Bra och duktiga killar. Arbetade snabbt och effektivt Inga skador på flyttade möbler. Transporten av möblerna genomfördes lugnt och städat. Vi rekommenderar. En flytt att vara samarbetspartners vid flyttning
EnFlytt Sverige AB
EnFlytt Sverige AB är ett flyttföretag dedikerade till att säkerställa en stressfri och smidig flyttupplevelse! Med flera års erfarenhet i branschen och våra värdefulla partners levererar vi flyttjänster av högsta kvalitet. De tjänster vi erbjuder är flytthjälp lokalt, lång distans inom Sverige samt utomlands. Vi hjälper även...
69 omdömen om EnFlytt Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2024
Hej Lennart, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att flytten gick smidigt och att våra killar arbetade snabbt och effektivt utan skador. Din rekommendation betyder mycket för oss – tack för att du valde EnFlytt!
Personalen är professionell och trevlig. Utförde snabb och klanderfri flytt. Har bara lovord för dessa flyttkillar😀
Hej Ingela Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med flytten och att teamet gjorde ett professionellt och smidigt jobb. Dina lovord betyder mycket för oss – tack för att du valde EnFlytt! 😊
Bra service, väldigt lätt att komma i kontakt med när jag hade frågor. De jobbade fort och effektivt, aldrig kände jag mig nervös att jag inte kunde få svar på mina frågor. Flytten gick väldigt fort och smärtfritt.
Hej Jacob, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du kände dig trygg genom hela processen och att flytten gick snabbt och smidigt. Det är viktigt för oss att vara tillgängliga och hjälpa till när frågor dyker upp. Tack för att du valde EnFlytt!
Bra jobb, duktiga. Gjorde jobbet bra utan att repa saker eller gå emot väggar etc. Dock önskvärt att personalen kan lite mer svenska och läsa markeringar på lådor om vart lådorna ska ställas, ex. ”kök”, ”vardagsrum” osv
Hej Julia, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att flytten gick smidigt och att allt hanterades varsamt utan skador. Vi uppskattar verkligen din feedback om placeringen av lådor efter märkningarna. Vi arbetar aktivt med att förbättra denna del av vår service, så att föremål alltid placeras rätt i framtiden. Tack för att du valde EnFlytt!
Förstklassig service. EnFlytt skötte om min flytt av möbler från ett källarförråd till min nya lägenhet mer än 15 mil bort, tre trappor upp utan hiss. Eric som planerade och koordinerade flytten fanns med under hela processen från planering, genomförande och uppföljning.Han är noggrann, serviceinriktad och tydlig i kommunikationen. Lättillgänglig på sms och i mobilen även under kvällstid. Själva flytten genomfördes överraskande snabbt och effektivt utan några missförstånd. Kostnaden för flytten som var överenskommet före...
Hej Lars Stort tack för dina värmande ord! Det gläder mig att höra att både planeringen och själva flytten levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att göra flytten så smidig och bekymmersfri som möjligt, och det betyder mycket att höra att du uppskattade vår noggrannhet och kommunikation. Tack också för att du valde oss och för din varma rekommendation – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen om behovet uppstår! Allt gott, Eric
Lite stress när jah skulle berätta alkt som skulke tad med det är svårt att veta. Killarna från Helsingborg som tog hand om flytten var toppen. Trevliga hjälpsamma. Behåll dem de ger glädje.
Hej Gunvor, Tack för ditt fina omdöme! Vi förstår att det kan vara stressigt att hålla koll på allt inför en flytt, och vi är glada att höra att vi kunde göra upplevelsen smidigare. Vi uppskattar din feedback och håller verkligen med om killarna är super duktiga!
De kom i tid. Var trevliga hjälpsamma och snabba. Kan rekommenderas
Hej Marie, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att flytten gick smidigt och att du var nöjd med vår service. Tack för rekommendationen!
Fantastisk service från början till slut. Väldigt hjälpsamma och lätta att ha att göra med. Något svårt att kommunicera med flyttkillarna då de kanske inte var helt flytande i Svenska språket, men det löste sig och de var noggranna och effektiva - och de var på plats till-och-med ett par minuter innan avsatt tid. Suveränt smidig flytt! Jag kan rekommendera EnFlytt å det varmaste.
Hej D, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att flytten gick smidigt och att vårt team var både noggranna och effektiva. Vi uppskattar din förståelse kring de mindre språkbristerna och är glada att de kunde göra sig förstådda. Tack för din varma rekommendation!
Allt är jättebra. Tack . flytten var enkel och snabb
Hej Nadiia, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att flytten gick snabbt och smidigt. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen!
Kunde varit bättre på språket, men väldigt noga och duktiga killar
Hej Andreas, Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar din ärliga feedback och är glada att höra att du är nöjd med noggrannheten och insatsen från teamet. Vi har som krav att arbetsledaren ska kunna bruklig svenska, och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra språkkunskaperna hos hela vårt team för att göra upplevelsen ännu bättre.
Killarna var jätteduktiga och hjälpsamma
Hej Melinda! Tack för ditt omdöme! Så roligt att höra att du är nöjd och att killarna kunde hjälpa till på bästa sätt. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa till igen!
Första gången jag behövt anlita firma. Är mycket nöjd med servicen både innan när samtal fördes kring planeringen men även väl vid utförande av flytten. Killarna hade lite huvudbry kring min packning då jag använt färre lådor än vad vi förbestämt och istället använt kassar vilket såklart är svårare att packa i bilen. De löste dock problemet och de tog även med saker som ej stått på listan som jag själv glömt att lägga till. De ville verkligen lösa problemet på bästa sätt. Jag tog själv inte emot lasset väl på nya bostaden...
Hej Elin. Tack för ditt utförliga och fina omdöme! Vi är glada att höra att planeringen och själva flytten gick smidigt och att teamet kunde lösa utmaningarna på plats. Det betyder mycket för oss att du kände dig trygg och nöjd med servicen. Lycka till i din nya stad, och hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig igen i framtiden!
Ett mycket trevligt första bemötande, med löfte om att både städpersonal och flyttfirma var proffsiga och hade många års erfarenhet. Priset var bra! Så förväntningarna var stora. Flyttgubbarna var stressade redan när de kom, en dryg timme senare än lovat. De var hafsiga och visade liten respekt för andras grejer. Har flyttat många gånger i våra liv och vet hur en packar, och alla kartonger var märkta med innehåll och vilket rum de skulle till. Men de hamnade lite hur som helst. Flera möbler blev skadade och de sa inte till...
Hej Sigrunn, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att flytten och städningen inte motsvarade dina förväntningar, och vi håller med om att servicen inte levde upp till våra egna standarder. Efter din flytt och städning har vi gjort interna förbättringar för att säkerställa att framtida kunder får en bättre upplevelse. Vi hoppas att den kompensation vi gett för möblerna har varit till hjälp. Tveka inte att höra av dig direkt om det finns något mer vi kan göra för att rätta till situationen.
Vi hade egentligen inga förväntningar. Jag övertalade min sambo då jag vet att vi är inga ungdomar längre. De två flyttkillarna kom och sprang med tunga lådor från huset till bilen på 20 minuter! Och sedan fick de bära allt till lägenheten, en trappa upp med ett leende på läpparna. De tog väl hand om våra prylar, använder plast på skåp och många filtar. Det var mycket prisvärt och jag kommer helt klart anlita dem igen om vi ska flytta igen 😍
Hej Svandis, Tack för ditt härliga omdöme! Vi är så glada att höra att flytten gick snabbt, smidigt och att ni kände er väl omhändertagna. Det betyder mycket att ni uppskattade både servicen och omsorgen om era saker. Välkomna att höra av er om ni behöver hjälp igen i framtiden! 😍
Fick hjälp av Eric som skötte allting mycket proffsigt på den administrativa sidan. - Flyttkillarna var också väldigt proffsiga och utförde uppdraget på en mycket bra sätt. Kan starkt rekommendera!
Hej Kim, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att allt gick smidigt och professionellt. Stort tack för din rekommendation! Önskar dig stort lycka till i din nya bostad!
Eric som man först fick kontakt med är otroligt flitig och serviceinrikad. Han var väldigt tydlig i hur det skulle gå till och super trevlig! Flyttmännen som utförde arbetet var otroligt duktiga, noggranna och lyhörda! Min flytt blev definitivt bättre än vad jag hade kunnat förvänta mig. Jag rekommenderar EnFlytt till 100% om du själv funderar på att skaffa flytthjälp!
Hej Elisa, Tack för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att både Eric och flyttteamet levde upp till dina förväntningar. Vi är glada att flytten gick så smidigt och att du rekommenderar oss!
Trevligt bemötande. Serviceminded.
Hej Helena, Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med bemötandet. Vi hjälper dig gärna igen!
Det gick snabbt och smidigt att beställa och få offert. Det gick också att beställa med kort notis. Använder fasta, och överkomliga, prismodeller. Mycket nöjd!
Hej Ted! Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med processen och våra priser. Hör av dig om vi kan hjälpa till igen!
Bra och snabba återkopplingar i samband med flytt. Bra service! Vi är mycket nöjda.
Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att ni är nöjda med vår service. Hoppas ni kommer trivas bra i er nya bostad! Hör gärna av er om ni behöver hjälp igen.
Hade turen att hitta detta företag när jag behövde hjälp med flytt! Ångrar de inte. Vilka killar o vilket jävla bra jobb dom gjorde! Kunniga, effektiva, och riktigt grymma på sitt jobb. Bemötandet från både Eric som ringde mig när de var dags för o boka in flytthjälpen och från killarna som flyttade allt var var de som slutligen gjort att dom får 5/5 ⭐️ Kan starkt rekommendera dessa om du vill ha en smidig flytt av kunniga o trevliga människor.
Hej Robin, Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med både vårt team och flytten. Din rekommendation betyder mycket för oss! Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen.
Gick bra, dom jobbade på snabbt och va trevliga! Något svårt med språket men övrigt gick flytten bra! Och jag är nöjd! Mvh Annica Pettersson.
Hej Annica, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att höra att flytten gick snabbt och att du är nöjd med vår service. Vi tar till oss din feedback om språket och ser över hur vi kan förbättra kommunikationen.
Mycket väl bemött av två pigga, snabba, starka grabbar, som hade lastat på efter en dryg timme. De for sedan de 25 milen från Vadstena till Stockholm, och närjag på eftermiddagen kom fram till min nya lägenhet var allt på plats. Jag är mycket nöjd och jag kommer att rekommendera EnFlytt till vänner och bekanta.
Hej Göran, Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att flytten gick smidigt och att du är nöjd med vår service. Vi uppskattar verkligen att du vill rekommendera oss till andra – det betyder mycket! Hör av dig om vi kan hjälpa till igen i framtiden!
Flyttade mellan två städer vilket kändes lite knepigt eftersom jag var tvungen att hitta en firma på nätet och inte kunde gå in på ett lokalt kontor. EnFlytt var väldigt lätta att ha att göra med, all kommunikation flöt på väldigt fint (jobbar Eric alltid?...) Flyttkillarna var lite sena men allt gick snabbt och smidigt så vi var ändå klara i vettig tid, trots fem timmars körsträcka.
Hej Loke, Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att du valde oss på EnFlytt för din flytt mellan städerna! Vi förstår att det kan kännas osäkert att boka en flyttfirma online, så vi är glada att höra att kommunikationen fungerade bra och att allt flöt på smidigt. Vi ber om ursäkt för att vi var lite sena, men det gläder oss att flytten ändå kunde slutföras på en bra tid. Och ja, Eric gör verkligen sitt bästa för att hålla allting igång! 😄 Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden. Vi finns här för dig!
De lyckades med flytten trots svårigheter såsom stressigt schema och mycket trafik. Jag kunde alltid få tag på min kontaktperson via telefon och fick dessutom uppdateringar av dem under flyttens gång.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde göra din flytt smidig trots utmaningarna. Det är viktigt för oss att hålla god kontakt och ge uppdateringar under processen. Tack för att du valde oss, och lycka till i ditt nya hem!
Trevligt bemötande från början till slut. Killarna var effektiva ,försiktiga o snabba. Kommer. .rekommendera företaget till andra./ Eva
Tack så mycket, Eva! Vi uppskattar verkligen din feedback. Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med vårt team och deras arbete. Tack för att du rekommenderar oss vidare, det betyder mycket för oss!
Snabba killar, som platsade in en del möbler, och bar in efter instruktioner. Mycket bra.
Tack för ditt fina omdöme Ingrid! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen!
Vi är mycket nöjda med flyttgubbarna. Allt fungerade bra Kan verkligen rekommendera dom
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att allt gick smidigt och att du är nöjd. Din rekommendation uppskattas!
Köpte flyttjänst från Upplands Väsby till Katrineholm. Funkade riktigt bra. Köpte även flyttstädning men tyvärr funkade den inte lika bra pga - två helt nybörjare som kom, ingen med tidigare erfarenhet av flyttstädning. Första städuppdraget. - flera detaljer ej åtgärdade som rengöring ventiler i kök och badrum, fönster ej rengjorda emellan, speglar smutsigare än innan putsning. - verkade inte ha kunskap om vilka rengöringsmedel som ska användas. - de fick komma igen dagen efter och kompletteringsstäda.
Hej Inger! Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse med oss! Vi beklagar att städningen inte levde upp till förväntningarna från början. Det stämmer att vi hade ny personal på plats, och vi uppskattar ditt tålamod. Det var också ett ovanligt stökigt uppdrag för att vara flyttstädning, vilket bidrog till att några detaljer missades. Vi är glada att vi fick chansen att komma tillbaka dagen efter, enligt vår garanti, och rätta till misstagen. Vår ambition är alltid att leverera en högkvalitativ tjänst,...
Det gick snabbt och smidigt! De var proffsiga från första början och hjälpte mig hitta rätt storlek för det jag skulle ha med mig. Det gick väldigt snabbt och smidigt när de kom och lastade up allt och sedan lastade av allt. Kan verkligen rekommendera andra att använda sig av EnFlytt också. Särskilt då de också erbjuder ett bra pris på flytten
Hej Eric, tack så mycket för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du rekommenderar oss och att allting flöt på med flytten på flyttdagen med en proffsig touch!
Allt gick snabbt och smidigt! Flyttstädningen var felfri och alla möbler och kartonger placerades där jag önskade. Mycket nöjd med allt!
Hej Julia, stort tack för ditt omdöme! Vi på EnFlytt önskar dig all lycka i din nya bostad och är glada över att du är nöjd med arbetet vi utfört åt dig!
Proffsiga gubbar som kom med ett trevligt bemötande. Allt gick smidigt , enkelt & snabbt med EnFlytt.
Hej Ann-Christine och tack för ditt omdöme! Vi på EnFlytt är glada över att allt gick enkelt och smidigt med på flyttdagen.
Beställde flyttjälp från dem. Trevlig kontakt från kundtjänsten med bra info. De kom på utsatt tid och allt gick smidigt utan problem.
Hej Fredrik! Tack själv för trevlig kontakt samt omdöme, vi på EnFlytt är glada över att allting flöt på smidigt på flyttdagen.
Supersnabbt jobbat! Det blev en smidig flytt.
Hej Anna, Vi på EnFlytt är glada över att det blev en smidig flytt och tackar så mycket för ditt omdöme!
Trevlig och tillmötesgående personal. Allt gick smidigt och utan krångel 👌🏻
Hej Anette, tack för ditt omdöme! Vi på EnFlytt önskar dig all lycka på din nya adress.
Mycket bra att vi fick in mer i flyttbilen än planerat och att allt blev inburet till sin plats. Extra plus för att Sergej sms:ade efteråt om en liten träplugg som blivit kvar i lastbilen och erbjöd att posta den. Det enda negativa jag har att anmärka var att killarna ibland stressade lite väl mycket, istället för att fokusera på att lyfta lungt och försiktigt. Inget gick sönder.
Hej Kristine, tack för ditt fina omdöme. Vi tackar för din konstruktiva kritik, naturligtvis så ska inte ni känna av eventuell stress vid flytt. VI tar med oss detta och förbättrar planeringen för framtida flyttar.
Lite sena var de på morgonen. Men shit va duktiga de var🙂👍 försiktiga, noga och snabba. De fick massa beröm. Var otroligt nöjd. Även städningen godkände hyresvärden så inga klagomål på det heller. Rekomenderas verkligen. Tack för en smidig flytt 🙂👍/Andreas
Hej Andreas! Stort tack för ditt omdöme. Vi är glada över att allting löste sig på flyttdagen och att du är nöjd med flytten samt flyttstädningen. Vi önskar dig all lycka på din nya adress och tackar för ditt förtroende för att ha valt oss för att fått utföra din flytt och flyttstädning!
Bra och trevlig personal, skulle komma 09, kom 09.50. Allt fick inte plats i flyttbilen, annars inget att klaga på. Överlag bra upplevelse.
Hej Ylva! Vi försöker alltid sträva till att vara på plats enl. överenskommen tid men ibland kan det bli knepigt som i detta fall när det har med trafik att göra. Vi tar dock åt oss av ditt omdöme och kommer förbättra våra interna processer kring detta för att undvika förseningar så gott vi kan för våra framtida kunder. Tack för ditt omdöme och vi är glada över att allting löste sig till slut och att du är nöjd överlag med din flyttupplevelse via oss!
Lösningsfokusetsde, enkelt och bekvämt
Hej Anna, vi på EnFlytt tackar för ditt förtroende och hoppas att du ska trivas bra på din nya adress!
Bra service hela vägen trevligt bemötande. Toppen personal som man har kontakt mwd innan sedan kunniga flyttningar och bra flyttstäd. Kan verkligen rekommendera Enflytt!!
Hej Ylva och tack för ditt omdöme! Vi på EnFlytt är glada över att du fått ett trevligt bemötande och är nöjd med utförandet av din flytt & flyttstädning och önskar dig all lycka i din nya bostad.
Enormt effektiva, mycket försiktiga för att skydda möbler och lister, väggar mm. Sedan ett mycket fint städjobb
Hej Helene! Vi på EnFlytt är glada över att du är nöjd med flytten & städningen via oss och önskar dig all lycka i din nya bostad!
Trevlig, serviceinriktad och enkel kontakt inför. De som flyttade var trevliga, proffsiga och noggranna. Kommer absolut anlita igen nästa gång. Allt har funkat bra och jag har inget att klaga på alls.
Hej Freja och tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du är nöjd med tjänsten som vi utfört åt dig och att allting flyttades med en proffsig touch och noggrannhet!
Smidigt, billigt och enkelt. Väldigt nöjd med min flytt! Tack!
Hej William, stort tack för ditt omdöme och vi på EnFlytt önskar dig all lycka i din nya bostad!
Hej Tyvärr är jag inte helt nöjd med En flytt pga slarvig personal fast jag berättade hur jag ville ha det. De skulle flytta mina saker till ett förråd men när jag kom dit hade de bara slängt in alla saker huller om buller inget roligt alls.. En fin tavla var ramen skadad, fyra av mina fönsterlampor var skadade, en tavla hade ramlat ur ramen små skador på mycket.
Hej Karin, Vi beklagar att du inte är nöjd, vi har varit i kontakt flera gånger efter flytten och inte fått någon information om skador. Eftersom förrådet var för 15 kubik och vi behövde 2 lätta lastbilar för att få med oss allting från din utflyttningsadress blir det oftast väldigt tight när man ska packa in i ett sådant förråd. Hur som, så vill vi att du ska skicka in information om detta till reklamation@enflytt.se så att vi kan ordna detta och hitta en lösning för din flytt.
Allt med flytten fungerade utan problem, de enda var att flyttgubbarna inte kunde svenska så bra.
Hej Jan, vi på EnFlytt är glada över att allting fungerade utan problem på flyttdagen. Man kan alltid ringa in till oss på kundtjänst under flyttdagen om det skulle vara någonting man behöver hjälp med under flytten.
Trevlig och tjänstvillig personal.Ömtåliga saker noggrant och väl inpackade. Kan rekommenderas också lägsta pris efter anbud.
Hej Lars! Vi tackar så mycket för ditt fina omdöme och är glada över att du är nöjd med valet av oss för din flytt vi utfört åt dig.
Bra service och pris. Dock var dom som körde lite förvirrade men utöver det gick allt snabbt och inget var skadat eller förstört. Rekomenderar dom starkt..
Hej Loise och tack för ditt omdöme, vi hoppas att du trivs bra i din nya bostad!
Bra bemötande. Tydlig information o lätt att komma i kontakt med. Flytten gick smidigt o snabbt. Mycket prisvärt!
Hej Ann, tack för ditt omdöme! Vi på EnFlytt är glada över att du känner dig nöjd med din flytt och att kommunikationen fungerade bra under flytten. Vi hoppas att du ska trivas på din nya adress.
Otroligt att en flytt kan bli en trevlig upplevelse tack vare en proffsig flyttfirma. Allt fungerade som planerat. Både det administrativa och det praktiska utförandet var perfekt. Kontaktpersonen Eric gjorde vår flytt enkel och smärtfri. Vi kunde inte heller hitta något billigare alternativ så vi kan bara ge varma rekommendationer till alla planerar sin flytt att testa EnFlytt.
Hej Iryna! Vad roligt att höra att ni är så nöjda med flytten och fick ett proffsigt intryck av oss. Vi önskar dig och Robin all lycka i er nya bostad och hoppas att ni kommer att trivas dit ni flyttat.
All personal vi var i kontakt med var hjälpsamma och väldigt trevliga och härliga att ha att göra med; från offert/bokning till flytthjälp och flyttstädning. Flytten i sin tur skedde varsamt utan några som helst bekymmer och flyttstädningen utfördes felfritt.
Hej Elin, tack för ditt omdöme och vi på EnFlytt är glada över att du är nöjd med flytten och städningen!
Helt ok flytt med snabb och trevlig personal, någon liten skavank på en möbel men det går väl knappt att undvika.
Hej Jörgen! Vi på EnFlytt är glada över att du är nöjd med flytten. Skicka en bild på möbeln som tog skada till reklamation@enflytt.se så löser vi en kompensation för skadan som uppstått på möbeln under flytten.