ERA Revisorer i Norr AB

ERA Revisorer i Norr AB

eranorr.se
  • BadgeTwoYears

Precis som de flesta av våra kunder, så är även vi på ERA Revisorer i Norr AB ett hårt arbetande småföretag. Vår redovisning och revisionsbyrå har en lokalt stark anknytning med 19 anställda på kontor i Piteå, Luleå, Älvsbyn och Arvidsjaur. Våra medarbetare möter olika typer av företag från en mängd olika branscher vilket...

65 omdömen om ERA Revisorer i Norr AB

Sedan starten hos Reco 2024

Svu-Sanu A
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Jätte pålitlig och noggrann affärspartner.

Björn W
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Välfungerande långsiktigt samarbete där ERA aktivt driver utveckling av våra ekonomiprocesser

Elisabeth N
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Jag har god kontakt både med revisorn och med ekonomen som sköter vår bokföring och fakturering, och jag litar på att de utför sina arbeten korrekt.

Malin J
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Jobbar nära kund, lätt tillgänglig, snabb återkoppling. Använt dom i 20 år.

Matilda E
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Alltid ett bra, fint bemötande, hjälpsamma med alla typer av frågor och funderingar man har!

Lina V
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Sedan några år tillbaka sköter ERA all vår löpande bokföring. Alla delar är digitala vilket gör det lätt att samarbete och gör det hela väldigt överskådligt. Hos ERA får jag alltid snabb respons på frågor och funderingar!

Peter G
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Har ett fantastiskt förtroende för vår kompetenta kontaktperson som sköter mycket av våra papper.

Hans J
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Redan från start blev jag som nyetablerat företag inom kulturella och kreativa näringar (musikbranschen) bemött med seriositet, värme och förståelse för hur just min bransch fungerar. Kontakten med ERA har sedan jag blev kund hos dem varit problemfri. Mina förväntningar på en redovisningsbyrå var relativt låga och jag utgick i princip ifrån att jag skulle behöva hävda och förklara mig som man oftast får göra inom kultursektorn när man kommunicerar med administratörer, ekonomer och andra byråkratiska instanser. Inga av...

Nils N
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Finna alltid någon att komma i kontakt med då det behövs. Snabba, trevligt bemötande och kompetenta

Tommy E
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

ERA Revisorer sköter löpande bokföring och bokslut åt oss. Mycket bra bemötande! Nästan alltid tillgängliga för snabb respons.

Cetonia S
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

ERA ger har alltid ett bra bemötande, proffsigt och förtroendeingivande. De lever upp till den standard + lite till som vi förväntar oss. ERA sköter vår bokföring och förbereder bokslut samt är däremellan vårt bollplank när vi behöver hjälp och guidning i ekonomiska frågor.

Nicklas E
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Supernöjd med ERA! Vi får hjälp i områden vi inte är experter så vi kan fokusera på det vi är bäst på!

Dorimedont A
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Som egenföretagare behöver man hjälp med redovisningen i fall att man inte jobbar i den branschen. ERA Revisorer i Norr har varit det redovisnings företaget som har hjälpt mig i över 4 år. Jag skulle helst vilja fortsätta sammarbeta med dem så länge mitt företag är aktivt.

Christer L
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

ERA Revisorer i Norr AB ger ett professionellt och tryggt intryck. De är kunniga, tillgängliga och tydliga i sin kommunikation. Jag har alltid fått snabb och bra hjälp och kan varmt rekommendera dem.

Mikael L
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Jag blev bemött med vänlighet och respekt. Jag hade ytterligare ärenden och fick hjälp med samtliga i god tid. Mitt ärende var årsredovisningen.

Hardvest A
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Personlig och proffessionell service!

Jens H
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Personlig service som jag uppskattar mkt! Omsorgs och ansvarfullt rakt igenom skulle jag säga....

Glenn O
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Alltid bra service och hjälp när man frågar om något.

Mikael J
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Jag har mycket bra samarbete med ERA och det gäller mig privat som med företag!

Tomas E
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Alltid korta svarstider och väldigt trevligt bemötande. Vi har varit nöjda kunder mest lång tid.

Irina Ö
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Bra service. Få hjälp direkt. Rekommenderar.

Hampus M
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Snabb hjälp, tydlig kommunikation och hög kompetens. ERA Revisorer i Norr AB levererar ett proffsigt arbete och jag kan varmt rekommendera dem.

Ulf B
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

En trygg och stabil partner till mej som alltid går att lita på med den lokala och den personliga kontakten med dom som jobbar där den är oerhört viktig för mej. Kan tryggt luta mej tillbaka,med deras kunskap kan jag focusera på att driva mitt företag framåt.

Krister A
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Dom är väldigt duktiga å trevliga, men kanske att man får hjälp med vad man kan göra skattemässigt för att inte behöva skatta bort allting

Anders L
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Trevligt bemötande och excellent service med gediget kunnande.

David E
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Bra support för vår förenings bokföring.

John W
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Professionella och alltid steget före, arbetat med dem sedan vi startade och kommer aldrig byta!

Per N
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Mycket seriösa och kompetenta!

Tony Ö
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Bra och trevligt bemött. Professionellt men lättsamt. Höga förväntningar eftersom jag har använt samma redovisningsbyrå i många år. ERA lever upp till förväntningarna. Löner och redovisningstjänster, årsbokslut, rådgivning etc.

Christer S
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Vi har fått exakt den hjälp och service som vi har haft behov av på ett snabbt och professionellt sätt.

Kent N
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Snabb och smidig hjälp. Trevligt bemötande.

Tomas K
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Otroligt bra och hjälpsam. Svarar på alla frågor man kan tänkas ha och sköter sina tjänster utan att man behöver påminna om något!

Simon L
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Klockren service Aldrig några konstigheter. Agerar direkt.

Jan åke jörgen O
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

ERA är och har varit en stabil, säker och trygg hjälp för mig i att vara egen företagare. Förutom dom förväntade tjänsterna så får man alltid bra råd och med det så är dom mitt bollplank om jag funderar över något.

Ture J
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Får det stöd som behövs. Tack vare molntjänsten är det lätt att lämna in bokföringen, mycket bra mottagande och tjänster utförda professionellt

Rickard L
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Mycket proffsiga och toppen service. Lätta att få tag på vid frågor.

Jennie W
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Otroligt professionella, snabba och pedagogiska. Känner mig alltid trygg i att allt sköts korrekt och i tid. De är lätta att få tag i, förklarar så att man förstår och ger alltid det där lilla extra. Rekommenderas varmt!

Jonathan W
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Vi blev bemötta som en i familjen, fantastiskt bra! Vi förväntar oss flexibel och snabb hjälp med vår redovisning och det har ERA levererat till 100%

Joakim B
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Väldigt hjälpsamma. Fixar det mesta man efterfrågar, och oftast behöver man inte ens efterfråga något utan dom presenterar bra idéer.

Lars L
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Alltid trevligt bemötande och ordning och reda. Bra hjälp om man behöver.

Jimmy Mattias S
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Grymt bemötande och trevlig personal!

Fredrik S
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Kunniga och professionella. Trevliga. Har bara bra saker att säga. Ändrade om firman från enskild firma till aktiebolag och hjälpte mig igång med Spiris. Inga problem. Fixar allt perfekt. Rekommenderas starkt

Patrik E
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Har en väldigt positiv bild av era i norr. Riktigt bra bemötande från första kontakten och även snabb på att svara när jag har haft frågor angående om att starta upp mitt aktiebolag. Jag skulle starkt rekommendera era i norr om man är ute efter en redovisnings byrå.

Hanna P
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Fantastiskt bemötande och tryggt partnerskap med ERA Revisorer i Norr AB Från första kontakt har vi blivit bemötta med ett genuint engagemang, hög tillgänglighet och ett professionellt lugn som gjort stor skillnad för oss som växande bolag. Våra förväntningar var höga – vi sökte inte bara en revisor, utan en trygg och kunnig partner som förstår komplexiteten i vår affärsmodell och som kan bidra med tydliga råd kring både formalia och strategi. ERA Revisorer i Norr AB har inte bara mött dessa förväntningar – de har överträffat...

Dmitri S
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Viktor, Joachim och Sandra som hjälpt mig att starta upp mitt företag har varit 3 fantastiska människor som varit bollplank i mina alla frågor med att driva ett företag, ERAs personal är alltid trevliga då man kommer dit och man känner sig alltid välkommen och en del av ERA familjen

Jimmy Mattias S
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Har fått hjälp av Joachim med uppstart, väldigt trevlig, duktig och hjälpsam. Rekommenderar starkt!

Tobias S
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Har en väldigt positiv bild av ERA! Fick hjälp dagen efter jag tog kontakt med dom och fått snabba svar i efterhand på frågor jag haft. Kommer rekommenderas till andra framöver!

Jens B
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Ett seriöst företag som kan hjälpa en med frågor om bokföring och redovisning.

Tomas K
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

professionellt bemötande, hjälper alltid till och finns nära till hands när man behöver!

Jakob L
Skrev om ERA Revisorer i Norr AB

Mycket bra bemötande av Joachim. ERA har hjälpt mig hela vägen från uppstart Jag kan varmt rekommendera ERA Revisorer.