Professionellt bemötande och tydlig och utförlig rapport efter den genomförda besiktningen.
Enspecta AB
Välkommen till Enspecta, vi hjälper dig med allt från att sänka dina energikostnader, till att besiktiga ditt hus eller göra en energideklaration. Den viktigaste tillgången vi har är våra duktiga medarbetare som vi ständigt satsar på. Vi har ett brinnande engagemang för att vidareutvecklas och göra allt för att våra kunder ska...
2868 omdömen om Enspecta AB
Sedan starten hos Reco 2016
Enspecta har en tradition att sockra sina fakturor med att lägga till tjänster man som kund inte har bett om. Vi beställde en besiktning men fick faktura även på en dolda fel-försäkring. Detta skedde i två parallella försäljningar. När vi, två olika personer representerande varsin besiktning, påpekade att vi inte beställt försäkringen togs den omedelbart bort. Vi tar det som ett bevis på att Enspecta försöker luras, men säger man ifrån så argumenterar de inte. En försäkring kostar 4600kr, så det är inget litet bedrägeri de satt i system.
Fick besök av en mycket trevlig och kunnig besiktningsman som gick igenom vårt hus inför försäljning. Han både pekade på de få brister / fel han hittade men också förklarade på ett bra sätt varför de var viktiga för husets väl och ve. Trevligt och proffesionellt besiktningsman och företag.
Mycket bra han var glad positiv trevlig
Trevlig och bra service! Jag köpte energideklaration och besiktning i samband med min husförsäljning.
Serviceinriktat, kunnigt och nyanserat
Bra bemötande vid besiktning av vårat hus. förklarade på ett bra sätt.
..........................................................
Alekss var väldigt noggrann och pedagogisk, och både säljare och vi köpare kändes oss trygga efter köpargenomgången. Kommer välja Enspecta om vi själv säljer.
Mycket väl bemött och god service.
Jag blev väl bemött av leveranrören av tjänsten. Tjänsten överlåtelsebesiktning+ höll dock fullständigt på att stjälpa hela försäljningen. Inspektören garderade sig med att varna för i princip allt i huset. Exempelvis påpekade han att en f ö fin gammal källardörr som saknade lite färg nere i hörnet borde bytas trots att den säkert kommer att hålla i ytterligare hundra år om man bara ger den normalt underhåll .På vinden fanns gamla spår av fukt som uppkommit innan tegeltaket lades om för några år sedan. Först efter anmodan...
Snabbt och proffsigt. Trevligt bemötande
Tyckte att besiktningen inte var bra, han anmärkte på brister som inte var direkta fel. Kunde skrivit protokollet att ex. det inte var någon allvarlig brist och det var normalt för hus i denna ålderskattegorien men att man kunde ha det under uppsikt.
Anlita absolut inte detta företag. Anlitades till husbesiktning, missade uppenbara fel i vårt hus och vill sedan inte ta något ansvar. Otrevliga och inte tillmötesgående alls när de behöver ta ansvar.
Vänlig och förklarar svåra saker på pedagogisk sätt.
Kompetenta sakliga snabba Göran
Tydligt, proffesionelt och trevligt
Smidigt, tydligt och lätt att förstå
Kunnig och proffsig! Bara positivt!
Kunnig och proffsig. Hörde av sig för att stämma av tid och trots kraftig försening kändes det ok pga det trevliga sättet
Trevligt bemötande och proffsigt utförd besiktning av villan som skulle läggas ut till försäljning.
Bra! Besiktning av Bostadsrättstadhus. Det var bra besiktnings kvinna.
Upplevde att besiktningen gjordes på ett professionellt sätt och att besiktningspersonen delade med sig av tips och råd, som visade på stor kunskap. Dock glömde personen att utföra ett moment, så en annan person kom för att utföra det dagen efter. På det hela, väldigt nöjd!
VÄLDIGT OTROLIGT DYRT för en så kort tid som det faktiskt tog!
Min upplevelse av Enspecta var väldigt bra. De var hjälpsamma och lätta att samarbeta med samt utförde sin arbetsuppgift professionellt.
Professionella kunniga trevliga människor
Besiktningen var bra och trevlig. Det är ännu för tidigt att uttala sig mer tex om försäkringsdelen. Hoppas att inget dyker upp, så kan inte säga mer just nu.
Min mäklare hade bokat en överlåtelsebesiktning i samband med att jag skulle sälja mitt hus. Jag läste på vad som skulle ingå i besiktningen. Endast okulär besiktning, inga invasiva ingrepp. Men besiktningsmannen borrade upp två hål i väggen, efter att han dragit bort golvlister, på två ställen , både i köket och i vardagsrummet. Han konstaterade små prickar på taknocken och skrev att de4 uppkom pga bristande ventilation. Men det var en ursprunglig bräda, och det nya taket hade ingen beväxtning. Således var det tecken...
Tack för ditt omdöme, Eva! Vi uppskattar din feedback och vår målsättning är alltid att göra en så noggrann och rättvis bedömning som möjligt vid våra besiktningar. Om du har några synpunkter på besiktningen är du varmt välkommen att kontakta besiktningsmannen. Skulle något ha blivit felaktigt, ser vi självklart till att rätta till det. Vi värdesätter din input och vill alltid säkerställa att du känner dig trygg med vår bedömning!
Bra ock snabba i sin kontakt och sin återkoppling på Tidsbokning mm. Bra och tydlig återkoppling. Fick nedslag på en taklucka inomhus som felbyggd men som aldrig tidigare fått nedlag vid den regelbundna besiktningen av vårt försäkringsbolag. Kändes lite märkligt. Att de inte själva tar med stege som uppfyller alla säkerhetskrav känns märkligt då t o m vår fönsterputsare har det. Tänker att de är arbetsgivare med ett arbetsmiljöansvar för sin personal.
Utmärkt, kompetent, professionellt och trevligt!
Vi tackar för " Väldigt bra bemötande och förklaringar från en hög kompetent besiktningsman." Mvh Tibi och Rosa
Superproffsig medarbetare som gjorde besiktning. Kunnig och professionell.
Trevlig och proffesionellt arbete!
Trevligt bemötande av besiktnings mannen. Förklarade och gick igenom vad han skulle göra och titta på. Eftersom det gr var första gången vi hade besiktning visste vi inte hur det skulle gå till. Positiv upplevelse.
Trevlig kille som var här och mätte, det blev bara lite stressigt eftersom han var försenad. Jag ville kolla min lägenhets mått eftersom Enspecta hade mätt lägenheten under mig, som är exakt likadan och då kommit fram till att den är 11 kvm större. Här är mysteriet, eftersom min blev uppmätt till 86 kvm och den under mig till 97 kvm.. Någonstans är det fel, och det är ju inte bra..
Tack för ditt omdöme, Anna-Karin W! Vi förstår att det kan kännas förvirrande om det skiljer hela 11 m² mellan lägenheterna, särskilt om de upplevs vara identiska. Om du ännu inte varit i kontakt med vår tekniker, erbjuder vi oss gärna att undersöka saken närmare och vid behov göra en ny kontrollmätning. Det kan finnas skillnader i uppmätningsteknik eller tidigare normer som påverkar siffrorna. Hör gärna av dig till oss på 010-33 33 365, så hjälper vi dig vidare
Proffsigt bemötande. Stor kunskap. Imponerande!
Trevlig och seriös inspektör. Smidigt genomfört!
Väldigt noggrann besiktning vilket är till gagn för alla parter
Professionellt och trevligt bemötande.
Min mäklare förslog Enspecta för överlåtelsebesiktning av mitt radhus inför försäljning och jag är väldigt nöjd med valet att anlita dem. Kontakten inför besöket togs snabbt och var effektiv. Andreas som genomförde en noggrann besiktning och var mån om att guida mig igenom utfallet och svarade på alla mina frågor och funderingar.
Besiktning av villa som utfördes av besiktningsman med hög kvalité på bemötande och tydlighet. Tydlig information ifrån företaget genom hela processen. Rekommenderas!
Trevlig och väldigt professionell person som besiktigade vårt hus.
Vår inspektör, Andreas, var mycket tillmötesgående och informativ. Otroligt proffesionellt bemötande. Tydlig kommunikation och effektivitet. Tack!
Seriös och kunnig personal, vi köpte besiktning, areamätning, doldafelförsäkring och energi deklaration.
Trevligt bemötande och tydlig och enkel information som man förstod
Mycket trevlig besiktningsman som förklarade mycket. Kände stort förtroende för honom. Är mycket nöjd.
Väldigt trevliga och en bra besiktning.
Bra och smidig hantering och genomgång. Kan rekommenderas till andra.
Levon var superproffsig och trevlig!
Bra bemötande vid tidsbokning av köparbesiktning. Mycket bra genomgång av huset som har köpt. Kunnig besiktningsman som gav bra kommentarer till vad som behöver prioriteras avseende underhåll av huset. Jag är mycket nöjd och utförandet överträffade mina förväntningar.