Slutpriset blev helt okej men jag är inte alls nöjd med vägen dit, sätt & bemötande. På slutet pratade han bara till min man, inte mig. Lämnade ingen bra känsla alls hos mig.
Rune Granlund
Rune Granlund är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling Stockholm
.Rune Granlund har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Rune Granlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 20 omdömen med ett betyg på 4.4. Rune Granlund har haft 0 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
20 omdömen om Rune Granlund
Skulle inte rekommendera varken att köpa/sälja via Erik Olsson eller denna mäklare. Väldigt otrygg process, svarade aldrig i telefon under själva säljprocessen, återkom heller inte på frågor jag hade under processens gång.
Duktig och snabb mäklare men skulle ha önslat lite mer hjälp då jag skulle räkna ut och betala in reavinstskatten. Ringde om råd o hjälp men fick till slut ta reda på allt själv. Önskade lite mer hjälp med den biten.
Jag tycker att Rune Granlund var proffsig, trevlig och personlig. Han genomförde sitt säljuppdrag över förväntan. Jag kunde inte ha fått en bättre mäklare. Jag är supernöjd.
Professionell, engagerad och tillgänglig. Mycket kunnig och skötte allt galant. Kan varmt rekommenderas!
Bra service med säljfokus. Kan varmt rekommendera denna mäklare. Per
Proffsigt från start till mål. Rekommenderas
Enkelt och strukturerat - passar mig som har mycket på gång samtidigt!
Väldigt proffsigt bemötande. Säljare ut i fingerspetsarna! Precis vad man letar efter i en mäklare...
Bra! Rakt på sak, lite för säljig för min smak. Men det ändrades snabbt och det var inga konstigheter!