Emelie på EmJoy Horses inger lugn och harmoni. Hon ställer relevanta frågor, lyssnar av och förklarar på ett enkelt och lättsamt sätt. Jag är väldigt nöjd med månadsabbonemanget där mkt material finns att tillgå. Upplägget med coachning via länk, funkar bra. Jag kommer anlita EmJoy för unghäst utbildning då jag har stort förtroende för Emelie och deras tränings filosofie.
EmJoy Horses
10 omdömen om EmJoy Horses
Sedan starten hos Reco 2024
Jag blev väldigt professionellt bemött av Emjoy horses, duktig i sitt bemötande av både mig och mina hästar. Mina förväntningar var att det var spännande med en ny träningsform för hästarna. Jag är förvånad över utväxlingen av träning. Hästarna utvecklades väldigt myckat och i snabb takt av träningen, jag har mycket bättre kontakt med dem och vi samarbetar mycket bättre.
Så roligt att höra Hanna! Tack för ditt omdöme!
Emelie är väldigt duktig och professionell och ett bra komplement till traditionell ridtträning oavsett disciplin. Jag kan varmt rekommendera henne för att utveckla sin kommunikation med hästen samt få nya verktyg i sin verktygslåda för att utbilda sin häst oavsett vilken nivå man är på och vad men vill göra med sin häst. Utifrån mitt perspektiv som dressyrtränare så ser jag att Emelies träningsmetoder kan vara värdefulla i arbetet för att få en välfungerande och förtroendefull häst.
Tack Anna för gott samarbete! Vi fortsätter att bygga mentalt starka, fokuserade och framgångsrika hästar tillsammans!
Emelie är lugn och lär ut på ett pedagogiskt och individanpassat sätt både för häst och ryttare ❤️
Tack Jenny! Just pedagogiskt och individanpassad träning är viktigt för mig - så extra kul att du nämner det!
Emelie är otroligt duktig på att hantera hästar. Hon är tolken mellan vår häst & oss själva. Med tydliga instruktioner och ett lugn ger hon oss en bättre relation till vår häst, både från marken och uppsuttet.
Tack Jessica för det fina omdömet, det är så roligt att få jobba med er! Vi ses snart igen!
Alltid så trevlig bemötande, man får alltid hjälp oavsett när man ringer. Emelie brinner för hästarna och få hjälpa oss människor att förstå dom. Hon är kvinnan som kan prata med djuren och förstå dom. Lektionerna är alltid alltid så bra för alla parter , både hästar och ryttarna . Spelar ingen roll vad man vill göra med sin häst rida, gå bredvid, dressyr ,hoppning mm gör så att det blir bra för hästarna i första hand , ser vad man behöver för att samspela med sin häst
Tack! Så roligt att höra! ❤️ /Emelie
Kunniga , inkännande och med ett mycket gott bemötande i alla lägen. Personligt bemötande efte de behov som finns.
Tack Susanne! Så hedrad över att du kommer till oss med alla olika hästar, situationer och behov! 🙏 /Emelie
Emelie & Magnus får en att känna sig så trygg och varmt välkommen! Evigt tacksamm för hjälpen med ridnig och Horsemanshio, defenetift inte sista gången jag besökte dom! ❤️🔥🌹🤗🦄 Hade en underbar weekend
Tack Maria för att vi fick äran att lära Atlas hur man bär en människa - i vått och torrt! /Emelie
Varit på läger med både ridning o teori Fantastiskt inspirerande.Emelie har en otrolig förmåga att se vad både häst o ryttare behöver.
Tack Marie, det blev en otroligt givande och bra kurs tack vare er förmåga att dela med er av svåra prproblemställningar! Älskar när vi får göra riktiga Deep Dives! /Emelie
Emelie är en fantastisk inspiratör! Hon har en enastående förmåga att sätta sig in i sina kunders behov och en stor vilja att hjälpa till och hitta rätt verktyg för varje ekipage. Hon har en väldigt stor kunskapsbank när det gäller både hästar och människor. Hon lämnar ingen i sticket utan ser alltid möjligheter och hittar alternativa synsätt och metoder. Den hjälp och coachning som vi har fått av Emelie är ovärderlig och har hjälpt oss att få ett helt annat förhållningssätt till våra hästar.
Tack Ylva! Så roligt att ni fortfarande finner bra värde och utveckling i det vi gör efter så många år tillsammans. /Emelie