Enis Trafikskola AB

5.0

7 omdömen om Enis Trafikskola AB

Yedidia Y
Skrev om Enis Trafikskola AB

Skit bra! Smidigt och professionellt!

Svar från Enis Trafikskola AB

Tack snälla! Varit så kul att köra med dig! Behåll ditt lugn, det kommer att göra dig till bästa föraren :D

Nybrons Trafikskola AB
4.8/5 i betyg av 505 omdömen 4.8 av 505 omdömen
BadgeNineYears

Min upplevelse hos Nybrons körskola har verkligen varit fantastisk. Jag tog B körkort. Både Markus som jag körde med mest men även Jonas har

Anna Josefine E
Skrev om Enis Trafikskola AB

Susanne bidrog mycket till att jag klarade kortet!❤️ Pedagogisk, trevlig, och - helt enkelt - ett proffs! Rekommenderar!

Svar från Enis Trafikskola AB

Så kul att du klarade det🚗💐🙏🏼. Tack snälla för de fina orden💕. Hoppas att vi ses framöver. Kör fint nu

Gustav B
Skrev om Enis Trafikskola AB

Grym lärare som verkligen lägger ner tid och engagemang i dig som elev. Jättebra tips som utvecklar en som förare. Rekommenderar Enis Trafikskola starkt!

Svar från Enis Trafikskola AB

Så kul att få ha dig som elev🙏🏼. Du är en otroligt härlig och fin person som kommer nå alla dina mål i livet🌷. Fortsätt vara den du är och tack för att du valde Enis Trafikskola. Fortsätt köra fint så ses vi framöver🚗. Med en sån elev som du blir man en bra lärare💕

JP´s Trafikskola
4.9/5 i betyg av 422 omdömen 4.9 av 422 omdömen
Badge2024

Genom JP har båda barnen tagit sitt körkort för bil på första försöket och en av dem har genom stöd även tagit BE . JP har förutom utbildnin

Sture Patrik B Sture Patrik B
Läs mer omdömen
Tilee R
Skrev om Enis Trafikskola AB

Världens bästa trafikskola skulle aldrig klarat det utan Sussanne!!! Så glad att jag valde Enis som trafikskola ❤️🚗

Svar från Enis Trafikskola AB

Så glad att du valde Enis 🙏🏼🚗💕. Du är en så fin och härlig person. Att du fick fast anställning för att du nu har körkort är ju dubbel lycka😊. Jag vet att vi kommer ses framöver. Kom ihåg att alltid tro på dig själv🌷

Emilia Milenca G
Skrev om Enis Trafikskola AB

Bästa trafikskolan! Min upplevelse på enis trafikskola har varit underbar. Susanne är sjukt duktig inom sitt yrke. Jag hade 5 lektioner hos henne och efter dem klarade jag min uppkörning på första försöket. Hon är jätte duktig i både undervisandet och arbetssättet, och utifrån det paket du köpt lägger hon fram en plan och tjatar inte på att man ska köpa fler körlektioner än de behövs. Plus är hon jätte snäll och trevlig! Rekommenderar starkt!

Svar från Enis Trafikskola AB

Tack snälla fina Emilia! Du kör så fint! Hoppas att vi ses mer än i trafiken!😊🌷 Det har varit så kul att få köra med dig.

Jarla Trafikskola
4.8/5 i betyg av 1613 omdömen 4.8 av 1613 omdömen
Badge2024

En pratglad norrman och en spirituell raggare till lärare, det kunde inte blivit bättre. Jag lärde mig massor och kände mig både nyfiken och

Hani J
Skrev om Enis Trafikskola AB

Jag trodde att jag var en erfaren och duktig förare innan jag tog körlektioner, tog lektioner med en annan skola där jag fick minimala råd och inga speciella tekniker för min körning. Körskolan ville sälja en massa lektioner men jag kände inte att det var värt det pga den dåliga utlärningen jag fick. Sen tog jag en provlektion som ändrade min syn på körning helt med Enis trafikskola. Bara av den lektionen förstod jag att jag skulle ta körkortet med den skolan och bestämde mig direkt att satsa med skolan, det jag lärt...

Anna Josefine E och SUSANNE L gillar detta
Svar från Enis Trafikskola AB

Tack snälla Hani! Varit så kul att ha dig som elev. Fortsätt att köra fint/Susanne

Marie L
Skrev om Enis Trafikskola AB

Dottern körde först hos en annan bilskola 2 lektioner för att sen tvinga oss till att köpa sjukt mycket lektioner. Bytte då till Enis och efter 4-5 lektioner klarade dottern körkortet med bravur🥳 Tack för all hjälp Susanne, du är grym!!! Hoppas du tar marknaden i Enköping och runt omkring! För du gör elever redo 😍

Anna Josefine E och SUSANNE L gillar detta
Svar från Enis Trafikskola AB

Tack snälla Marie! ♥️ Jag tycker inte att man ska sälja massa lektioner, utan att man jobbar sig fram tillsammans och resultat märker man efter hur varje individ tar till sig av det jag vill förmedla. /Susanne

Körkortsspecialisterna AB
4.9/5 i betyg av 125 omdömen 4.9 av 125 omdömen
BadgeSixYears

Jättetrevliga och hjälpsamma. Framförallt duktiga och kunniga. Rekommenderar de till alla som vill ta körkort!