mycket smidigt
Sammantaget positivt. Allt gick inte "som på räls" men med god vilja av Henrik och montörerna så löstes uppkomna problem på ett godtagbart sätt.
Bemötandet från Henrik Tygelmark var väldigt bra och professionellt, och han levde upp till de förväntningar vi hade. Vi köpte 5 fönster och en balkongdörr inklusive montering, och allt har fungerat så bra som vi hade hoppats!
Personlig och trevlig. Tar sig tid och är lyhörd till kunden.