Stina Ericsson Larosa

Stina Ericsson Larosa

Stina Ericsson Larosa är mäklare på Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB

Stina Ericsson Larosa har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Stina Ericsson Larosa har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.8. Stina Ericsson Larosa har haft 14 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-01 - 2024-10

24 omdömen om Stina Ericsson Larosa

Sedan starten hos Reco 2023
Veronica W
Sålde sitt hus med hjälp av Stina Ericsson Larosa en del av Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
Salem

Proffsigt bemötande från start till mål, lätt att få kontakt med och gav löpande uppdateringar och drev affären framåt, vi är jättenöjda och rekommenderar Stina varmt .

Svar från Stina Ericsson Larosa

Tusen tack Veronica för fina ord, det värmer! Jag önskar er all lycka med ert nya äventyr!

Rima D
Köpte sitt hus med hjälp av Stina Ericsson Larosa en del av Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
Salem

Vi blev väl bemötta av Stina. Trevlig och hjälpsam som vi förväntat oss. Vi är väldigt nöjda med köpet i Orrstigen!

Svar från Stina Ericsson Larosa

Tack Rima! Jag är glad att ni är nöjda med mig och med ert köp! Jag tror att ni kommer att trivas väldigt bra i ert nya hus!

Ylwa A

Kompetent och kunnig. Informativ

Svar från Stina Ericsson Larosa

Tack Ylwa för ditt omdöme, det uppskattas enormt! Jag önskar er allt gott!

Ingvar A
Salem

Öppen kompetent lyhörd trevlig återkopplande proffsig

Svar från Stina Ericsson Larosa

Tack snälla Ingvar! Jag är glad att jag fick hjälpa er och tackar också för ett smidigt samarbete.

Joacim J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Stina Ericsson Larosa en del av Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
Rönninge

Stina Ericsson Larosa var ett riktigt proffs! Fixade så vi fick hjälp med att styla lägenheten innan fotografering och så klart också en professionell fotografering som gav riktigt snygga bilder. Fixade en utmärkt annons på Hemnet. Hon skötte visningar exemplariskt och var tillmötesgående mot spekulanter som ville ta en extra titt. Rekommenderas varmt!

Svar från Stina Ericsson Larosa

Tusen tack Joacim för dina fina ord! Det har varit ett nöje att hjälpa er med försäljningen. Vi syns och hörs säkert framöver!

Yrsa A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Stina Ericsson Larosa en del av Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
Salem

Blev trevligt bemött vid visningen av lägenheten på Rönninge vägen 3. Vid kontraktskrivningen var Stina effektiv och snabb, bemötte alla frågor på ett bra sätt.

Svar från Stina Ericsson Larosa

Tack snälla Yrsa! Jag tror att du kommer trivas alldeles ypperligt i din nya lägenhet!

Elisabet L
Salem

Stina har på ett otroligt proffsigt och snabbt vis sålt min lägenhet. Jag blev bemött på ett trevligt sätt, hon har ett mycket förtroendeingivande sätt och hon levde verkligen upp till mina förväntningar. Vid försäljningen fanns alla dokument färdiga och allt flöt på som det skulle, jag är supernöjd med henne och önskar henne lycka till i sitt fortsatta jobb.

Svar från Stina Ericsson Larosa

Tusen tack Elisabet, det värmer verkligen! Skönt att vi fick ihop allt så snabbt och smidigt. All lycka med ditt nya!

Magnus G
Rönninge

Stina är en kunnig och profesionell mäklare som uppfyllde alla våra förväntningar. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Stina och Ericsson Larosa Mäklarbyrå!

Svar från Stina Ericsson Larosa

Tack för detta Magnus och för ett bra samarbete! Jag hoppas ni kommer att trivas på ny ort och att ni tittar in på kontoret om ni har vägarna förbi Rönninge.

Hanna Christin J
Rönninge

Köp av bostad genom Stina, hon är lugn, trevlig, informativ och trovärdig. Köpet gick snabbt 👍, tack för det Stina!!

Svar från Stina Ericsson Larosa

Stort tack Hanna för ett fint omdöme! Jag hoppas och tror att du kommer trivas i lägenheten!

Timotheüs Cornelis Anna D
Salem

Jag upplevde Stina som en erfaren, kunnig och engagerad fastighetsmäklare som tänkte med och stöttade oss där det behövdes. Försäljningsprocessen gick smidigt och enkelt.

Svar från Stina Ericsson Larosa

Tack Tim för fina ord! Stort lycka till nu med det nya!