Trevlig och kunnig. Allt gick mycket smidigt
101 omdömen om Henrik Tygelmark
Sammantaget positivt. Allt gick inte "som på räls" men med god vilja av Henrik och montörerna så löstes uppkomna problem på ett godtagbart sätt.
Bemötandet från Henrik Tygelmark var väldigt bra och professionellt, och han levde upp till de förväntningar vi hade. Vi köpte 5 fönster och en balkongdörr inklusive montering, och allt har fungerat så bra som vi hade hoppats!
Personlig och trevlig. Tar sig tid och är lyhörd till kunden.
Jag krävde offert på elva nya fönster av bland andra Elitfönster. Henrik kom hem till oss och vi diskuterade fönsterbytet. Som väntat uppträdde Henrik på ett kunnigt, korrekt och trevligt sätt, vilket vi naturligtvis förväntat oss. Hade han inte gjort det, så hade vi valt en annan av offertgivarna. Jag hade naturligtvis kontaktat Elitfönster och påpekat bristerna.
Väldigt trevligt bemötande, korrekt och professionell rådgivning. Henrik levde upp till alla förväntningar som vi hade. Upplevelsen av hela affären är mycket bra, den bästa som jag har upplevt tror jag som har med hantverkare att göra. Jag köpte 8 fönster med montering av Henrik. Mvh Peter Källquist
På ett trevligt och informativt sätt Att detleverades/offererades som vi ville ha det. Offerten utformades till att omfatta material enligt våra önskemål. Vi blev väldigt nöjda med både fönster och montaget som utfördes med kunnig personal.
Trevlig o tydlig o tillmötesgående
Bra representant för företaget, kompetent beskrivning beträffande kvalité och montering av elitfönster. Snabb telefonkontakt. Duktiga hantverkare utförde jobbet mycket proffsig. Belåten och nöjd kund. Sofia
Vi har köpt nya fönster av Elitfönster och Henrik Tygelmark hjälpte oss genom hela processen. Det gjorde han på ett proffsigt sätt och vi kände att vi kunde lita på honom och hans kunskap. Lägg därtill att han alltid uppträdde mycket trevligt.